Отговори
# 180
Изключителен първи епизод направиха, браво!

# 181
Супер бяха! Всички играха много добре, но очите ми бяха в Демет и Енгин, разбира се Kissing Smiling Eyes Справиха се отлично със задачадата да повярваме, че са Фара и Тахир Hands Clap

П.С. За Демет давам и бонус точки, че имаше толкова много реплики на фарси, който от приятели знам, че е адски труден език Open Mouth

Историята е доооста по-различна от тази в американската версия. Сценарстите трябва много да внимават как ще заплитат и разплитат нишките, без да губят на достоверност.

Сега си пускам епизода отново, че като зацепи по едно време живото излъчване на Fox в YouTube, изпуснах немалко от епизода:

Колко хубаво е, че любимците ни са отново на екран Heart Eyes

# 182
Чакам с нетърпение субтитрите, и аз го гледах само в оригинал.

# 183
Много ми хареса серията....Деметка се справи чудесно ,Енгин също,макари ,че не мога да го възприема още като мафиот....но и двамата бяха супер....Малкия също ,голям всезнайко....
Да ,Тахир не видя кога Фара взе бележката,но друго ми стана интересно,..каква връзка има Алп с Тахир....доколкото чух/гледах с озвучка/ бащата на убития каза на Тахир ,че му го е поверил...но...може и да не съм разбрала,доста бързо вървеше онлайн превода....а и някои руски думи съм ги позабравила...
За химия е още рано да говорим,поне според мен ,но в интерес на истината ,двамата главни, добре стоят един до друг....и както видяхме и от трея за 2с. и малкия си хареса Тахир...а...май и той него.....ще бъде интересно....
Пропуснах убиеца....голям келеш,прави се много на важен и бабаит ,а като стори белята само дето не се наака....голямо тръшкане падна....дали баща му е разбрал ....?

# 184
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:02e4b76567

1-ви трейлър към 2 епизод с бг субтитри.
Превод Ирена Маркова.

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/2-1.mp4-a1VbXj0Y6ngJUP9t

И тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239498%2Fc45c97eb … pl_wall_223680451[/b

# 185
Благодарско на преводачката! Flowers Cherry Blossom Flowers Cherry Blossom Flowers Cherry Blossom

Тоя май си е лика прилика със сина си....защо ли Фара му помогна...катил....Rage
Значи знае ,че сина му е убиец.

# 186
Мортеза е човекът 📷

# 187
Демо, много е добър в работата си, освен това и е иранец.

От Демет :

"Пожелай си нещо"

"Благодаря хиляди пъти на всички, нашите сценаристи, нашия режисьор, нашия екип зад кадър, моите невероятни майстори, моите колеги актьори! Обичам ви толкова много ! #Adımfarah е поверен на вас!"

# 188
За който няма търпение като мене, ето ви преводи на руски, колкото си искате Simple Smile

https://turkru.tv/menya-zovut-farah-1-seriya.html

# 189
Добро утро 🙂
Не е зле като начало

# 190
А, добре, в днешно време даже си е много добре, за да се задържи на екран.
Мое мнение, де. 😂

И да си пожелаем  да започне малко по малко да се покачва! ❤️

# 191

Този със сигурност знае, че сина му е убиец, щом нарежда свидетелят да бъде премахнат, но как ще реагира като разбере, че това е жената от болницата... Предполагам, че за такива хора всяко чувство е чуждо.

# 192
Рейтингът наистина не е лош. Но аз очаквах да е по- висок. Демет и Енгин имат много фенове.
С повторенията на 1 серия "Казвам се Фара" ще достигне до по- голяма маса зрители.
Надявам се, 2 епизод да има по- голям рейтинг.

# 193
Здравейте, момичета! Hug
Да си кажа и аз мнението за Фара. Снощи гледах епизода след като го качиха в ютуб. Много ми харесаха Фара и Тахир. Образите са им "прилепнали като кадифена ръкавица". Браво на Демет. Доказа за втори път, че може успешно да се превъплъти в драматичен образ, при това Фара е доста по-сложен и многопластов образ от Зейнеп в ДЕК. За Енгин мога да кажа, че неговата задача е по-лесна от тази на Демет макар, че хем трябва да го играе мафиот, но същевременно е с добро сърце.
За убиеца Каан какво да кажа. Ясно е, че бащата е наясно с келеша, който си е възпитал вкъщи, който и за бизнеса му не е полезен, а на всичкото отгоре му е "зашил" Тахир за "пъдар". Пречука човека, а след това му се повдига от вида на паржолата в чинията. Той е от типа слабохарактерни и жестоки лигльовци без спирка, защото знае, че каквото и да направи тати е на линия да се оправя с кашите, които е забъркал. Доколкото разбрах убитото момчето работеше под прикритие за полицията и сега на малкото мафитче ще му се стъжне живота, защото главния комисар няма да остави така нещата.
Четейки сюжета ми се струва, че   сериалът ще е доста интересен. Всъщност Фарах  е по професия хирург, но понеже  бременна бяга от Иран и се установява нелегално в Турция и затова е принудена да работи като чистачка, за да отглежда  Керимшах, който е болен  от Първичен имунен дефицит  и  го пази от всякакви микроби. Това обяснява дълбоките й познания как се чистят петна от кръв и защо издържа при вида на локвата кръв. Отдадох го на невероятното й самообладание, но то си имало обясние.
Само не мога да си обясня защо е толкова нисък рейтинга след като играта на всички актьори беше супер  на ниво. Thinking

# 194
Зад кадър

Общи условия

Активация на акаунт