Отговори
# 285

"Светът вече се влюби в тази двойка!"

Сюжетът според Calinos Entertainment TURKEY /те разпространяват и Стая 309/ :

Скрит текст:
Автоматичен превод:
Адаптирано от наградения аржентински сериал “La Chica Que Limpia”; „Фара” е историята на иранска жена, която трябва да избяга от страната си и се бори да живее в Истанбул, работейки като чистачка, за да поддържа лечението на сина си и накрая се превръща в съучастник на мафията...

Фара (Демет Оздемир) е успешен студент във водещия медицински факултет на Иран в университета Ахваз Джундишапур. Сочат ​​я за светъл бъдещ хирург… Но съдбата има свой собствен път… Тя трябва да напусне страната си с неродено бебе, след като семейството й плати безпощадна цена за несподелена любов на мъж.

След 7 години на това голямо бягство, този блестящ бъдещ хирург Фара се превръща в чистачка, която се опитва да поддържа лечението на сина си, като му осигурява свят без никакви микроби. Неговият син, който е роден с „Болестта на момчето с мехурчета“, трябва да живее в стерилизирана стая и може да напуска къщата само за няколко часа на седмица със специален костюм. Без тези условия здравето му може да се влоши за миг.

Една вечер, докато чисти, Фара става свидетел на мафиотско убийство. Тя моли убиеца Тахир (Енгин Акюрек) да я пусне и за да се спаси от разстрел, почиства цялото местопрестъпление.На следващия ден Фара разбира, че жертвата на престъплението е полицай, скъп приятел на нейния съсед Гьонюл и нейния по-голям брат главен инспектор Мехмет (Фират Танис). Мехмет е твърд човек и започва да разследва убийството на Алп, въпреки че му е наредено да не го прави. С чувство за вина Фарах решава да даде показания и отива в полицейския участък, където се среща с Тахир, който е задържан от Мехмет. Напускайки незабавно участъка, Фара решава да напусне страната. И на двамата съдбата има собствено решение и Фара се събужда в болница. Докато тя се опитва да избяга, мъж с потенциален вътрешен кръвоизлив е докаран в спешното отделение и Фара се намесва, за да го спаси. името на човека, когото тя се опитва да спаси, е лидерът на мафията и шефът на Тахир; Али Галип (Мустафа Авкиран)…

Когато Али Галип оздравява, нарежда на Тахир да осигури всичко, за да спаси живота на момчето, но и да се отърве от Фара. Тахир тръгва да убива, но не успява да извърши убийството. Нещата обаче се променят, когато разбира, че Фара е съседка на Мехмет. Разбирайки, че Тахир ще я убие, Фара загърбва съвестта си и го моли да я остави жива. Освен това предлага на Тахир да бъде съучастник, партньор в престъплението и да извършва цялото почистване на местопрестъпленията.

От друга страна, Мехмет; който се приближава все повече и повече до разрешаването на разследването на убийството и откриването на участието на Тахир и Фарах; ще бъде по-ангажиран в живота на Фара, отколкото си мисли. Фара, чиято съдба е свързана с невидими нишки с Тахир, ще се опита да оцелее за сина си, влизайки в конфликт със съвестта си и неочаквани чувства.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 00:23 от Florale

# 286
# 287
Ах, как не се четем 🙂

# 288
И една хубава жена за приятна  атмосфера в темата! ❤️❤️❤️
https://www.instagram.com/tv/CgblaBlFFgu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 289
Промо 📷 еп.3

# 290

Казвам се Фара" 3 еп.
🔻Озет:
Фара, чийто живот е в опасност, не знае, че Тахир, който й помага, първоначално е бил назначен да я убие.. Както казва агата, погледът на жената и онзи детски смях вълнуват съвестта му. Дали те ще успеят да проникнат през кожата на Тахир?
От друга страна, докато Мехмет се приближава към Фара стъпка по стъпка, за нея ще става все по-трудно да избяга от него. Пенсионираният началник Орхан се озовава в епицентъра на събития, които изобщо не е очаквал. Да види Вера в съседство, за Перихан означава да си припомни неприятни спомени.
Гьонюл ще се срещне отново с Каан, когото познава като Емир и кръвта й ще кипне още повече.
Да бъде използвана от агата, за Фара е по-лошо отколкото да бъде убита. Фара е изправена пред много трудно изпитание.

Тоз убавец Октай Чубук в кой сериал сме го гледали ,че не се сещам.... Thinking...В Моята лява страна????

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 21:19 от Svet_sz

# 291
Свет, 😍 май не е играл там, а сякаш съм го гледала в Любовта разплаква .
Но много не ми вярвай. 😂

Допълвам се: игра и в Баща , но бях го забравили по едно време сякаш, рядко се мяркаше към края. 😂

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 21:09 от pepel_ot_rozi

# 292
Свет, 😍 май не е играл там, а сякаш съм го гледала в Любовта разплаква .
Но много не ми вярвай. 😂

Допълвам се: игра и в Баща , но бях го забравили по едно време сякаш, рядко се мяркаше към края. 😂

Благодаря ,Пепелче! Flowers Hibiscus Да ,играл е в Баща,който аз не съм гледала ,но и в Моята лява страна....братът на Асена...Grinning

# 293
Ооо, бях я забравила Асена, че и брат й. 😂 😀
Така става като се прекали със сериалите. 😂

Аз да питам но важно, докато не е дошло, време за новия епизод- баш комисар Мехмет истински син ли е на бащата  на Гьонюл?
Щото майка й не дава признаци да му е роднина. 😂

# 294
Честно казано , аз още в първия епизод се обърках....кой брат ,кой син ...баща... Rolling EyesJoy
Мисля ,че Мехмет е син на Орхан ,но от предишен брак /от друга жена/.
Тъз леля,майката на Гюнюл ми е младичка ,да е такава на Мехмет...
А и м/у другото баща и син ,май нямат много голяма разлика./визуално/...според мен.Аз отначало помислих ,че Мехмет е баща на Гюнюл...Grinning

# 295
Мехмет е осиновен, според описанието на героите и не е биологичен син нито на Орхан, нито на Перихан.

Дразни ме как постоянно си превишава правомощията и само скача с пистолет в ръка или размахва полицейската си значка/ карта. В тази връзка, братовчедката адвокатка ми хареса много как го затапи в тоалетната Sunglasses

Братовчедът Бекир обаче ще ми образува нерви, много гаднярско излъчване има. Предполагам, че се е прицелил в мястото на Тахир и ще му мъти водата.

Агънце-багънце пак е на сета Animal Heart Eyes Cat

# 296
Откъс еп.3

# 297
Аха, сега малко да ги наместя роднинските връзки, но права си Свет, че много не са прецизирали възрастта им.

И, за който няма туитър:
https://instagram.com/stories/adimfarahdizi/3057815262811169437? … shid=MDJmNzVkMjY=

# 298

Видях във фейса....последните думи на Тахир ....пред кого ли ???...“Искам жената да живее. ”

Без думи съм...CloseDisappointed Relieved
Божкееее,защо все на такива драми се спирам...и гледам ли, гледам...и не се отказвам....
Деми... Hug

Мехмет е осиновен, според описанието на героите и не е биологичен син нито на Орхан, нито на Перихан.

Дразни ме как постоянно си превишава правомощията и само скача с пистолет в ръка или размахва полицейската си значка/ карта. В тази връзка, братовчедката адвокатка ми хареса много как го затапи в тоалетната Sunglasses

Братовчедът Бекир обаче ще ми образува нерви, много гаднярско излъчване има. Предполагам, че се е прицелил в мястото на Тахир и ще му мъти водата.

А...значи осиновен...и мен много ме дразни....много сприхав и първосигнален,като си науми ,че Тахир е убиеца и се залепи за него ,като гербова марка.Open Mouth

А пък този братовчед ,си мисля,че...не в мястото на Тахир се е прецелил ,а в това на чичо си... Thinking

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 23:16 от Svet_sz

# 299
Благодаря ви много, момичета Sparkling HeartNature Dizzy

Гласът на Демет, когато Фара казва "просто песен"... За сряда ще трябва да се снабдим с цял тир кърпички Sob

Svet_sz, права си май за Бекир. Да видим дали Али Галип ще одобри молбата на Тахир да пощадят Фара Scream Все си мисля, че ще прати други хора да свършат поръчката...

Общи условия

Активация на акаунт