Отговори
# 300
"Мехмет, който се приближава все повече и повече до разрешаването на разследването на убийството и откриването на участието на Тахир и Фарах, ще бъде по-ангажиран в живота на Фара, отколкото си мисли."   
Какво ли имат предвид - любов?

# 301
Али Галип лесно няма да се откаже от убийството на Фара-  бъдещето на сина му е заложено на карта и е в нейните ръце.
Добре усеща този чакал 😉 и колебанието на  Тахир, така че ще възложи на  друг да свърши тази работа.
Това му беше и идеята още в началото и доста неохотно отстъпи на Тахир.

Флоралче, ако се потвърдят твоите съмнения за Мехметови любовни трепети, ще стане мнооого интересно. 😂
Комисарят съвсем ще се настърви срещу Тахир и ще стане още по-неуправляем.

# 302
# 303
Някъде бях чела,тук или другаде,че Тахир ще предложи брак  на Фара...и тя ще приеме...дали тогава Али Галип ще се осмели да убие Фара??? Не вярвам...
А за Мехмет и любов....не...той толкова е вманиачен и ненормален ,бих казала, да открие убиеца на сина си ... и е прав,но  не вярвам да го избие на романтика...

Благодаря за превода!

Браво на Тахир...ама Thinking...май иде  буряяяяяяяя ....от Али Галип или ....либоВна....ThinkingJoy

Лекинка...SleepingHug

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 00:14 от Svet_sz

# 304
Свет😍, и моята прогноза е за предложение за женитба, за да спаси и двамата, пък и нали се "търсеше" баща за детето заради лечението. 
Но дали му пука на Али Галип за Тахир, просто ще издаде заповед за убийство и на двамата.
Тахир за него е просто един изпълнителен  служител, не вярвам да прояви милост, само защото го е отгледал от дете (нали такава беше версията).

Хайде да идва сряда да видим как ще реагира Биг бос. 😂

# 305
# 306
Пепелче, нека да е интересно, потенциалът за любов е голям! Нали и в Иран някаква несподелена имало....

От толкова версии, дано и турската намери място на световния пазар на сериали.
"Calinos Entertainment ще бъде дистрибуторът, отговарящ за маркетинга на "Farah", турската версия, продуцирана от O3 Medya на награждавания аржентински сериал La chica que limpia, създаден от Jaque Content и лицензиран от Glowstar. „La chica que limpia“ също има мексиканска адаптация, продуцирана от WarnerMedia Latin America за HBO и американска адаптация, The cleaning lady, продуцирана от Warner Bros. Television Studios, Fox Entertainment и Amore & Vita Productions за канала Fox, който наскоро спечели наградата Women's Image Network за най-добра драма за 2022 г."

# 307
То хубаво, че сериала го продадоха още след първия излъчен епизод, обаче точно заради разпространителските права убиха официалния YouTube канал, забранявайки достъпа до видео съдържаноето извън Турция Angry Не всички могат да гледат директните излъчвания все пак...

Отново през обектива на Мортеза Camera

Да видим утре какво са ни подготвили Sunglasses

От етикета #FaHir се сещам да изкоментирам, че във всички класации, които се изготвят на база социалните мрежи, Демет & Енгин, респективно Фара & Тахир, както и сериала - стоят много, много добре Hands Clap Това и на дневна, и на седмична, и на всякаква база Nerd Лично аз обаче не съм привърженик на подобни измервания, защото знаем колко лесно се манипулират. Много по-важно ми е качеството на епизодите да е високо Kissing Face

# 308
Добро утро 🙂

Зеле 📸

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 11:18 от demo80

# 309

Разликата, когато са в роля и когато не са Kissing Face

Пу, да не им е уроки Animal Speak No Evil Cupid

# 310
Кате, нали знаеш, че никой не може да остане безразличен към енергията и чарът на Демолина 🙂

# 311
# 312
Ееее, какво стана Flushed Какъв беше този финал. За съжаление се включих на второто полувреме, то пък и озет имало този път, та не знам колко точно от епизода съм пропуснала. Това, което видях ми хареса (с някои дребни забележки). Много бързо започна да се разплита кълбото... Фара конкретно я притиснаха от всички възможни страни. Нямам идея как ще я измъкнат сценаристите Kissing Face То се е видяло, че ще трябва и другата сряда да гледаме Nerd

Сега да си намеря началото, че няма да мога да заспя иначе Stuck Out Tongue И, да, нищо не се случва така, както се предполага, че ще стане Sunglasses

# 313
Сцената във ваната Broken Heart /от четвъртата минута/

# 314

Общи условия

Активация на акаунт