Отговори
# 315
HeartFlowers HibiscusЗа най- нетърпеливите добро утро с превод. Flowers HibiscusHeart

"Казвам се Фара" 3 еп. руски суб.

Хайде и рейтингът. 

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 10:27 от pepel_ot_rozi

# 316
В сряда турците си ги вълнува най-много Осман (въпреки че и неговият рейтинг е окапал), това е положението. Другата седмица ще е още по-оспорвана, защото на терена излизат и Бурджу Озберк, Селин Шекерджи и Гьокхан Алкан с "Кралица".

Важното е, че Демет и Енгин се раздават и нещата на целия екип се получават много добре Sunglasses

Трябва да похваля играта и на двамата - в сцената с температурата, в колата, при обработката на раната на Тахир, в последната сцена. Да не изброявам целия епизод Kissing Face

Задължително трябва да повторя гледането с превод, че се казаха някакви важни неща. Тогава ще се допълвам Hands Nail Care

Прекрасен ден на всички Flowers Cherry Blossom

# 317
  • Плевен / София
Ако се продаде добре навън сериала, може да върви и с по нисък рейтинг....
Здравейте момичета,
Благодаря Ви за всичко, което споделяте, защото имам възможност да гледам серията чак в неделя...Това е положението....Реалният живот върви преди сериала....

# 318
Гости, то и така сериалът е най-успешният на Фокс в момента Hands V

Но аз да си измрънкам, че заслужават много повече и в случая ниският рейтинг на канала вреди на сериалите, които излъчва Smirk

От Асоциацията на хората с редки имунни заболявания:

# 319

Благодаря  Flowers Sunflower

# 320
Тази сцена Cold Sweat

И oще снимки:

# 321
От @sametcelepoglu: "Love Tactics"

Рейтинг около 4-5 не е ли добре като за Fox? Още ли се определя от 2500 семейства? Четох за скандала с фалшифицирането през 2011 год. -  срещу "200 лири месечно и богат набор от подаръци".
Ето какво се чуди един зрител на Фара /авт.превод от испански/: "Голям триумф в интернет,  гледаме го на турски. Жалко, че не беше продаден за премиера в целия свят едновременно и да се възползва от огромния fandom на двамата актьори. Не разбирам как може да имат толкова малко бизнес визия."

# 322
Мисля, че рейтингът е добре като за Фокс, важното е да се задържи 🍀

# 323
Изобщо не обичам да нося клюки в темата, но понеже днес сме свидетели на поредната вълна от атаки срещу Демет, по-добре да цитирам първоизточника, че то така или иначе ще се разчуе...

Накратко - според един от журналистите на Хюриет, Демет и Оузан са се скарали и тя се е изнесла от дома им. На 26 февруари не е искала да празнува рождения си ден заради случилото се след земетресенията, но все пак приятели са ѝ направили някакво малко парти-изненада и какво точно е станало на въпросното събиране, не се казва, но Демет вместо да се прибере с Оузан, е отишла в дома на приятелката ѝ Саадет Йозсъркънтъ. След няколко дена Animal Ram се появил с цветя да се извинява на Демет на снимачната площадка и тя се е върнала в къщи, но съвсем скоро след това пак се били скарали...

Интерпретации по темата няма да правя. Дано са щастливи - заедно или разделени, както те си решат Hands V
Все пак не мога да не напиша, че ако сватбата им не стана факт след подобни изпълнения, сериозно щях да си помисля, че е рекламен трик. Уви, това е стилът на Animal Ram

Разбира се, новината се разнищва от всички знайни и незнайни клюкари - Билал, Бирджан, двете свраки - Мюге и Гюлшен и целият туитър... и онази, чието име не се споменава също е намесена индиректно - веселбата е пълна Joy

Да се върна на Фара:

Какво ще се случи?

Най-здравата верига в този живот е принудата.

Така както ги подкараха епизодите:

1 еп. - Черната рибка
2 еп. - Бялото агънце
3 еп. - Черното агънце

Щях да кажа, че следващият епизод може да е "Трите прасенца", но все пак да бъдем реалисти - сериалът е турски Kissing Face

В тази връзка, Мурат Сонер се е вихрил. Изненадващо не е много зъл този път, а напротив - казва, че това било най-доброто дизи в момента...

Продължваме напред Stuck Out Tongue

# 324
Аз не мога да се включа адекватно в коментарите, защото гледам само преведените епизоди, но много ме дразнят визиите на комисаря и помощника му. Ми, те като клошари! С този външен занемарен вид, какъв ли респект могат да окажат върху бандитите!?

# 325
Mery, имаш право. Помощникът с тази качулка, която постоянно носи ми е като муджахидин. А комисарят действа с методи, бетер тези на мафията. Хубаво е, че полицията не е изкуствено идеализирана, както в много други сериали.

И включване от последните минути:

Толкова ли е лесно да заблуждавате хората? Жалко за езика ви на омраза, за срамните ви и безскрупулни действия. Докато преминаваме през трудни времена, в които не трябва да забравяме страданието и да бъдем солидарни, се срамувам, че съм принудена да направя подобно изявление поради клеветата, отправена към омъжените жени в сектора ни като мен и колежките ми актриси. Няма да позволява калта да остави следи върху нас и ще държа отговорни, онези които заблуждават хората. Искам да знаете, че оттук нататък ще се обърна към закона относно всякакви клевети, свързвани с името ми. Достатъчно вече!

Написаното е по повод твърдението на онази, чието име не се споменава, че някоя ѝ бил казал, че някоя си омъжена актриса била се сближила много със също така женения ѝ режисьор и едва ли не ги били хванали на калъп в караваната... И от два дена се вихрят догатки за кого можело да става въпрос. Всякакви имена се обсъждаха (Бенсу Сорал, Дениз Байсел, Бурджу Бириджик и т.н.), но днес след клюките от по-горе, можете да се сетите кой го отнася...

Мине, не мине и айде отново Misc Gun

# 326
Комисар Мехмет и поведението му е същото  като опърпаната му шубичка. 😂
Като махленски побойник е.

Енгин пък ми е много смешен с ланеца и кожения тренч (макар мнооого да искам и аз такъв), но явно така трябва да е облечен един баш мафиот. 😂
И като направи страшния поглед и страшната походка и не мога да остана равнодушна. 😉 😜
Обаче пък като вкара едни нежни хватки от Фатмагюл и ми става едно такова носталгично.

А Демет все повече ме възхищава с играта си, не мога да се нарадвам откъде тръгна и къде е днес. Но явно някой не може да й прости таланта, трудолюбието и постиженията и протегна мръсните си ръце към нея.

На онази, дето не й споменаваме името нека да й излязат 💯 грозни пъпки по лицето. 🤢 🤢 Засега това, после ще видим. 💀☠️

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 20:09 от pepel_ot_rozi

# 327
Коя е тази дето не я споменавате?

# 328
hrrisss, ако ти кажем, ще трябва да я споменем Joy Затова получваш лично съобщение Kissing Heart

Пепелче, много ме разсмя Laughing

Забравих да си изрекламрам "моя човек" Stuck Out Tongue Winking Eye В предния епизод много ми хареса как си въртеше главата, докато си говореше с Фара за Тахир Kissing Face

# 329
На Коч не сме му големи фенки тук, но Демет го е избрала и ние искаме да е щастлива. Подкрепил е жена си:

Очаква се римейк:

Общи условия

Активация на акаунт