Отговори
# 540
От фирмта, която прави трейлърите към епизодите на сериала ни обещават, че ще пуснат и фрагмент от следващия епизод Nature Fire Проверих, че досега фрагментите винаги са били с Фара, Тахир и Керимшах Kissing Face

Бъдете нащрек, момичета! Sunglasses Ако никой не е писал след мен, ще се редактирам Nerd

# 541
# 542
  • София
И аз чакам всеки следващ епизод коя скрита тайна ще се разкрие.На мен по ми се вярва,че Орхан и Али Галип са осиновили децата които волно или неволно са направили сираци.И може да се окаже белия цар осиновил черното сираче,а черния бялото.Колкото до Баде и брат и които са роднини на Али Галип,ако Мехмет намери доказателства че са останали без родители докато се е водела семейна война за надмощие в която е победил агата, Баде като нищо ще обърне страницата .Но  начина по който завесата се отдръпва леко ,показвайки само част от някоя тайна,ме кара да чакам с интерес следващата серия.
 Колкото до двете свадбени рокли мисля ,че Тахир и Фара сключват брак сами,само със свидетелите и Керимшах,но пък колко усмихната е Фара с това цвете в косите,не си признава говори ,че брака е само на хартия ,но и на нея сърцето тупти и как не ,от дълго време за пръв път се появява някой който се грижи за тях.Докато с втората рокля е на свадба организирана от Вера и самата рокля явно тя е купила по екстравагантна,по в неин стил.Предтекс за свадбата да уведомят негласно всички,че Фара е вече с турско гражданство ,според Вера,а според Али Галип,че в семейството няма разногласия,Тахир е и си остава негова дясна ръка.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 23:09 от Leddel

# 543
Вай, вай, вай Heart Eyes

# 544
  • Пловдив

"Казвам се Фара" - визуализация към 8 епизод на български:

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239539%2Faeae1f49 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/8-3-.avi-c2C9TOfeZVWwJt8M

# 545
Имам усещането, че някой рЕзко ще се събуди...

# 546
Имам усещането, че някой рЕзко ще се събуди...

Даааа, но пък ни подариха хубава сцена Heart Eyes

Добро утро, момичета Coffee

Мортеза много обича да си играе със светлината:

# 547
И още Вай, вай, вай от мене. 😂
Сериозно е залягал над уроците Тахир и особено по фарси. 😉 😜

Ей този Енгин чаках! ❤️
И този момент, пък нека да е сън! ❤️

Благодаря за превода и си го пускам за 💯 път. 😂

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 11:17 от pepel_ot_rozi

# 548
Ееее, как ще е сън, Heart Eyes  а аз се хванах на въдицата, че ще е наистина Grinning

Благодаря за превода Flowers Sunflower

# 549
# 550
Заповедта на Али Галип да убие главния комисар Мехмет е трудна задача за Тахир. От друга страна, да се отърве от Мехмет ще бъде ключът за Тахир да започне нов живот. Докато Тахир се бори с тази дилема, Фара се бори със съвсем различно чувство. Тя осъзнава, че започва да се влюбва в Тахир. Генюл и Перихан отиват при Фара, без да знаят, че адресът е на Тахир и че сватбата на Фара ще се състои в къщата на Али Галип. И се изправят пред най-голямата изненада в живота си. Въпреки че този ден бяха разкрити много тайни, по време на подписването имаше въоръжен набег и бракът не се състоя. Въпреки че Тахир и Фара няма да могат да се оженят, това сватбено приключение ще ги сближи.
Междувременно Тахир се е отдалечил от идеята да убие Мехмет, но когато Мехмет научава от Баде, че ще бъде убит и осъзнава, че тази задача е била поверена на Тахир, той побеснява и отива да изправи Тахир пред правосъдието.

Но фактът, който никой от двамата не знае е, че това събитие, което ги е срещнало лице в лице, всъщност е резултат от друга история, свързала съдбите им преди много време.

# 551
Имаме и 3-ти фрагман Scream

# 552
Трея е сЮпер...и другите също....утре вечер ни чака страхотен епизод...
Кате....мерсаж....
Накрая....двете агънца...едно с/у друго....бялото и черното....да видим...
Това прочетох токущо у фейсо....

Твърди се, че Демет Йоздемир получава много повече пари от Оузхан Коч и той не може да надмогне егото си (както повечето мъже). В своята статия журналиста и участник в организацията на Златните пеперуди пише:
     ***Въпроса за по-голямото заплащане стои на дневен ред. Това проблем ли е? Явно този спор ще продължи дълго време и скоро няма да престане. Някои мъже така разсъждават: ,,Ако жена ми взима повече пари от мен, не мога да бъда с нея, това е удар по мъжкото ми достойнство."
 Защо, приятелю?Какво те интересува? Виж колко е хубаво жената да си изкарва добри пари,какво повече искаш?
Трудно ти е,разбирам. Даже ще е късмет, ако се осъзнаеш и отидеш на психолог. Затова вместо да се държиш като недорасъл,се постарай да се вземеш в ръце и да заработиш поне колкото нея. Старай се да бъдеш на нивото и. Другото са оправдания. Ти си бил три години с нея. Сега ли се усети,че не е на нивото ти. На това му се казва голям резил. Ама всички я хвалели. Ще я хвалят,защото го може.
Направи и ти така, че да те похвалят и теб.

# 553
  • Пловдив

"Казвам се Фара", трейлър 3 към епизод 8 - на български.

Тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/8-4-2.avi-tlJws4VgstZA6Ob3

И тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239540%2Fa3e3f9b4 … pl_wall_223680451

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 00:48 от mariana51

# 554
Добро утро Hug

Какъв трей, разсъни ме по- бързо от кафето  Joy 
"Да не си посмял за умреш" , това си е любовно признание Heart Eyes
Очаква ни динамичен епизод!

Общи условия

Активация на акаунт