Отговори
# 555
Когато се стигна до пръстените, Фара нещо обидено реагира.

# 556
Да, доста серт реагира, ама после ще си сънува Тахир как ѝ обърква мислите Kissing Face на ирански Joy Това като сцената с шамара и прегръдката от предния епизод Hands Nail Care

# 557
# 558
Не спират да ни изненадват Heart Eyes

# 559
Цитат

Много са сладки Heart Eyes
С нетърпение очаквам романтичната част на сериала Blush

# 560
Tова ми хареса Joy Оранжевата скумрия няма да ни остави намира лесно Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 561

Tова ми хареса Joy Оранжевата скумрия няма да ни остави намира лесно Stuck Out Tongue Closed Eyes

Joy Joy Joy

==================================================

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 16:44 от Lilims

# 562
Днес искат да ни довършат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563

https://televizyongazetesi.com/adim-farah-dizisinde-degisimin-iz … nda-gizli/1356981

Скрит текст:
https://televizyongazetesi.com/adim-farah-dizisinde-degisimin-iz … nda-gizli/1356981

Превод с гугъл

СЛЕДАТА НА ПРОМЯНАТА В СЕРИАЛА "АДИМ ФАРАХ" СЕ КРИЕ В СТИЛА НА ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР!
TVGazetesi.com / Detay – Телевизионните екрани на Fox показват, че сериалът „Адим Фарах“, който се среща с публиката в сряда вечер, ще се промени много от 8-ия епизод. Фактът, че героите на Тахир и Фара поеха по нов път в сериала, беше като знак, че историята ще продължи да се различава.

Образът на Демет Йоздемир в сериала е напълно обновен, като персонажът на Фара е украсен, носи красиви дрехи и обновява прическата си. Това всъщност ще бъде най-ясният индикатор за промяната в историята.

Време е да се сбогуваме с персонажа на Фара, която е дошла в Турция от Иран като беглец, за да запази детето си живо и се бори да оцелее и приема всякаква работа за това.

Сега, в историята на поредицата, ще откриете Фарах, която е защитавана и обгрижвана от Тахир Лекесиз и стъпва в нов ред в живота си с инстинкта да бъде семейство. Поради тази причина 8-мият нов епизод от поредицата ще бъде сцена на много забележителна промяна.

Идва нова ера, когато Демет Йоздемир ще отразява повече красотата й, ще я кара да говори със стила си на обличане, а романтичните сцени ще бъдат по-интензивни с Енгин Акюрек. Индикация, че е отворил сърцето си за Фара са и думите на Тахир "Не искам да е на хартия". Следите на промяната всъщност се крият в тези думи.

Разбира се, можем да кажем, че сериалът "Adim Farah" ще бъде по-интересен с факта, че сега Farah ще продължи напред с Tahir в борбата му за сина му и ще избягат от опасностите заедно.

Очаква се интересът от чужбина към сериала "Адим Фарах", който се срещна с чуждестранни оператори на панаира на Mip TV в Кан, да се засили. Много важно развитие е, че чуждестранните фенове на сериала продължават да предлагат подкрепата си на Adım Farah, като правят много интензивна кампания, особено в средата на социалните медии.

Няма да е погрешно да се каже, че въпреки че рейтингът на телевизионния сериал "Адим Фарах" е малко над средния в Турция, той ще върви напред с по-уверени стъпки както с международния интерес, така и с нарастването си в социалните медии.

Разбира се, рейтингите са от първостепенно значение и няма причина да не мислим, че Fox TV ще иска това да продължи във втори сезон. С други думи, изглежда вероятно Adim Farah да се появи отново на екрана през септември, дори и да вземе почивка като юни. Разбира се, това са само прогнози, тъй като точните решения все още не са обявени.

# 564
# 565
  • София
Цитат

Много са сладки Heart Eyes
С нетърпение очаквам романтичната част на сериала :

Интересна романтика ще е.Първо шамар и веднага след него прегръдка,сприхав отговор и заповед,,Да не си посмял да те убият.Малко ми заприличва на приказката хем ти се иска,ама не ти стиска.

# 566
Приятно гледане, момичета Sunglasses

Издебна ли са Демет днес. Имала е почивен ден от снимките на Фара и е направила бърза фото-сесия за някое издание. Мисля, че миналата седмица и Енгин снима нещо подобно. Разбира се, въпросите са основно за развода - отговаря изключително дипломатично. Не знам колко повече мога да ѝ се възхищавам Hands Clap Ако ми остане време, ще преведа основното:

Сега е време за Фара обаче:

# 567
  • На зелено
Не съм влизала от няколко седмици в темата, защото не следя този сериал (тежък ми е) и изведнъж чета "развод". Сериозно ли?! Тъкмо бех започнала да ги харесвам като двойка (или поне така си внушавах). Сигурна съм, че Демет ще запази добрият тон на раздяла и ще се отдаде още повече на работата си. В рамките на година от доста хора се оттегли, които и без това й бяха странна компания.

# 568
Мина ми през ума ....много завеян,отнесен....все едно нищо не го интересува....Иляззззззззз....най вероятно е убиеца на Алперен... Thinking
Ами дааааааа...приятел на Алперен...той нали търсеше някой си аби???Може би не е искал да убие Алп ,а Каан...Thinking

Този идиот Мехмет, защо на каже на Гюнюл ,че Каан не е убиеца....пфу....

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 22:35 от Svet_sz

# 569
Вай, тая малка змийка Иляс Animal Snake Пак ни забъркаха тотално Animal See No Evil Взимам и аз като Вера ханъм голямата пушка Joy

П.С. Демет и Енгин играят зверски Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт