Отговори
# 570
Братяяяяяяяяяяя.... Open MouthHands Plus1
Сега следва болница...Мехмет е зле и Тахир му дава кръв... ThinkingJoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 00:07 от Svet_sz

# 571
Пак ми отнесоха главата People Massage Въпреки че за много неща имахме някакви подозрения, въпреки 3-те фрагмана и откъса от сцена, въпреки снимките пред и зад кадър... не знам как го правят, но да продължават в същия дух Stuck Out Tongue

140 мин. кеф Kissing Smiling Eyes

# 572
  • София
С отварянето на всяка врата,нова загадка се показва.Явно сценаристите добре се трудят .държат ни в очакване.И нищо не е само бяло или само черно.А Гюнул как само се отрече от Фара,Фара общува с лошите.А ти,от себе си отричаш ли се.Брат и щял да помогне,така е Мехмет я прати да я екстрадират,притискаше и заплашваше да е свидетел.Той като полицай знае колко са защитени защитените свидетели,знае.че нещо случи ли се с Фара Керимшах загива,но правдата мехмедова ще е налице.Тахир мафиот  но с ъс запазена чест,и зло да прави го прави открито.Баде  за която брат и е винаги прав ,а другите криви.Вера ,която изтегли Перихан.Иляз, но Иляз пусна от жал  иранката да избяга,Кой кога и спрямо кого е добър или лош.Мрак и светлина  и в средата между тях е Фара,притисната от всякъде,не може дори да се спре и да помечтае,нужно е всеки миг лавиране  за да спаси синът си. И в разгара на тази борба наченките на една любов ,досега е треперила за Керимшах но вече не само за него.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 12:01 от Leddel

# 573
Най-силната серия досега. Каквото си знаехме, каквото подозирахме- стана , че и от горе Wink . А сега накъде?

# 574
  • София
Всеки персонаж по неговия си път,и често пътят им е на зиг заг.В престъпното семейство не знаеш какво да очакваш,но мафиоти или не ,те не разбират,кой би ги е нападнал когато има цивилни,никой от техния кръг не прави така.А кой е нападателя човечния и разбиращ Орхан.същия Орхан който не си е взел поука от миналото,тогава когато се скри при цивилни,те загинаха ,а брат брата не се знаят.Единствените с неизменна траектория са Фара и Тахир,тя само за оздравяването на сина си и той с единствена цел да защити Фара и Керимшах,и да постъпва така,че да е достоен за тях.Интересно ми е каква следваща подлост ,замаскирана като добро дело ще измисли агата. И колко справедлив ще е Мехмед ,постоянно да провокира противниците си.  Много далеч ми се вижда следващата сряда.
    Добре ,че Вие качвате снимки,новини ,за  да  не е досадно чакането на следващия епизод.

# 575
На мен ми харесва начинът, по който сериалът поставя под съмнение категориите "добро" и "лошо".

Ето, например, много майсторски започнаха да разкриват истинската същност на стария комисар. Гледаш го един порядъчен човек, пък виж какви ги е вършил на младини и продължава да върши... Дори и да е по грешка, той убива бащата на Тахир и Мехмет и индиректно е виновен за всичко, забягвайки с Вера от Агата... Има още много неизвестни, но няма да се изненадам, ако Алп дава фира, за да не разкрие на Тахир тайната от миналото, защото видяхме, че Иляз е изцяло човек на дядката (Орхан).

Стрелбата по имението, която нареди също беше безумна. Ами, ако някой "цивилен" беше пострадал?!

Рейтингът:

Моята оценка за рейтинга:

И тези двамата бяха разкошни:

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 16:18 от super_katia

# 576
Мина ми през ума ....много завеян,отнесен....все едно нищо не го интересува....Иляззззззззз....най вероятно е убиеца на Алперен... Thinking
Ами дааааааа...приятел на Алперен...той нали търсеше някой си аби???Може би не е искал да убие Алп ,а Каан...Thinking

Този идиот Мехмет, защо на каже на Гюнюл ,че Каан не е убиеца....пфу....

Охх не само аз съм забелязала фейса на Иляс, когато башкомисаря спомена за двата изстрела и намери гилзата 👏🏻👏🏻😃

Мисля че, Иляската е сгафил нещо и Алп е щял да го издаде.

А 8 епизод ще бъде просто хххх
Много трейлъри, много споделено съдържание 👏🏻 Това ме кара да мисля, че епизодът ще бъде супер напрегнат и наблъскан със събитията.
Какво по-хубаво от това 🥳

Комшитата празнуват утре Рамазан Байрам 🤗🤗🤗
Пожелавам им много здраве, успехи и все повече качествено кино и телевизия!!! 🤲🏻🍭🍬🍩(яде се сладичко на празника, черпя виртуално)

# 577
Това ли е приятелката на Енгин.

# 578
Имаме фрагмаааан:

Илкнур, доколкото знам е стилистката на Енгин.

# 579
  • Пловдив

"Казвам се Фара" - трейлър 1 към епизод 9 на български:

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239541%2F7be97dba … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/9-1.avi-ZX8tFSmMSYtsqgRn

# 580
Пак заплитат нещата и пак ще гледаме така Flushed Благодаря много за превода Heartbeat

Вчера обещах да донеса интервюто с Демет. Ето го:

Репортер: - Здравейте, г-жо Демет, как сте?
Демет: - Багодаря Ви. Вие как сте? Добре сте дошли.

Репортер: - Добре заварила. На снимки сте.
Демет: - Да, снимаме за списание.

Репортер: - Как върви?
Демет: - Добре. Съвсем в началото сме. Само се преоблякох с моите дрехи. Не исках да Ви карам да чакате дълго. Продължаваме след малко. Това е единственият ми почивен ден, използваме го за снимките за списанието. Много се радвам, наистина, но понякога имам нужда и от малко почивка, разбира се.

Репортер: - Ще почивате ли до празника?
Демет: - Не. Малко остана до него, затова и бързаме да си свършим работата навреме. Темпото е интензивно, но сме щастливи на сета.

Репортер: - Как вървят снимките на сериала?
Демет: - Хубаво. Работим с удоволствие. Всичко е наред, но знаете, че в дизи сектора темпото по принцип е трудно. Като изключим това, радваме се на крайния резултат. Хубави неща се получават. Ще се насладим и на почивката за Байрама.

Репортер: - Къде сте за празника?
Демет: - В къщи, със семейството ми. Малко ще си почина, защото след това отново ме очаква интензивна работа.

Репортер: - Какво ще кажете за развода Ви с г-н Оузхан? Много неща се коментират.
Демет: - Да, изобщо не съм изненадана. Знаех, че такива неща ще излезнат. Не само за нас, всъщност Вие знаете много добре как се пише за всички. Взехме общо решение, в рамките на разбирателство и уважение. Дори да става дума за раздяла, заедно предприехме тази крачка. Тък като ние знаем каква е истината, не следя всичко, което се коментира. Въпреки това, някои неща стигат до очите ми. Слава Богу, нещата които се пишат не са ни се случвали. Искам да подчертая това. Казвам го, за да бъдат спокойни и моето, и неговото семейство.

Репортер: - Разводът ще бъде по взаимно съгласие?
Демет: - Разбира се.

Репортер: - Има много твърдения за изневери, напускане на дома, събиране на вещите.
Демет: - Не, няма такова нещо. Своевременно отхвърлих тези твърдения. Става дума за много лични неща. Досега винаги съм споделяла само щастливите си моменти. Не мисля, че е уместно да обяснявам в детайли за раздялата. Не мисля, че и Оузхан би го направил. Но наистина, нищо от тези твърдения не е вярно. Ако имаше нещо подобно, нямаше как да стигнем до общо решение. От свое име поне мога да кажа, че не тая лоши чувства, гняв или омраза.

Репортер: - Говори се много за подялбата на сватбените дарове. (Моя бележка – става дума за златото, с което традиционно се закичват младоженците и което по техните обичаи винаги е за булката).
Демет: - Хм, да, съжалявам но тази тема ме вади от равновесие.

Репортер: - За подялбата на общата Ви къща, която сте купили в Чешме...
Демет: - Няма такова нещо...

Репортер: - Саваш Йозбей написа, че Оузхан се оказа „малък“ за Демет.
Демет: - Много неща се пишат. Пише се и точно обратното. Виждам го. Само че подобни квалификации не прилягат на нито един от двама ни, нито на отношенията ни.

Репортер: - Гледахте ли филма „Извинявам се“? Ще го гледате ли?
Демет: - (Разсмива се) Извинявам се! Когато ми остане малко време, разбира се, че ще го изгледам. Така или иначе съм го гледала вече, един вид ще го повторя.

Репортер: - Не бяхте на представянето му...
Демет: - Бях на снимки. Работих тогава. Имате ли други лични въпроси (смее се)?

Репортер: - Не, благодаря Ви.
Демет: - И аз благодаря.

Ето и къде са снимали Boat

# 581
# 582
# 583
Вижте един  сладък празничен поздрав от едно сладурче! ❤️
https://www.instagram.com/reel/CrSqtaOo5xl/?igshid=MTIyMzRjYmRlZg==

# 584
Здравейте, момичета Coffee

Преди малко излезе неофициална информация, че първи сезон на "Казвам се Фара" ще приключи с 16 еп., на 14 юни. Наесен щели да се завърнат с втори сезон. Да видим дали ще се потвърди информацията.

На мен ми звучи достоверно, защото още преди началото на снимките Демет каза, че за лятото е планирано продължението на "Между мен и света" и ако всичко върви добре с Фара и зрителите харесат сериала, наесен ще продължат по Фокс.

Също така от 7 май започва излъчването на сериала по MBC4 и арабската платформа, за която бях писала по-рано. Ето го и промото >>> https://www.instagram.com/p/CrToNylBvfi/

Вчера беше на празнична вълна. Честити Байрама на всички, но не забрави пострадалите от земетресенията... Ужасно много семейства са загубили близки и за тях празникът никога няма да е като преди.

Изнамерила си е и тази детска снимка от първия ѝ паспорт Smile (личат си буквите от печата)

Още от серията:

Общи условия

Активация на акаунт