Колко Ви е сметката за ток на месец? - тема № 6

• 52 093
  • 788
  •   1
Отговори
# 240
Знам за сметка 30 лв за ток, но за сам човек, един брой. Топлото е от парно, бойлера е на ток.

# 241
На ММ чичо му живее сам на село. През зимата плаща 40-45 лв ток (бойлер, пералня, малък хладилник, фризер - ракла и телевизор). Бойлерът е непрекъснато включен, но чичото не се къпе всеки ден. Пералня пуска по веднъж на 10 дни. Готвене и отопление на печка с дърва.
През лятото сметката му е 50-55лв,защото готви на ток.

В  сметката на потребителката по-горе странното е, че има включен бойлер и печка.

# 242
Да, и моята жена е възрастна и едва ли взема душ два пъти дневно.
За млади двама ....е друго...

# 243
Аз съм изненадана от сметките на повечето от вас. Къщата, в която живеем в момента е по 60 квадрата на етаж. Топлим се на газ, но пускаме и климатици, защото обичам да ми е много топло. 300 лв ток за януари, 700 газ. Пералня , сушилня, по 3 пъти на ден някъде пускам. Готвене, два климатика. Как постигат хората 100 лв на месец ток ми е много чудно. Всички уреди са най-висок клас.

# 244
Аз 100лв. разбирам, ама сметки под 50лв???

# 245
  • София
Аз съм изненадана от сметките на повечето от вас. Къщата, в която живеем в момента е по 60 квадрата на етаж. Топлим се на газ, но пускаме и климатици, защото обичам да ми е много топло. 300 лв ток за януари, 700 газ. Пералня , сушилня, по 3 пъти на ден някъде пускам. Готвене, два климатика. Как постигат хората 100 лв на месец ток ми е много чудно. Всички уреди са най-висок клас.
3 перални на ден?
И това всеки ден?
Какво толкова переш?

# 246
Е нека не се месим в това кой колко пере, и защо. Струва ми се крайно неуместно, а и е извън темата Simple Smile

# 247
Преместихме се преди повече от месец, в старото жилище нямахме фактура под 150лв. Сега ни е 39,40лв. Много съм доволна.
Един човек ли живее само  в сегашното жилище

# 248
Баща ми,който е сам на етажа си има 71 лв последно сметка.

# 249
змия с две малки деца съм, едното новородено с рефлукс, повръща 24/7. Домашните дрехи всеки ден, кърпи от бани и кухня, дрехи за излизане и хоп те се събрали три перални.

# 250
Баща ми,който е сам на етажа си има 71 лв последно сметка.

Баща ти на ток ли се отоплява?
Защото в примера, с който сравняваме, топлото не е на ток.

# 251
Е,значи моя грешка.
Simple Smile

# 252
  • София
змия с две малки деца съм, едното новородено с рефлукс, повръща 24/7. Домашните дрехи всеки ден, кърпи от бани и кухня, дрехи за излизане и хоп те се събрали три перални.

Съчувствам.
Явно напълно съм забравила какво е да имаш малки деца.

# 253
На вилата токът последно ми е 26 лв.
Има един хладилник малък 80 см висок, кафемашина, помпа за печката, 5-6 лампи лед и един телевизор. И разни батерии се зареждат за на мъжо инструментите.
Нищо друго на ток няма.
Отопление, топла вода, готвене - на дърва.

# 254
Учудвам се не на сумата, а на консумацията под сумата, особено като се включи и отопление за никакви пари.

Общи условия

Активация на акаунт