Лакове за нокти - 163

• 59 024
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз като купя нов лак веднага го изпробвам /сърце не трае/:joy:, снимам, надписвам с марка и номер, и в папка на тел. Така винаги мога да проверя дали няма да дублирам

# 691
21 cosmetics 108, 53, Flormar Pearly pl374, 058 bright rose + Essence 07 party princess
(на живо са си ярки цветовете... 🙄)

# 692
  • София
Мисля, че няма нужда да казвам кой е лака Grinning

# 693
  • Варна
И аз четох, че тенденцията за цялата година даже е телесни нюанси, но така ми се носят ярки цветове, че няма да съм в тренда Grinning.
Май не съм си купувала повтарящ се лак, но се случва да взема почти идентични цветове.
И качвайте снимки дори и вече да сте показвали дадения лак, никога не са излишни. Ето например наскоро Преслава показа тренд ит ъп ърбан сафари, много ми хареса и го потърсих в нета. Излязоха пак нейни снимки, но на всяка изглежда различно, така че всяка снимка е от полза (особено и като е написано името на лака Wink)

# 694
  • София
Перфект S114 с подложка BEL 07

# 695
  • На изток от Ада
отлепващ Катрис

# 696
  • Измир
Тина, за 100 тен път 😂 Тренд ит ъп 020. Но пък е много хубав 🩵

# 697
  • Варна
А така, и за стотен път да е, няма лошо да гледаме хубави маникюри. Blue Heart за този още съжалявам, че не го взех. Сега и за ърбан сафари също, нещо съм на кафяво-оранжева вълна.

# 698
И аз бях с него миналата седмица, колкото и да въртя най-често посягам към тази серия.
Сега съм с пастел 266 (подарък от Дайс Hug). По-убит е на живо, но е много благ за нанасяне - сигурно и със затворени очи ще се лакирам прилично с него

# 699
Страхотни сте всички 😘
Аз не знам защо лакът на безименния ми пръст се вижда така, при положение, че на живо е коренно различно. Пеавих по метода суха четка...

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 23:31 от katerina_girl

# 700
Здравейте! В края на лятото бях посетила темата точно когато трескаво се поръчваше този топ лак и аз да не остана по-назад, го взех.

Супер доволна бях откъм съхнене и ефект, но от 2-3 месеца като го нанеса и на другия ден лакът започва да пада на големи люспи до нокът.
Каква може да е причината?
Ползвам го от около половин година може би и не съм имала проблем, но ми се зачупи един нокът и реших да го "спася", докато намеря време да го поправя, като сложа още един-два слоя от топа. Е, точно това се случи - падна целият лак на люспа! Може би, когато е нанесен на по-дебел слой става така.
Моят проблем с този топ е, че ми потъмнява цвета на лака, но аз ползвам само една марка лак напоследък и не съм правила експерименти с други дали е така. Може нещо да не се харесват.

# 701
Аз бях писала преди време със същото оплакване, но за заздравител на Евелин. Слагам го за основа, два цвята лак, накрая топ и до няколко часа пада първа люспа. Няма значение марката на лака. Ами просто го изхвърлих. Не беше сгъстен в никой случай.

# 702
И при мен базите на  Евелин така правят.

# 703
Един розов Дермакол, който обаче излиза оранжев..

# 704
Не съм ползвала Евелин за основа, но в годините съм забелязала, че не всеки заздравител е подходящ за база за маникюр- те са си просто терапия за нокътната плочка, разнасяш по схема и се надяваш на положителен резултат. Последният такъв ми е на Алверде- образува плътен, матов филм върху нокътя. Веднъж разнесох лак върху него и след няколко часа с лекота , но не и удоволствие го  обелих😠 Ползвам го когато лакът  не издържи цяла седмица т.е. терапия за петък , събота и неделя - нанасям всеки ден .

Общи условия

Активация на акаунт