Лакове за нокти - 163

• 59 025
  • 752
  •   1
Отговори
# 675

Христос Воскресе!
Тази седмица с нещо нежно и по-незабележимо 🌸

# 676
Прекрасни сте, момичета❤️❤️❤️
Тази седмица съм отпускар и ми се приноси нещо червено и семпло. И както подобава при отпуска - готвих, чистих, търках фурна, плочки и радиатори и мислех, че лакът ще се обели, че къде с ръкавици, къде не, а той не мръдна 😁 Форумът яко измива цвета...Наситено тъмно червено на Сали Хенсън.

# 677
Здравейте! В края на лятото бях посетила темата точно когато трескаво се поръчваше този топ лак и аз да не остана по-назад, го взех.

Супер доволна бях откъм съхнене и ефект, но от 2-3 месеца като го нанеса и на другия ден лакът започва да пада на големи люспи до нокът.
Каква може да е причината?

# 678
  • На изток от Ада
Сгъстен е сигурно.

# 679
  • волно калдъръмче
Здравейте! В края на лятото бях посетила темата точно когато трескаво се поръчваше този топ лак и аз да не остана по-назад, го взех.

Супер доволна бях откъм съхнене и ефект, но от 2-3 месеца като го нанеса и на другия ден лакът започва да пада на големи люспи до нокът.
Каква може да е причината?
Лоша основа, мазна плочка, увредени нокти. При мен беше последното. Горният слой се бели и се отделя заедно с лака, а към средата, където нокътят е здрав, е бетон.

# 680
Не ми се бели слой от нокътя, само пластовете лак.
Основа, ако визираш база-не ползвам.
Плочката никога не ми е била мазна, но мога да си купя обезмаслител да пробвам.

# 681
  • В полите на Пирин планина
Може просто Топ лакът на Сеш да не се е сработил с конкретния лак или става дума за няколко опита?
Тогава вероятно топът е сгъстен.

# 682
Отлепянето от основата говори точно за мазна плочка или некачествена база/ първи слой лак, но не и база. Най- обикновен спирт или лакочистител обезмасляват плочката.

# 683
Вече 3ти ден съм с това ARTDECO, berry mauve е цветът.
Лакирах се през денят, набързо докато бебето спеше, затова не е  прецизно. Просто бях любопитна как е на нокът.

Понеже и аз съм с много меки и мазни нокти гледам да минавам самият нокът с лакочистител преди да нанеса лака.
Иначе този Сеш го купих и аз, по препорека от тук. Забелязвам как има различна издръжливост с разлилни лакове.
Гледам споменавате и некачествената основа, но моето наблюдение е, че издръжливастта зависи много и от естественият типаж на ноктите. Най добре държи всякакъв вид мапикюр на естествено твърди нокти.

# 684
Това се случва само при употребата на този топ, така че съм склонна да отхвърля другите предположения.

Прекалено дълго го употребявам явно, сега видях в make up точно коментар за отлюспване.

# 685
И аз бях писала, че Seche пък при мен започна да се напуква независимо какъв цветен лак слагам, независимо каква база. Мисля да си поръчам нов, защото и моят е от лятото.

# 686
Разредете го, не го хвърляйте...
Мое мнение.

# 687
  • София
Здравейте момичета,

Какви са актуалните цветове за сезон пролет-лято?
Струва ми се, че напоследък забелязвам по-пастелни и телесни тонове. Покрай Ковид и майчинство спрях с лакирането, но ми се иска да вляза във форма. По принцип харесвам най-много червено и корал, но май не са много срещани напоследък. Имам цяла торба лакове в над 30 цвята. Но вероятно ще трябва да изхвърля повечето, защото са стари.
Две от най-близките ми приятелки, които никога не съм виждала без маникюр, казаха, че приключват с лакирането. Не им било интересно, безсмислено било... Като че ли има някаква апатия сред хората, като тръгнем от облеклото, та стигнем до лака. От Ковид ли, от високите цени на всичко ли...

# 688
Не бих хвърляла лакове, освен ако не са твърде засъхнали и не могат да се разредят с разредител. Simple Smile

# 689
  • На изток от Ада
Аз донесах още една раница лакаве от село.  Предният пэт 180 сега не знам. Имам топчета от Дм трябва да ги запиша по марки и и номер/име.
Вие с повече лакове как помните кое имате ?

Общи условия

Активация на акаунт