Лакове за нокти - 163

• 58 497
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Номер 29 или 30 е бялото на TwentyOne. Другото е черно, та ги бъркам.😅 Покривно е, но може сякаш и още. Ако се остави за малко с открехната капачка да се посгъсти ще е ок за печати...😃

# 736
Ясно, последните им които взех имат всичките какво да се желае откъм покривност. Може би аз съм имала по-големи очаквания де.
В един момент се оказа че си накупих доста техни, особено като бяха ги намалили на 99 стотинки, то как да подминеш? Grinning

# 737
  • На изток от Ада
И на ДМ трендит ъп имат малък бял лак, без никакви ефекти, доста покривен и бързосъхнещ.
Супер, благодаря, не бях обръщала внимание на техните освен когато имаха холограмната серия. Даже не съм забелязала че имат малки. При следващо ходене в ДМ ще го търся.
Виж ,но и тренд ит ъп си менят цветовете тоест може да го няма сега.Аз не се сещам да го има а все ровя лакове.
Ако имаш Ивис има на Бруклин 03 бяло на Импала са

# 738
Бруклин имам един лак точно, само хубави неща мога да кажа за него. Тях обаче пък съвсем не ги засичам, даже магазинът от който бях купила този, последния път установих че е закрит вече.
Иначе страхотна четка, нанася се като масло и е покривен, като трайност също е ОК. При мен поначало не се обелват на втория ден,  този не съм забелязала да се държи по-зле от всеки друг лак.
То за имане на бяло - едва ли някоя марка да няма, но искам с отзив да купя че някои не са покривни а няма да ми е за лакиране че да мажа колкото слоя е нужно. И ме е яд че после ги подмятам по сума време дори неуспешните покупки че мразя да изхвърлям лакове. Събрах идеи, остава да видим коя от тях ще ми се изпречи първа пред очите Grinning

# 739
Аз съм фен на Флормар bright white, ГР също имаха хубаво бяло, но май поизчезна.

# 740
Аз ползвам бялото на Перфект за френски маникюр, но не знам вече дали се намира някъде. Не знам какъв ще ползвам като ми свърши. Тази четка ми е най-удобна.

# 741
  • Варна
Момичета, нещо ми се върти за този тип печати, че не ги почиствахте от останалия лак с лакочистител, а със салфетка ли беше? Избърсвате или отпечатвате остатъка? Отдавна го имам, а още не съм го пробвала.

# 742
tina_vn, с лакочистител се разваля силикона (помътнява). Аз остатъка го печатам/изчиствам с хартиено тиксо, на лепящата му страна.

# 743
  • На изток от Ада
Тина ,не знам, но пишеше с тиксо . Аз щях да купувам от дм и не съм заради това как се чисти.

# 744
С обикновено тиксо. Имам широка ролка и като развия част от тиксото го навивам отново на ролката, но на обратно, така, че лепкавия слой да остане отвън. Така е най-удобно за работа.

# 745
Нещо лепкаво - тиксо, хартиено тиксо, дори от тези ролките за обиране на косми дето лепкат също става. Взема лака от силиконовия тампон и не остава нищо по него. Обикновеното тиксо поне на мен ми е последният избор, някои имам чувството че може да ми оставят лепило по тампона, но щом другите пишат значи и то е ОК.

# 746
Сигурно зависи и от тиксото. Аз съм имала и такова, което лепеше страшно много /че на моменти даже по-скоро се късаше😅/, и други, които пък едва-едва лепят...😃 С хартиено тиксо ми е най-удобно на мен.

# 747
  • София
Аз нямам, но не може ли с мокра кърпичка. Още мокър, лакът трябва да се маха лесно.

# 748
Лепенка някаква, ако ще и такава от аптечката, евентуално? Пак би трябвало да стане.
От мократа кърпичка ще остане намазано върху тампона, мисля, дори и да свали останалия лак. За следващия нокът вече ще го ругаеш, ако правилно си представям ситуацията. Той лакът вече е засъхнал, просто трябва да се прехвърли върху друга повърхност, което прави тиксото.

# 749
Snb Интензив Добромира и Snb Велислава
За първи път слагам и двата. Добромира не е моето нещо, самостоятелно не бих носила, но  с брокатена добавка стана много свеж маникюр.

Douglas metal coper, с това бях два дни набързо намазан на един слой, за това и прозира на места. Подарък 🙂

Постоянно пипам препарати и кожата ми е много суха, но все не стигам да сложа крем.

Общи условия

Активация на акаунт