Лакове за нокти - 163

• 58 497
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • На изток от Ада
Това на капачката не е ли "45 seconds"...за времето на съхнене?🤔
възможно е.   Иваше Astor в Дм Номера май е отзад.
Видях да секунди е .
Този е май https://chistdom.com/bg/p/7497-dekorativna-kozmetika-i-aksesoari … midnight-blue-8ml    604

# 721
Няма значение какъв е номерът, много е хубав цветът.🥰

# 722
Hema 950

И на слънце:

# 723
# 724
  • София
Това на капачката не е ли "45 seconds"...за времето на съхнене?🤔
възможно е.   Иваше Astor в Дм Номера май е отзад.
Видях да секунди е .
Този е май https://chistdom.com/bg/p/7497-dekorativna-kozmetika-i-aksesoari … midnight-blue-8ml    604
Чак лупата извадих да видя номера Satisfied
Да,604 Midnight blue

# 725
  • На изток от Ада
Farmasi 139

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 19:14 от nasito8988

# 726
SNB Елисавета 💗💗💗

# 727
Аз снощи най-накрая оправих ноктите, от един месец не ги бях пипвала😅 (махнах лака, гела, скъсих доста дължината). Накрая вече не ми се занимаваше с няколко пласта лак /бях приготвила зеленият лак от лимитираната серия на Trend it up/ и реших да мацна само един слой от разкошния TwentyOne 53 (Наси😉) и много ми хареса колко нежно се получи, много ненатрапчив и дискретен маникюр.🥰 Нещо като опит за Rich-girl маникюр🙂:

Скрит текст:

Направих повече снимки в опит да хвана реалния цвят /не се получи на 100%/- покритието на живо стои равномерно, средно прозрачно и с много хубав шимър и блясък.😍

# 728
  • на последния етаж
Здравейте, момичета, отдавна не съм писала в темата - не ми се занимава да снимам, някак. Но пък следя с интерес красивите маникюри, които показвате.
Днес съм с Opi Suzi & the Arctic fox:

# 729
  • БГ
Здравейте, ще ми препоръчате ли марка лак за нокти с четка подходяща за френски маникюр Simple Smile имам бяло на Bel и на малките GR, но не бих казала, че четките им са подходящи.

# 730
Малко странен въпрос но на Twenty One има ли съвсем обикновено бяло - без ефекти, шимъри и прочие, просто покривно бяло - примерно като за френски маникюр. То мисля че има някакво ами по-скоро ако сте го пробвали да кажете покривно ли е.
Не че си правя френски, но от време на време ми се приисква малко беличко за някоя декорация. Останала съм без никакво бяло, а не ми се и дава съществена сума като знам че основно ще си стои и изсъхва и никога няма реално да се лакирам с него. Последното точно така го изхвърлих почти пълно, но вече за нищо не ставаше. Докато беше сгъстено го ползвах за печати, но то и това беше с години, накрая замина.

# 731
Натка ,Бел мини съм си взела точно за такава цел.Хем е малко -точно като да се използва малко Simple Smile

# 732
Не съм им мяркала минитата по местата където обикновено ходя, тях не навсякъде ги има. Иначе имам 1-2 от тях и наистина са хубави и покривни. Ще имам предвид и ако видя такива, благодаря.

# 733
  • София
И на ДМ трендит ъп имат малък бял лак, без никакви ефекти, доста покривен и бързосъхнещ.

# 734
И на ДМ трендит ъп имат малък бял лак, без никакви ефекти, доста покривен и бързосъхнещ.
Супер, благодаря, не бях обръщала внимание на техните освен когато имаха холограмната серия. Даже не съм забелязала че имат малки. При следващо ходене в ДМ ще го търся.

Общи условия

Активация на акаунт