Термин Август 2023г. - Тема 2🤰

• 42 713
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
На нас доктора ни забрани доктора и аз се присъединявам към групата на сухо 😂😂😂

# 631
Ние правим. Не сме се ограничавали и не е имало проблем до момента. В началото, разбира се, бяхме по-внимателни, защото чувствах дискомфорт, свързан с тези постоянни придърпвания в областта на яйчниците. Сега нещата се нормализираха сравнително и не виждам причина да променяме ежедневието си. Ако няма изрична забрана, според мен няма и основание за подобно въздържание. Wink

# 632
Ехеее честити госпожици и един господин. Аз нямам търпение за сряда, дано на БХС се види. Както и първата бременност, и тази имам усещане за момче. Но каката е доказателство, че явно усещането ми е нулево.
Ние също сме на сухо, АГ така каза.
Вчера ми излезнаха изследванията, инсулинът пак е нагоре, но док каза, че е нормално стига да ям здравословно.
А тези от Цибалаб сигурно ще ги убия. Светва ми в червено Рубеола, че и удивителна сложили и нищо повече. Добре че си спомням, че съм я карала, че направо ми стана лошо за момент Joy

# 633
Ехеее честити госпожици и един господин. Аз нямам търпение за сряда, дано на БХС се види. Както и първата бременност, и тази имам усещане за момче. Но каката е доказателство, че явно усещането ми е нулево.
Ние също сме на сухо, АГ така каза.
Вчера ми излезнаха изследванията, инсулинът пак е нагоре, но док каза, че е нормално стига да ям здравословно.
А тези от Цибалаб сигурно ще ги убия. Светва ми в червено Рубеола, че и удивителна сложили и нищо повече. Добре че си спомням, че съм я карала, че направо ми стана лошо за момент Joy

Ако става въпрос за Torch профил, в червено е, защото показва, че имате антитела. И аз малко изтръпнах, но после ми сработи клетката, че реално показва наличие на имунитет, както след изкаран Ковид. Simple Smile

# 634
Момичета ядете ли морски дарове или се ограничавате… ?

# 635
Аз се ограничават от морските дарове. От началото общо съм яла 2 или 3 пъти по 4-5 скариди в паста и в домашно суши. Искам да ям по-често риба, но не знам каква е добре. Сьомга не било ок, риба тон не може, ципура и лаврак уж може ама било важно от къде са...

# 636
Здравейте, мами правите ли секс? И в какви безопасни пози? 😊

Ние си правим от време на време. На нас са ни казвали само да го правим като една семейна двойка, т.е. да не пробваме някакви луди пози, поне аз така го разбрах 😄 Досега мисля, че само кучешката и един път лежейки настрани (прощавайте ако се казва по друг начин, не съм много наясно с терминологията за позите). От оргазъм също не се лишавам и честно да ви кажа не съм имала проблеми, но сега като се спомена не е зле да задам този въпрос на АГ.

Момичета ядете ли морски дарове или се ограничавате… ?

Аз се ограничавам от суши, защото е сурова риба. Един път съм хапвала в ресторант някакви спагети с морски дарове - имаше скариди, миди и още нещо, за което не се сещам в момента. От време на време си правя салатата с риба тон от консерва - може би веднъж седмично или по-рядко. Не експериментирам много, но пък докторът ми беше казал, че риба е хубаво да се яде заради протеина - мисля, че бялата риба е добър избор, защото е чиста и добре сготвена.
Бях чела, че особено опасна е рибата с високо съдържание на Меркурий.

# 637
Аз морски дарове принципно не обичам, но преди си ядяхме скумрия/сьомга веднъж седмично, отделно аз си правех салата с риба тон от консерва 1 път в седмицата. И сега бих яла без да се притеснявам, отровата е в дозата, но ми се обръща стомахът при мисълта за миризмата. Надявам се и това да отшуми в следващите седмици.

# 638
Сьомга ми е една от любимите риби. Хапвам от време на време. Други риби също ям. Скариди, миди и тн много рядко.

# 639
Като чета всичко е наред с бебоците, все така да е докрай! Секс правим, но рядко, нямам особено желание аз. В понеделник ще правя пренаталния тест, АГ при която ще се следя, каза че ако скрининга има някакви лоши резултати , тогава е добре да се направи, но ММ много държи и ще се съобразя с него. А я да попитам какво ви е мнението за боядисването, косата ми е за боя, но не се сетих да питам лекарката..

# 640
И аз съм за боядисване и мисля да премина на някаква безамонячна/био боя. Ще го обсъдя с фризьорката ми.

Вие вече казвате ли за бременността на близки, приятели, колеги? Аз съм суеверна и искам да изчакам до 3тия месец, но с тези г.с. се затруднявам кога е той Grinning С навършването на 12 г.с. и влизане в 13 г.с. (т.е. 12+1) вече четвърти месец ли се води?

# 641
След инвитрото докторът даде списъл със забранени неща и едното беше боядисване. Е, да но с моите бели корени това няма как да се спазва и до момента съм се боядисвала 3 пъти. Ползвам боя Phyto, като уж по- безвредна.

# 642
Боядисвам се (на фризьор) с каквото досега съм се боядисвала. При предната бременност и аз се притеснявах, но ме увериха, че това са глупости (лекарите, които питах). Затова не се притеснявам. С червена коса съм и тя не държи дълго цвят. На маникюр също ходя. Не съм се ограничила и от това.

# 643
Моята коса е много тъмна и побелявам от 10 клас, съответно си личи много. Няма да спирам да се боядисвам на фризьор.
При нас знаят само родителите и най-добрата ми приятелка. Мислим с влизането в 13-14 седмица и след ФМ да започваме да казваме на по-близки приятели.

# 644
След инвитрото докторът даде списъл със забранени неща и едното беше боядисване. Е, да но с моите бели корени това няма как да се спазва и до момента съм се боядисвала 3 пъти. Ползвам боя Phyto, като уж по- безвредна.

Бихте ли споделили и с нас този списък?
Благодаря 💐

Общи условия

Активация на акаунт