Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 757
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Аpple2020, да, домашни са поничките.🙂 Правя ги в уред за понички от Лидъл (наскоро и в Лидъл, и в Кауфланд пускаха такъв уред, моят е същият, но е купуван доста отдавна). Рецептата ще напиша по-късно, че сега не съм вкъщи. Но е много лесна и поничките стават чудесни!
Предполагам, че със същата смес ще се получават добре и гофрети, но още не съм пробвала.
Допълвам с рецептата (снимките са на съфорумка).🙂

Аз обикновено правя двойна доза, но захарта не я удвоявам и също така слагам кафява захар (освен когато е свършила). Брашното ми е каквото имам в момента. Ако нямам прясно мляко, стават добре и с вода, с айрян също. Понякога добавям и някои от тези: канела, настъргана ябълка или друг плод, смляно ленено семе, някакви ядки или малко фини овесени ядки, какао/шоколад.🙂

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 15:00 от dolce miele

# 151
За днес две кюфтета на скара, кетчуп,краставици, черита, маслини,селско хлебче,банан, домашни рогчета със сирене, бисквитки гънки,два бонбона.

# 152
За днес ще мъча детето с експеримент😅- опит за китайско- нудли със запържено червено зеле, гъби и грах, луканкова наденица, бадеми, бонбон, ябълка, филийки с извара, яйце и шунка и пърленка с масло и филе:

Не успях да завъртя снимката...🤔

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 09:01 от dolce miele

# 153
Да кажа благодаря Hug
Скоро ще "препиша" и реализирам идеята.
Тийнът ще обядва картофени кюфтета вкъщи. Днес ще си носи тривиалния сандвич с топено сирене, шунка и кашкавал + плод за училище. С основание протестира, че е все едно и също.

# 154
За днес ориз с гъби с кюфтета от броколи,два пъти точено и принцеси

# 155
Честита Баба Марта да сте живи и здрави. За днес сандвичи с крема сирене, лютеница и шпек салам, черита, краставици, банан, крекери, бисквитки.

# 156
  • София
Честита Баба Марта и от мен! Да са ни здрави децата!
Картофени кюфтета и тараторче.

# 157
Честита Баба Марта!🙂
За днес любим кордон бльо, запеканка с картофи и зеленчуци, бадеми, бонбони, пърленка с масло и филе, филийки с кайма, яйце и извара, мини палачинки (от сместа за поничките ги направих+ добавено смляно ленено семе), както и една ябълка извън кадър:

Слънце, какво е това двойно точено?🙂

# 158
  • shumen
Честита Баба Марта!
Да са ни здрави дечицата.
Ние тази седмица сме си вкъщи,а за другата ще видим.

# 159
За днес  две домашни рогчета със сирене,луканкови пръчици, краставици,черита, маслини,две мандарини,мини кексче с шоколад, бонбон, няколко соленки.

# 160
За днес пиле, нудли, сушеница, бадеми, ябълка, филийки с кайма, яйце и извара и две bubble гофрети с шоколад:

# 161
  • София
Палачинки с крема сирена и шунка/шоколадов крем; постен грах с картофи. Трих снимки и от зор съм изтрила и днешната 😂

# 162
  • shumen
За утре-за закуска-топъл сандвич със кашкавал и салам,за обяд в стола-бял боб яхния с печено кюфте,плод,за СЗ-сандвич с кашкавал,десертче Орео.

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт