Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 739
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Бибикота, вкусни ли са, че и аз и ги гледах в Лидъл?😃
Моята дъщеричка днес си изяла "ананаса"😅, т.е. мангото.
    Не се одобриха от ученика, но и аз не ги харесах. Със сигурност няма да повторя, лошото е, че имам вкъщи още 1 пакет 😆.

За днес шишкебап, грах и топъл сандвич с кашкавал и яйце.

# 136
За днес тост от франзела със свинско филе, кашкавал и кетчуп, моркови, круша,няколко соленки, различни бисквитки .

# 137
  • shumen
За утре-за закуска-пица,за обяд-в стола-кебапче,картофено пюре,зеле,плод,за СЗ-пица,десертче Марс.
За мен-за закуска-пица,за обяд-кебапче,картофено кюфте,краставички.

# 138
За днес карначе, пържени картофки, черита, кетчуп, филийка хляб, банан, крекери,вафла Морени.

# 139
  • София
Леща, кроасанчета с масло, сандвич с шпек и кашкавал и бисквитена торта.

# 140
За днес панирани пилешки хапки, печени картофи, ябълка, филийки с яйце, извара и шунка, сомун с масло, кашкавал, яйце (от омлет) и филе Елена, флан карамел и едно мюсли барче (извън кадър):

# 141

За днес панирани пръчици моцарела, кисели краставички, сандвич от лаваш, яйце и крем сирене, и царевица в масло. Нещо нанагорно ми дойде тази седмица добре, че е петък 😉.

# 142
  • София
За утре баница с праз и сирене от съседката за Заговезни; ориз със замразен микс, куркума и къри, пилешки хапки.

# 143
  • shumen
За утре-за закуска-солен кекс,за обяд-в стола-пиле със зеле и ориз,плод,за СЗ-солен кекс,вафла.
Аз тази седмица съм отпуска и за мен кутия няма да има.

# 144
За днес луканкови  пръчици,два резена кашкавалено роле,варено яйце, маслини без костилки, черита, филийка хляб, зелена ябълка, крекери рибки,две големи меденки.

# 145
  • shumen
Моето се разболя и кутията остана за вкъщи.

# 146
Моето се разболя и кутията остана за вкъщи.
Ех, милото, язък за отпуската ти! Бързо оздравяване...

# 147
  • shumen
Мими,да.Тъкмо си правех планове как ще си почивам активно без дете.

# 148
Данаека, дано поне се оправи бързо детето!🙂
За днес панирани пилешки хапки, ориз със зеленчуци, филийки с яйце, извара и шунка, ябълка (от потъмняващите🙄), понички, пудинг ягода с шоколадови пръчици.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 18:01 от dolce miele

# 149
Dolce Miele,  извинявам се,в случай че е коментирано по-напред в темата, но искам да попитам за поничките Flushed Домашни ли са? Може ли линк към примерна рецепта?
Предполагам, че са печени, а не пържени.

Общи условия

Активация на акаунт