Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 744
  • 769
  •   2
Отговори
# 615
За днес пак пържени филийки с яйце (багетата за сандвича изненадващо се беше втвърдила🤪), пълнозърнести палачинки с кашкавал и шунка, банан.

# 616
  • София

Закуска лате, обяд омлет 2 яйца и 2 слайса шунка, домат и сирене, следобедна закуска 20 гр кашу.

# 617
Вчера си беше вкъщи,за днес пържени филийки на фрайера , салам, шоколадов пудинг и ядки бадеми и орехи.

За утре незнам Thinking

# 618
  • Варна
З: пица с шунка и моцарела
О: пилешки шишчета, краставица
СЗ: ябълка, банан

# 619
За закуска има баница със сирене, за обяд в стола имат ориз със зеленчуци и таратор, допълнително й сложих и пилешко филе на скара и картофена салата, за десерт грозде.

# 620
днес остатъка от вчерашните палачинки; варих домашни яйца, които вчера ми донесоха...е няма такъв кеф! пъстърва филе /упражнявай се да филетирам и се озовах с амнайсе филета, хаха/, салати, банани....

# 621
Колко е хубаво като се понапълни темата, няма начин да не си харесаш нещо да приготвиш!
  Менюто за днес е тофу, омлет с крем сирене, останалия карфиол на фурна ( това явно ще се прихотвя често в сезон 😆), салам, чушка и краставица.

# 622
Биби, моля да споделиш как приготвяш карфиола на фурна?

# 623
Закуска -филийка с Нутела,чаша прясно мляко; за училище мини пърленка с топено сирене, луканка и краставици, ябълка, крекери и бисквитки

# 624
Биби, моля да споделиш как приготвяш карфиола на фурна?
   Използвах  рецепта от тук https://www.vilistime.com/bg/hrupkav-karfiol-parmezan-furna/

# 625
  • shumen
За утре-за закуска-пица,за училище-пак пожела пица и вафла.
За мен-За закуска-пица,за обяд-кюфтета сос,десертче.

# 626
За утре -леща яхния,няколко парченца салам(харесва само един нарязан от Лидл), ,маслинки, питка, орехи и Барни.

# 627
  • София
В нашата кутия за утре сложихме броколи на фурна, салата айсберг с чери и шоколадов кекс с орехи. Днес ми върна и прасковата и половината талиятели, много са и дошли...

# 628

За обяд палачинки с разни сирена, в станьола съм увила шоколад.щ за сладки палачинки. Аз им мятам палачинките незавити, да си ги направят сами 🤪😂
За закуска имах само по парче купен кекс, разделих им  пакет френски бисквити с масло.
Плодове.

# 629
Оказа се, че моята дъщеря "вече не харесва пържени филийки" (защото свърши луканката😆😆😆), за сметка на това пълнозърнестите палачинки с шунка и кашкавал много се одобриха и утре ще си носи пак такива палачинки и круша.🙂

Общи условия

Активация на акаунт