Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 721
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте.
Сигурно е обсъждано многократно, но може ли да ми кажете откъде купувате пласмасови кутии за храна с отделения.

Става въпрос за физически магазин.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 15:34 от Фран

# 661
  • София
От всяко левче, Фран, че и са по-добри от други маркови и качествени. За София аз лично най-голям избор намирам в едно такова магазинче тип домашни потреби на пазара Димитър Петков.

# 662
Да добавя и някой квартален супермаркет със секция с домашни потреби. Също съм намирала интересни кутии с и без отделения.

# 663
  • София
Айде самарите са готови. Специално да кажа, за който питаше- месила съм.
Пилаф с булгур, ориз и гъби; маслени рогчета, но сложих и настъргана моцарела в тестото. Махнах етикетите, но бананите са био, да се знае! (бяха по-евтини от обикновените)

# 664
За утре бухти, сирене, домати,карначе и бананов пудинг

# 665
  • shumen
За утре-за закуска-мекици,за междинна в училище-бутерки със сирене,вафла Боряна.

# 666
За днес пица от тиквички,,баничка с праз и гофрета с шоколад и мъфин с мед

# 667
За днес за училище ще си носи само баница със сирене и една бисквита Белвита. Преди училище ще я водя на изследвания, а след третия час се прибира, ще яде вкъщи палачинки с моцарела и шунка и после отиваме на профилактичен преглед.🙂

# 668
За закуска вкъщи Хелоуинска поничка с прясно мляко, за училище селско хлебче с топено сирене, луканка и кашкавал, черта и краставици,две бисквитки, крекери.

# 669
За днес за училище ще си носи само баница със сирене и една бисквита Белвита. Преди училище ще я водя на изследвания, а след третия час се прибира, ще яде вкъщи палачинки с моцарела и шунка и после отиваме на профилактичен преглед.🙂

голям образ си, разведри ме видимо Joy
успех с изследванията и прегледа!

вчера по късни доби метнах една камара палачинки /с домашно мляко и домашни яйца и масло, да се знае!/; каката е в движение, та ѝ сложих и едно рулце лаваш с луканка, крема сирене и крастаставица;
за нас с ММ - сьоНга, басмати, салата.
толкоЗ.

# 670

За днес миш - маш ( с домашни яйца и чушки 😆😉), краставица, грозде и салам( също домашен, като сме почнали 🙃 😉).
   Хайде да избутаме и тази седмица и другата малко почивка за учениците, и за нас покрай тях!

# 671
Zenata, мерси (чакаме си часа сега😉)! Втората половина от онази вафла Хипер още чака вкъщи...😆
Скрит текст:
Геройски даде кръв за първи път от вена, та може и да получи половинката, като се приберем.😃   

# 672
  • Варна
Никакво разнообразие при нас.

Пица, пилешки шишчета и краставица, грозде

# 673
Zenata, мерси (чакаме си часа сега😉)! Втората половина от онази вафла Хипер още чака вкъщи...😆
Скрит текст:
Геройски даде кръв за първи път от вена, та може и да получи половинката, като се приберем.😃   

хайде, бъди човек - дай половината вафла на детето Wink
Скрит текст:
всичко ще е наред, стискам палци!

# 674
  • София
Днес сложихме остатъци от снощи- картофени кюфтета, барни и ябълка.
За утре боб чорба и варена царевица, банан или ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт