Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 722
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
За днес закуска поничка с шоколад и мляко за училище ябълка,кашу и лешници, бисквитки ще обядва вкъщи

# 646
Записвам се да ви следя, изключително полезно ми е.
Закуска за детето - солени бухтички, обяд в стола, следобедно - слепени бисквитки с домашен ябълков мармалад.
За нас с ММ за обяд - картофени кюфтета и миш-маш

# 647
  • София
С прискърбие съобщавам, че малкото се оплака, че дълго се реди на опашката в стола и не стига времето да си изяде. Реве ми се!

# 648
Пак си поръча пълнозърнести палачинки с шунка и кашкавал (много били вкусни😁):

Може ли рецепта за палачинките
Да, разбира се.🙂
По тази рецепта правя палачинките, просто последните два пъти използвам пълнозърнесто брашно и забърквам сместа по спомен:
Скрит текст:
https://www.yoli-bg.com/%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1% … D1%8F%D0%BA%D0%BE
Правила съм ги и с олио в сместа, ако нямам разтопено масло, пак стават добре.
Редя палачинките една върху друга и мажа всяка с мазнина отгоре. В чинийка си приготвям плънките, тънко нарязани, кашкавалът може и да е настърган или накъсан на парченца, може да се сложат и други плънки. Редя слой кашкавал върху палачинка, отгоре шунката, после сгъвам двата странични края, да застъпят шунката и кашкавала, за да не се разтича плънката оттам, после навивам и запичам до разтопяване на кашкавала в тиган или във фрайъра.
Beeps, съчувствам!🤗

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 15:14 от dolce miele

# 649
Сега с половин банан е по-завършено😀 Дано се изяде. За обяд пак някаква разновидност на сандвичи. Вечер в къщи е на манджи.

# 650
  • shumen
За утре-за закуска-милинки,за училище-бутерки със кашкавал,вафла.За обяд-хот дог с кебапче,суха паста,че ще ги водят от училище в пожарната и полицията и госпожата поръча да носят повече храна.
За мен-закуска с шунка,за обяд-мусака.

# 651
За утре  пържола, краставица,маслини, бисквитена торта и портокал.

# 652
  • София
Beeps, лоша работа, но пък имаш опит и инерция, ще мине и тоя зор Grinning
Утре девойката е на екскурзия и ще носи сух пакет, бутерки с кренвирш, ябълков сладкиш от баба, ябълка и банан.

# 653
Аз го карам лежерно.
За закуска бишкоти, бисквитка, яйце, домашно кисело мляко.
За обяд по 2 кюфтета, 2 филийки хляб и кутийка с лютеница.
СЗ Плод: дете 1 - черно грозде, дете 2 - ябълка.

# 654
За петъка ще има пърленка с масло, шунка и кашкавал, половин вафла Хипер (черна), круша. За обяд вкъщи кордон бльо и печени картофи, следобед се връща на едни организирани занимания в училище (прояви интерес и ще ходи два пъти седмично🙂) и ще си носи палачинка с кашкавал и шунка.

# 655
За петъка ще има пърленка с масло, шунка и кашкавал, половин вафла Хипер (черна), круша. За обяд вкъщи кордон бльо и печени картофи, следобед се връща на едни организирани занимания в училище (прояви интерес и ще ходи два пъти седмично🙂) и ще си носи палачинка с кашкавал и шунка.

хаха, много щедро Wink

моите днес са в движение, та им спретнах пълнозърнести бургери - с кюфте, кашкавал и краставица и същото, но с шунка. добавих и от оризовите десерти с шоколад.
аз също съм в движение, та нося в чантаа си варени яйца и кутийска брюкселско зеле Wink

# 656
Zenata, не че не може да изяде и цялата вафла.☺️ Но малко portion control на сладките неща- поне когато зависи от мен.😈
Хубав уикенд, момичета!🙂

# 657
  • Варна
З: мини банички във формите за мъфини
О: запеканка с картофи, сирене и кашкавал; моркови и маслини
СЗ: грозде

# 658
Това беше днес. Мусаката (без заливка!)е едно от малкото манджи, които синът ми яде...мъж.....

# 659

Това беше за вчера. Поставихме рекорд. Цяла седмица кутиите се връщаха празни.

Общи условия

Активация на акаунт