Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 724
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
За днес кренвирши с кашкавал,два пъти точено/банички на тиган,мъфини с шоколад и краставички извън снимката

# 631
на каката направих пълнозърнест сандвич с луканка и краставица и една затворена пица за следобед + плодове. за обяд масовата навалица ще хапва някаква импровизирана запеканка с картофи, пилешко, спанак, сметана и кашкавал.
за мен си нося варени яйца, зеленчуци и сега се борих с едни мега кисели боровинки, направо като лимон бяха.

# 632

Долче на една вълна сме Satisfied . И при нас палачинки с шунка и кашкавал по желание на клиента 😉. Тази седмица лесно минава. Не се чудя какво да приготвям. Сам си поръчва какво иска и връща кутиите празни.

# 633
За днес сандвич с пастет и краставици, черита, ябълка и бисквитки Орео.

# 634
  • Варна
Никакво разнообразие при нас тази седмица.

З: пица с шунка и моцарела
О: свински хапки със зеленчуци, краставица и чери домати
СЗ: ябълки

# 635
  • София
За утре ще е омлет с шунка и сирене, лентички червена чушка и краставици, барни.Лека!

# 636
От вчера. Тортила със салам и кашкавал на грил преса за обяд. Хелуинска поничка и орехи за закуска. Вафла са слетобядване. И хелуински маршмелоу за разкош.Моят плод и зеленчук не яде и кутиите винаги изглеждат недовършени някак😒

# 637
  • shumen
За утре-за закуска-домашна баница,за училище-бутерки със сирене,вафла Боровец.
За мен-за закуска-домашна баница,за обяд-ориз със зеленчуци.

# 638
Пак си поръча пълнозърнести палачинки с шунка и кашкавал (много били вкусни😁):

# 639
Пак си поръча пълнозърнести палачинки с шунка и кашкавал (много били вкусни😁):

Може ли рецепта за палачинките

За днес чушки с яйце и сирене,кренвиршки,мъфини с шоколад и бисквитки

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 05:50 от slance88

# 640
  • Варна
З: рогчета със сирене
О: пилешко със задушени зеленчуци, поръсено с пармезан; чери домати и зелени маслини
СЗ: грозде

# 641
Днес в бързината пропуснах да снимам.  Поръчката беше хот дог ( от къде се сети не знам), краставица, кашкавал и грозде.

# 642
За закуска има сладък домашен кекс, за обяд риба със салата от зеле + някакви картофени бухтички със сирене хареса от Лидл вчера(замразени), банан.

# 643
За днес банички(от Лидл) кюфтенца,варени яйца,домашни бонбони и бисквитки.Плод не иска напоследък ,уж там им дават вторник и четвъртък.Щях да режа и краставица,но  мозъка ми спи..

# 644
  • Plovdiv
За днес в кутията има телешко саламче, чери домати, пълнозърнест хляб и кетчуп. За следобедна закуска плодово пляко и шоколадови солети. Много ми допада групата, че няма съдете и порицаване как не слагаш само домашна и здравословна храна

Общи условия

Активация на акаунт