Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 673
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
За утре-за закуска-баничка със сирене от Кауфланд,за училище-банан и суха паста каза,че му стигало.

# 706
Моята дъщеря е шести клас. Вече няма занималня и отказва да носи чанта за храна...Т.е. сме с кутии или пликове за храна- каквото се побере в голямата раница...🙄 Някои неща даже започна да ги яде вкъщи, преди да излезе- а преди не искаше да закусва вкъщи...Понякога оставя нещо вкъщи, за да го изяде след училище- само и само да не го носи навън...🤪 Като знам как си тряска тежката раница, за да я остави, по-добре по-малко кутии, че поне да няма счупени или пукнати кутии...🙂
Още не съм измислила менюто за утре.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 19:26 от dolce miele

# 707
  • София
Ние отново минахме метър с хот-дог без да е хот. Кекс от баба с ябълки и краставички.

# 708
Ние пак със сандвич, банан, солети...🙂

# 709
За днес мусака,мързелива баница,питка и кроасан с шоколад

# 710
Нашия батко също не иска нищо да носи. Когато го попитам защо, казва, че е единствения  и изпитва неудобство. Деца 🙃...

За днес карфиол със сирена на фурна, бял омлет,салам, краставица и грозде.

# 711
за ужас на синковеца - пълнозърнест сандвич; ябълка и оризово барче с шоколад.
аз си взех омлет в плик (! Wink ), че бях с много багаж и да не мъкна кутия, че моята е стъклена. за ММ - мусака с тиквички и пуешко, салата. всичко чинно сложено в кутия, а той е хоум офис. е, добре сме Wink

# 712
За днес ябълка,два бонбона,соленки и десертче до 13 часа е .

# 713
За вчера и за днес:

Тук съм снимала и ръчичка-крадец на краставици 🤣

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 13:52 от Amandine

# 714
  • Варна
Голяма палачинка с мед и орехи; сандвич с луканка, кашкавал, масло и краставички; банани и сушени боровинки

# 715
  • Plovdiv
Може ли рецепта за голямата палачинка и какво представлява, че доста ме впечатли

# 716
  • Варна
Разбира се, много е лесна и вкъщи се радва на интерес от няколко години.
В солен вариант също се харесва доста, а най-хубавото е, че приготовлението ѝ отнема три минути, понеже разбивам всички продукти в блендера и пека върху хартия.

https://www.supichka.com/рецепта/728/голяма-палачинка-на-фурна

# 717
Тайга, боровинките в каква кутийка са сложени?🙂

# 718
# 719
Благодаря! Само за "суха" храна ли са подходящи?

Общи условия

Активация на акаунт