Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 716
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
И ние днес сме на баница. Правих с праз и отделно само със сирене, че като го знам...
Избра си със сиренето...за обяд... Банан и бисквитки за закуска.(Върна банана😤)

# 676
За утре пържола ,краставица,кисело мляко с бисквити. Преди си хапваше доста, а сега все  ми връща по нещо Neutral Face

# 677
  • shumen
За утре-за закуска-юфка,за училище няма да носи нищо,че след втория час ще се прибере,че е на зъболекар.

# 678
Sibil, моята дъщеря такъв банан с кафяви петна щеше да го "откаже", като го види...🙂 Тя и по вид подбира храните, пък да не се докосват различните храни в чинията/кутията и т.н....😆
За утре пърленка с масло и шунка, круша,  половината вафла Хипер и мъфини с моркови.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 22:01 от dolce miele

# 679
И моят синковец не обича "стари" банани Joy
За утре още не знам. Каката е върнала всичко и се изкушавам директно да й го сложа за утре.

# 680
Дааа. И на мен ми се случва да върнат по нещо. Понякога нямали време, понякога не били гладни...

Намалявам порциите аз, така повече има шанс да си изяждат нещата (които често приготвям те като заспят 😡)
Днес дете 1 беше с обяд домашен бургер, дете 2 с парченца пица 🍕, банани, закуска корнфлейкс и домашно кисело мляко. Не остана време за снимки.

Утре същата закуска, който иска да си вземе мляко (мрънкат на каймака в домашното мляко, снимам 1 бурканче, но имсм доста. Не намирам малка разфасовка неплодово кисело мляко, за това започнах да правя сама. А е много по-хубаво и бюджетно)
За обяд набързо направих фиш фингър и картофени ноазети.

# 681
За днес огретен с броколи и картофи,домашна питка,палачинки със сирене и кроасан с шоколад

# 682
  • София
Зелце и солен кекс (Мими💜💜💜).

Соленките са изпечени остатъци от тестото за рогчета.

# 683
  • София
Amandine, аз купувам от Лидл, някакво био заради малката опаковка около 200гр. е и на мен ми харесва, няма екстри, само мляко е.
Намерих го, това е.

# 684

Това е за днес. И в къщи бананите се ядат само зелени. Аз ги обичам добре узрели, но не остават за да стигнат до там 😆.
    Долче, най - накрая даде вафлата на детето 😉. Надявам се, че всичко е наред с изследванията!
     Що се отнася до връщането. При нас е редовен номер. Изключвам отминалата седмица, тя беше някакво изключение 😆.

# 685
Закуска кифлички с мармалад и мляко, за училище поничка с плодов пълнеж, крекери и круша обядва вкъщи като се прибере.

# 686
Здравейте! Моята дъщеря е 8-ми клас. Два пъти седмично има дни по над 12 часа навън - излиза в 6:30 за училище, после специалните часове следобед и отива направо на ансамбъл, че няма време да се прибере и се прибира в 21 часа. В такива дни задължително има обяд! За днес пилешка пържила с картофена салата и краставички. За закуска си взе принцеса с кайма, а за следобед ще си купи плод и солети преди ансамбъл.

# 687
😆 Моят не яде ,,зелени,, банани. Такива добре узрели яде само(от вътре няма кафяво!). Вчера не бил имал време,  днес си го изяде. Иначе днес яде обяд в стола (пиле с грах) и пак баница.

# 688
Beeps, може ли пак да ми припомниш кое беше тестото за рогчетата?😊
Slance88, може ли рецепта за огретена?
Бибикота, не съм чак толкова лоша, дадох и' и втората половина.😁
Sibil, то е ясно, че няма да дадеш на детето банан, който отвътре са е с кафяво.🙂 Като гледам, капризни са ни децата на тема банани...😅 Моята дъщеря държи да са перфектни на вид и обелките...нищо че тях не ги яде, та и по външен вид избирам бананите- купувам леко зелени или току що узрели, но не прекалено все пак...😄

# 689
  • shumen
За утре-за закуска-топъл сандвич с кашкавал,за училище-пица,банан.Моя и той не яде черни банани.

Общи условия

Активация на акаунт