Любители на котки - Тема 180

• 32 796
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тези ми изглеждат много стабилни, някой има ли впечатления?
Аз имам такъв - Gloria Dots XS

Много удобен и стабилен. Но вече е малък и за Аш и за Оникс.

# 211
# 212
Щастлива маца и зелена трева покрай зима...
Сбъркано време.

# 213
  • София
Мързелива неделя

# 214
Беладжии❤
https://www.facebook.com/reel/1884351181952169?s=yWDuG2&fs=e
Не знам дали сервалите са легални за България,ама като/ако се върна ще аи имам.Заедно с холандска овчарка. Или поне ще си помечтая😊

# 215
Ред, Саваната (кръстоска между домашна котка и сервал) не знам дали е одрена в Европа порода. Но със сигурност и с куфар Хари няма от къде да намериш такава в Бг. Май ще трябва да летиш през океана 😀(кръстоската е американска). А как ще се почувства ремонтирана го жилище, ако влезне животно, скачащо от място на няколко метра височина (ако е наследило това от сервала)?

# 216
Това,което си купих в Бг е с градина.Колкото иска,
да скача😊
За сега,са забранени в България,доколкото видях преди малко,но има време.
Преди 2 год.в една банка,видях жена,явно с възможможности,която показваше мармозетката си.
Тази маймунка я искахме в годините без котка.Тук я има като домашен любимец.Но преди да взема животно мисля за напред.
От bgair отговориха,че пренасят само кучвта и котки.Хазяйката каза,че маймунка няма да гледа,докато ни няма.
А и мармозетката се оказа лесно агресираща.И си остана само мечта.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 22:17 от red soul

# 217
  • София
Ред, Саваната (кръстоска между домашна котка и сервал) не знам дали е одрена в Европа порода. Но със сигурност и с куфар Хари няма от къде да намериш такава в Бг. Май ще трябва да летиш през океана 😀(кръстоската е американска). А как ще се почувства ремонтирана го жилище, ако влезне животно, скачащо от място на няколко метра височина (ако е наследило това от сервала)?
Това ме подсети за случай в Пловдив от преди 3-4 години. Беше избягал от стопаните си и минувачи го засичаха около хотел Марица и Новотела. Тогава се раздуха случая и искаха да конфискуват животното, защото беше вкарано с някакви фалшиви документи. И повече нищо не се чу. Дали го конфискуваха? Или си платиха и си го гледат безпрепятствено? Simple Smile

Тази сутрин отидох само до тоалетната и се върнах да си доспя. За съжаление вече нямаше място за мен:

# 218
Благодаря ви момичета! Преместихме се при майка ми, която е доста възрастна и си счупи крак и трябва да я гледам. Но поне апартаментът е доста по-голям от нашия, а и така или иначе все някога щяхме да се местим там.

Иначе като пъхах Ая в клетката не видях, че Кари е влязла сама там и настана страхотна вярва. След това ми трябваха поне 15 мин. Ая да се успокои и да мога да я пъхна в клетката вече сама. Но съм одрана жестоко по китката Joy
Иначе мисля, че всичко е наред: хапнаха, свършиха си работите в тоалетната, обиколиха стаите и сега спят под дивана в хола.

# 219
Всичко ще бъде наред.Просто ще имат по-голямо поле за пакости.

# 220
Ето ги новодомките (снимката е с лошо качество, но исках да ги хвана и двете)

Имат и повече места за криене Stuck Out Tongue Winking Eye

# 221
Писанко го мързи да дъвчи 😒 сутринта повърна цели несдъвкани гранули със стомашен сок, после естествено мрънкаше, че му е празен тумбака, сложих му, и седях и гледах как ги омете като прахосмукачка без едно хрусване да се чуе... доколкото успявам да видя, зъбките му са добре... Гном...

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 09:53 от Анонимен

# 222
Добичетата ми снощи заспаха така

И в 4 се събудих от фучене,хъскане и съскане долу.Намерих каишката на Сакура,тя се разкопчава сама,ако се опъне.Значи,Зак пак ненужно се е доказвал.

# 223
  • София
Имам една излишна закрита тоалетна - Moderna Flip-Cat

Малка е за големи котараци.
Чак сега видях, че имало и лопатка към нея. Спестиха ми я в магазина Joy

# 224
Водих днес на доктор котарака. Изследванията за СПИН и левкимия са му отрицателни. Сложиха му и ваксина против бяс. Другият месец му е ред за годишната ваксина.
Милото ми котараче, усети че отива при докторите. Като стигнахме там и го извадих от клетката, видях че се е напишкал. Sob

Общи условия

Активация на акаунт