Любители на котки - Тема 180

• 32 784
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
И аз гледах такива снимки.

И сок от червена чушка пробвах да му давам 😄
Но и баща му не беше много едър като за породата,въпреки,че беше шампион в изложби

Не знам защо-дали,заради ранната кастрация,дали заради гена,дали заради болестта му,но той не стана много едър.Но пък бешв уникален като характер❤.В един момент,приех реалността😊

# 481
  • София
AnMary  ,и аз го отдават на това ,че е пристигнал в България е безпомощно състояние. Една мила дама се е грижила за него месец след това, за да го стабилизира. Купихме го от нея. Неговите хора са го докарали недохранен и дехидратиран в раница( благодаря им от сърце, че не са го оставили в Украйна). Затова и върви дребничък.
И нашата Преслава е само 2 кг. Тя пък беше блъсната от кола в главата. В началото не даваха големи надежди, че ще оцелее. Правеше гърчове. Четох, че когато като малки са имали сериозен здравословен проблем и енергията им е отивала за възстановяване, често оставали дребни.

# 482
Red Soul, Фин Фантази Авалон ли е бил?

# 483
Нощната ми лампа 😃

# 484
Едно голямо момче

# 485
Добро утро.

# 486
Добро неделно утро.
Вашите котанчовци интересуват ли се от снега? Оливия е толкова любопитна, гледа като омагьосана, опитва се да яде снежинки, дори малко я изведох на терасата да го усети.

# 487
Завиждам за красивия сняг❤
Ето ни и нас.Пием кафе-тя,хем не се отделя от мен,хем не позволява да я пипна😊Само мога да я гледам.

# 488
  • Свети Влас
Да ви се оплача, вчера духаше ужасно силно, отворил всичките врати и нашият пакосник се наврял в мазата, майка и брат ми едвам го изкарали... И вече сменя и зъбки.

# 489
Интересуват се Simple Smile
Дори и дъртите Simple Smile Мин седмица като валя Джуджи се хвърля в снега.
А това е от днес. Шошо беше целия в сняг:)

# 490
  • София
На Аш снегът му е интересен... докато не му замръзнат лапките.
Стара снимка

Вчера ги извеждахме, но стояхме малко, защото валеше дъжд. И двамата трепереха.

# 491
Завиждам ви! Моята маца я е страх от снега и чак като се стопи излиза. Стои и го гледа на вратата. С кучетата как се справите? Или ги извеждане някъде, където няма кучета?!

# 492
  • София
С кучетата как се справите? Или ги извеждане някъде, където няма кучета?!
Когато има много кучета и трябва да се разминем го гушкам. Имали сме среща с кучета. Пазя малките кучета, а от големите аз се пазя.

Със съседското куче

Оникс е по-дружелюбен към кучета. Не си играе с тях, но ги търпи и даже се душат по носовете.

# 493
Мн е смел! Ама как си е присвил ушите...

# 494

Синковеца беше бушувал и му се скарах. Така изглежда като му се караме

Общи условия

Активация на акаунт