Любители на котки - Тема 180

• 32 715
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Каза,че са добре,само глюкозата била завишена,според него от стрес.
Ще пробвам,една жена от ФБ ми прати клип как дава на нейното коте - с една тънка спринцовка , откъде мога да закупя такава?

# 136
  • София
Каза,че са добре,само глюкозата била завишена,според него от стрес.
Ще пробвам,една жена от ФБ ми прати клип как дава на нейното коте - с една тънка спринцовка , откъде мога да закупя такава?
Аптека. Има инсулинови, които са 1 мл

# 137
По нашите аптеки няма да намериш инсулинови. Купи си от Маги.
Един друг трик - прозявка. Като се прозяват, вдигат главата назад. Много лесно се дава такава малка течност през прозявка.

# 138
По нашите аптеки няма да намериш инсулинови. Купи си от Маги.
Един друг трик - прозявка. Като се прозяват, вдигат главата назад. Много лесно се дава такава малка течност през прозявка.
До автогарата ще има ли ?

# 139
  • София
Няма ли някаква храна, която обича и е с консистенцията на пастет? Ако се сложи в средата и се оформи топче, на което повърхността не е засегната, би трябвало да го изяжда. Човешки пастет, топено сиренце или кашкавалче, кайма? Дъщеря ми е забелязала, че и някои от лакомствата-пръчици, когато са пресни, са доста еластични и скрива хапчето в тях. Но може би са прекалено твърди за скриване на капка. Sad

# 140
  • София
Хора,в чудо се виждам вече,ако и слагам капка на предна лапа за да оближе лекарството ,би ли имало ефект?

На Блеки давам милгама в месните пръчици. Отчупвам малко парченце, отварям го на 2 и вътре пъхам хапчето, "затварям" го (гледам да го уплътня да не усеща миризмата. Лапа без проблем (и още търси).
Ще се научите и ще свикнете! 🤗
Проблемът е, че е скъпичко вашето лекарство.

P.S. сега прочетох Таня какво е писала ☺️

# 141
Ще видя ,когато свърши и поръчаме колко ще струва.Док каза 80 лв , но на регистратура момичето удари 60 лв на касовата и толкова и платихме.

# 142
Търси спринцовка-1 мл. Те също са тънки като инсулиновите. Би трябвало да има в аптеките.

Аз на Бети обезпаразитяващата таблетка я стеивам и слагам в пауч. Всичко омита и не ми се е мръщила досега. Но нямам опит с други лекарства  а и тя не се мръщи на храната.

# 143
  • София
Има и по-меки пръчици и би трябвало да може да се капне.
Със спринцовка ще стане, но може да е до време. Усещат се и като те види със спринцовка в ръка ще бяга. Хари много се беше стресирал с всички хапове, които му давахме.

# 144
Ще си карам така освен,както до момента.Ако дреме най-добре ми се получава докато се усети.
Това ще е за цял живот,няма ли шанс да свикне,че трябва.

# 145
  • София
Ще свикне, но няма да е във възторг.

# 146
  • Стара Загора

# 147
Много е пораснала госпожицата. А как е Локумката?

# 148
  • София
Симетрично спящи Simple Smile

# 149
  • Стара Загора
Много е пораснала госпожицата. А как е Локумката?
Добре е, бие се с Чумито в момента.

Общи условия

Активация на акаунт