Отговори
# 15
Мими и аз вчера се карах с майка ми и хем аз виновна, а тя ми се извинява.После ми стана много гадно. Ама ми беще дошло до гуша от смс-и и обаждания и имейли -роди ли, какво правите, 3 ма ли сте вече, и ще става все по зле. За капак в работата на мъжа ми има още трима , които чакат жените си да родят и моя е прихванал от вчера насам от тях и звъни всеки кръгъл час.Сега му забраних да звъни до 16.00. Как го развалиха за един ден да му се невиди... #Cussing out
На мамите,които ще си гушкат бебчетата утре, желая много сили, здрави бебчета и бързо възстановяване.    bouquet (и да кажете когато родите, да ударим по едно (след друго  Mr. Green)  за здраве  Grinning)

# 16
  • У дома... някъде
Айде да се включа и аз в новата темичка Hug.Мими81,браво,много е свежа темата и зарежда с настроение smile3521 smile3521 smile3521
Да ви питам как ще се топлите с бебоците,ние сме с маслени радиатори??
Успех и леко раждане на двете мами утре и остават броени часове да си видите бебчетата живи и здрави newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 smile3504!

# 17
moppie и мойта майка се обади,че се притеснила-хем аз виновна,а тя ми звъни...Поне мъж ми не се обажда да ме пита как е-казала съм му,че ако тръгна да раждам ще му се обадя и той си трае....

ejkajujka    Честита ви годишнина(със закъснение) нека всяка година да те изненадва все по-приятно ...    bouquet

# 18
Здравейте,
и аз да се включа към утрешните родилки  Laughing - дано всичко мине УСПЕШНО  както трябва. Ще пиша при първа възможност, а сега отивам да оправя сака. Ох , и така ми е притеснено Embarassed  Praynig Praynig
До скоро!!!

# 19
Klemy, стискам ти палци страшно силно. Всичко да мине леко и неусетно.  Hug

# 20
  • Варна
Привет и от мен!
Честита ни нова темичка, супер е. Честито на всички празнуващи днес и успех на всички раждащи утре.  Grinning
На мен днес също ми беше емоционален ден, толкова притеснения имах, но вече всичко е наред, ако не беше така до сега да съм откачила. Сигурно съм създала доста отрицателни емоции на бебето, но все пак не съм от стомана, човек съм.
Поздрави и се пазете.
Тук времето е подтискащо мрачно.

# 21
Клеми, къде се укриваш цял ден? Ако не се появиш до утре, да знаеш, че всички сме затаили дъх и палци и всяк'ви такива и чакаме добра новина.

# 22
  • ville de Quebec
Страхотна темичка, много е свежа, нека се пълни само с добри новини за здрави бебчета! Браво на Мими!

Клеми, дамакупа, стискам палци за утре, всичко да мине бързо и без проблеми и да си гушкате малки, здрави бебчета Laughing 21 е страхотна дата, аз съм родена на това число и много си го харесвам Laughing

# 23
  • София
Здравейте,
и аз да се включа към утрешните родилки  Laughing - дано всичко мине УСПЕШНО  както трябва. Ще пиша при първа възможност, а сега отивам да оправя сака. Ох , и така ми е притеснено Embarassed  Praynig Praynig
До скоро!!!

Damakupa + Klemynewsm10 newsm10 newsm10

Ние сме над 3 кг и вече в 38 г.с., но няма да се родим в следващата 1 седмица - каза Мазнейкова. От очният лекар се разбра, че може да раждам нормално - що не казахте, че е толкова гаден прегледа, а Нинище???  smile3516
Сега Ви оставям, че съм с разширени зеници...

# 24
  • Русе
И аз да се запиша в новта темичка! Мими, много е хубава  smile3501 И леглото, което сте избрали за малкия също е красиво  1crib Аз чакам да ми се обадят от магазина, че нашето е пристигнало и започнах да се притеснява дали ще стане преди Коледа  smile3506Днес бях на ЖК  doctor Доки нещо не ми хареса изследванията, защото имам белтък в урината и ми пусна пак да си правя диореза и кръвни. Нашата госпожица продължав да е седалищно и доки каза да си харесаме с татито една от двете дати - 8 или 9.01 и направо да ме записва планирано секцио, като не изключи и вероятността от резване по спешност  newsm09 Ами след тези новини просто реших да си стегна багажа и така ми е по-спокойно.  Поздрави на всички майчета които утре  ще си гушкат бебчетата /плаинрано или не/  smile3541 Стискаме палци    love001

# 25
що не казахте, че е толкова гаден прегледа, а Нинище???  smile3516
Сега Ви оставям, че съм с разширени зеници...

smile3532 Малко е кофти наистина но не много - ще мине скоро. Не зяпай монитора и не се опитвай да четеш - до довечера ще ти мине  newsm10

# 26
И от мен на раждащите - планово или не - утре пожелавам да родят сладки и здрави бебенца   bouquet

# 27
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А и от мен здравейте Party

Много ни е хубава темичката smile3501

На всички,които ще раждат утре - успех,да мине всичко леко,и да влезнат татковците тук,да кажат какво е станало  newsm10 newsm03 newsm10

Ама ние верно се почнахме....а как не ми се ражда сега,честно,мързи ме,искам още малко да си ходя напред-назад,да си оправя всичко,и тогава,ама каткто знаете не става така newsm12 Абе поне апартамента да си оправя и да напазарувам за бебо,че иначе..горкият ни тати пак newsm48

Да ви кажа аз ние какво направихме - понеже подреждаме и чистим днес новият апартамент,сега ми се паднало и мъж имам и татко е тука, та реших да си потърся мазето/досега не знаех ,че имаме такова/. Намерих си го,а вътре разни неща останали, и някакви компоти.........И аз решавам,че предишните собственици са ги оставили/от 3 год.го имаме този апартамент,ама за първи път слизам в мазето Crazy/, и баща ми ги изхвърли......По-късно,се чувам с предишната собственичка, и и казвам ,че съм и хвърлила компотите и разни други неща/които веднага изчезнаха от контейнера,както се досещате/, а тя ми вика,че не била оставила нищо там #Crazy Тоест,някой друг си е складирал зимнината,а аз така хубаво си му я хвърлих newsm09 И взех ,че се притесних..........ама от друга страна,как така някой ще ми ползва мазето без разрешение,нали newsm78 И сега незнам,да се смея ли,да плача ли Mr. Green Mr. Green Абе оставих аз някой без зимнина,пък незнам smile3533 А татко ,се чуди,какви хубави били компотите,/от праскови и малини май newsm78/ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та така,някой съсед сега много ще ме мрази,ама какво да направя.....вместо той да се притеснява,че ползва чуждо мазе,сега аз тука се кося,бременна жена,за едните компоти ще взема да родя.....а както казах,хич не ми се ражда Crazy newsm68

Мопи, абе ще гледам да свикна с мисълта,че ще имам мъж нон-стоп...Само му казах,ако много се изнервя,да си мълчи и да си трае, smile3521 smile3532

Относно зимните кошове,моят личен опит показа,че са много удобни,сигурни и практични. Алекс си отрасна в него,за кола е много по-сигурен от столчето/ слагах си го отзад на седалката,и бебо си спеше,без да му е свито и притеснено като в столчето за кола/, беше си в него докъм 5-6 месец,докато не започна да седи по-ставилно,и минахме на летният вариант, и въобще аз съм твърдо ЗА зимният кош Laughing

# 28
Относно зимните кошове,моят личен опит показа,че са много удобни,сигурни и практични. Алекс си отрасна в него,за кола е много по-сигурен от столчето/ слагах си го отзад на седалката,и бебо си спеше,без да му е свито и притеснено като в столчето за кола/, беше си в него докъм 5-6 месец,докато не започна да седи по-ставилно,и минахме на летният вариант, и въобще аз съм твърдо ЗА зимният кош Laughing
И аз така, не съм ползвала столче за кола до към 7-ия месец, а зимният кош. А отделно моя зимен кош, става и за столче, така че не си го заменям.
Ох надникнах при декемврийските майки, пак имат бебчета...от днес:)))

# 29
За утре и мен ме бройте! Не за раждане, а за училище! Laughing

Клеми и Дамакупа успех утре, операцията да мине леко и бързо да се възстановите! С вас сме. Ох, как искам да идва и моя ред, ама съм далеч от датата. Ще чакаме обаждане!!!

Общи условия

Активация на акаунт