Отговори
# 630
Мис, Йоан е с хемоглобин 106 и лекарката е казала, че няма проблем на ММ днес. Казала че можем да въвеждаме жълтък, но бавничко. После намерих една стара тема в бг мама, в която обясняват, че нисък хемоглобин бил под 100 за бебе на 6 месеца, и по-ранното захранване не давало голяма разлика в хемоглобина. Така че поне за това не се притеснявай. Бих ти дала само идея да експериментираш с мазнината, консистенцията, температурата, но ти вече имаш две деца, така че сигурно е глупаво да ти давам акъл. Със сигурност си опитала доста неща. 50 грама не е зле обаче, може би му се събужда интересът вече.

Стана ми доста мъчно като прочетох разказа ти. Аз се включих в някакъв по-късен етап в темата и не знаех историята, вече за втори път споменаваш инжекции - и ти ли си била на НМХ?

Като чета какво разказвате и си мисля, че тук са се събрали чувствителни и силни по дух жени. Вероятно една от причините да се съберем точно ние пишейки във форум е, че сме имали нужда от повече подкрепа в един или друг момент, което обяснява и сходните истории. Аз мисля, че първо влязох за да питам нещо в темата за тромбофилия. Хубаво е да се споделят и тези неща, някакво чувство на облекчение и благодарност изпитвам като знам, че все пак всяка от вас е стигнала до детенце. Дано сме здрави всички от сега нататък и дечицата ни също и да имаме много енергия да им се радваме!

# 631
Деси, много се смях на вашата случка с баткото в магазина Simple Smile Браво на него, голям сладур, как си пази сестричката!
Бататът днес беше успех, не съм и очаквала друго, тъй като е по-сладък. Следваща е тиквата, и тя ще пожъне успех предолагам. Само тиквичка не знам как да въведа, тъй като био няма, а тази на хип е с картоф и няма да мине номерът. Може да я оставя за по-нататъка.
За трето дете, Мис, не го мисли от сега. Ще дойде ако е писано и ако решите. Ние винаги сме искали 3, след второто обаче също дадохме на заден. Трябваше да пораснат малко, за да се решим отново и то по-скоро аз бях тази, която знаеше, че някой ден ще съжалявам ,че не сме опитали. Трябваше ми време пак да го убедя. Таткото и с 2 си беше ок, макар че сега е влюбен в нея и си спечелих правото всеки ден да му казвам "Казах ли ти? А? Ако не бях аз? Да ме слушаш вече!" Grinning Grinning Grinning Бях си дала срок до по-миналата година, но не стана. После си казах - добре де, още една година и край, няма да го мисля вече. И този път имахме късмет. Вече и батковците казват "Как сме живяли без нея?" Много са мили, много я обичат, целуват, носят, играят с нея. Разликата им не е малка и не знам ще бъдат ли близки като големи, но за сега я обожават. Дано това се запази с годините.
Най-големият ми зор беше когато бяха и двамата в детска градина. Постоянно някой беше болен. Единият се оправи, другият се разболее, тъкмо се оправи и пак първият се разболее. Не знаех кога е ден и кога нощ, кой вирус е вече, при кой лекар имаме час. Пикът беше, когато една нощ спах с тях на спалнята, единият от ляво с температура, другият от дясно с повръщане. Поне да беше едно и също, ами то два различни вируса или поне различна симптоматика. Бяхме като в лазарет. Лудница. Иначе другите неща - разправии, караници, ревност, бой за играчки, късно лягане и т.н. бели кахъри, не ми тежат. Логистиката също не ме притеснява, моето лично време е да отида да напазарувам след вечеря, чистя на порции сега 15 мин, след 3 часа още 15 минути, някак си я караме. С големи деца обаче е много различно - връчвам им прахосмукачката и парцала за тяхната стая, понякога се прибират с автобус, сами си приготвят закуската....
На мен ми липсват тренировките, искам да имам време да ходя да тичам, да ходя на фитнес. И на кино ми се ходи, навън с приятелки....но и това ще стане някой ден. За завършек - днес след като тръгнаха за училище като им влязох в стаята и беше адски разхвърлено - леглата неоправени, шкафовете отворени с висящи дрехи, по земята купища чорапи, гащи, хартиени изрезки, книги.....И докато подреждах всичко това в 5-те минути, преди да се събуди бебето, си повтарях "Някой ден това ще ти липсва, някой ден това ще ти липсва.." като мантра малко, но иначе щях да се ядосам много. А не се ядосах. Оправих набързо и денят започна добре. Всичко е до настройката Simple Smile

# 632
, така е, аз не й се връзвам на личната за това, просто ме издразни как говори наизуст. Иначе на 4м си беше удвоил теглото, но с тези темпове сега не мисля, че ще го утрои до годинката. Но здраве да е.

Маги, за хемоглобина и аз мисля, че до 100 не се води нисък. До колкото знам и тези референтни стойности са за възрастни, но и за това нищо не каза, а сякаш си се води по тях.
За жълтък тя ми каза, че следващия месец ще ми обясни как да въвеждам, но не мисля да я чакам. Ще въведа заешкото и пилешкото и мисля да дам и жълтък, макар че с тези количества, които изяжда не знам какво ще усвои от него.
Не е глупаво, че даваш идеи, приемам всичко. Мазнина все още не добавям, защото засега му давам от готовите пюренца и в повечето има. Пък и не знам честно казано каква да му слагам, когато започна да му правя и аз.
Да, на НМХ бях и аз. Следях често коагулацията, слагах инжекциите и се доверявах на доктора ми, че всичко ще бъде наред.
Със сигурност сме се събрали силни жени. Какво ли не сме готови да изтърпим за това щастие?

Рафаела, вярвам в съдбата и че това, което ни е писано, ще ни се случи. Никак не се настройвам, защото ако мисля от сега за трето почвам да се потя.
Друго си е, когато децата са по-големи. На мен баткото, хем че е на 6 и половина вече ми изглежда доста голям, може би го сравнявам и с Марти де. С него някакси като стана на 4-5 усетих малко отпускане, стана по-самостоятелен. Помага ми, ако го помоля за нещо. Постоянно обяснява и ме пита защо брат му е толкова сладък, казва ми, че много го обича и му е най-добрият приятел. Надявам се и когато пораснат да са близки. На мен от всичко, най-много ми липсва време за мен и мъжа ми. Ще преживея всичко - без кафета с приятелки( и без това не останаха много), разни козметични процедури и филми, но си умирам да се хванем с мъжа ми за ръка и безгрижно да се шляем на някъде. Да седнем на някоя пейка да си говорим или да излезем само двамата някъде. Такива неща...но и знам, че пак ще дойде това време, може би в близко бъдеще.

# 633
  • Замък сред облаците
Рафаела, вземи на Гербер ябълка с тиквички или броколи и тиквички Simple Smile

Мис, на Холе и на Хип има олиа за захранване. Аз взех на Холе и дозата е 2ч.л на 200гр зеленчуково пюре, 1ч.л ако е плодово. В началото коригирах по половин и 1 лъжичка според направения грамаж. С плодово не давам, понякога слагам обаче във вечерната каша малко.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 07:44 от АА

# 634
Съгласна съм,че сме се събрали точните хора. Толкова се радвам,че точно вие бяхте част от преживяването на бременността ми,както и сега в хаоса 🤣❤️

# 635
Колко са левкоцитите? И нашите бяха излезнали по-ниски, ама нито лл, нито хематоложката казаха нещо за тях. Два пъти я питах даже, че мен ме бяха притеснили тогава.
Да се разпиша първо какви ги свършихме днес и после по другата тема. Минахме сутринта на консултация и ваксина. Качил е 300гр и 2см. Като попитах ЛЛ дали е добре каза "ами, не, но важното е, че си е удвоил рожденото тегло на 6м". А другата педиатърка, която замества нашата миналия месец и пак беше качил толкова каза, че е добре и е нормално. Не, че й се връзвам на нашата де, ама нали да ни вкарва само във филма. Сложиха му и последната ваксина. Каза, че сме имали и последната доза на ротатека да слагаме, но я подсетих, че сме изпуснали срока и добре че, защото прави справка наново, за да провери. С два дена сме се разминали. Аз и без това не исках да я слагаме.
Разпитва ме за захранването и й казах какво му давам, но не иска да яде по-големи количества и каза, че е нормално като го кърмя. Но да съм по-настоятелна да предлагам и като не иска, да не му давам мляко, а след малко пак да му предлагам пюрето. Все едно по 10 пъти ще топля и ще се мажем. Каза ми още и тука до една седмица, че ТРЯБВА да стигнем 160гр и да заместя обедното хранене, все едно с вълшебна пръчица и насила има как да стане, като не иска.
Погледна му изследванията и ме пита дали е бил болен, защото левкоцитите са по-ниски, но той не е бил или поне видимо не е имал някакви симптоми. Хемоглобинът бил нисък 110 и затова трябва да хапва и други неща, не само кърма. Другия месец пак ще пусканем кръвни, заради левкоцитите.
За сядането каза, че не е малък и трябва вече да го укрепвам да седи. Аз го слагам в мен, иначе се клатушка и пада настрани все още.
А той пък има завидно настроение днес, пу пу. Дано няма реакция някаква.

Аз, че съм си отвеяна доста е ясно, и днес не ми се размина. На обяд дадох на Марти заешко за първи път, а уж нямаше да въвеждам нищо ново, заради ваксината. Thinking  Той пък изяде 50гр както никога. Сложих кърма и стана доста рядко (не исках чак толкова да разреждам, но...). После тръгнах да пускам бебешките дрешки за пране, но чак като пуснах програмата се сетих, че съм сложила от нашия гел за пране и омекотител. Много съм зле. Expressionless
Следобяд дадох на Марти каша от елда с банан и ябълка. Пак 50гр изяде и като започна да се смее това дете, ама се смее, та чак се захласва. След 10мин смях приключихме с яденето. Сигурно много смешна каша съм приготвила. Grinning

Ох, момичета, за децата какво да кажа и аз?!  Много ми се иска още едно детенце, много се радвам на големи семейства.
Даже самата мисъл повече да не се видя бременна и да родя ме натъжава.
Но се чувствам разбита психически този път. Страшна депресия ме налегна след това раждане. Трудно ми е с двете деца, а представям си с три. Освен това и на мъжът ми никак не му е лесно, като толкова неща лежат на него. В началото и той ми говореше за трето, но като мина малко време и видя какво е с двете взе да дава на заден май.
Ако имаме още едно не знам кога ще имаме време един за друг отново. Не знам дали звучи егоистично, но в крайна сметка и ние трябва да се съхраним по някакъв начин и емоционално, и като двойка, и като всичко.
То е ясно, че децата са си наша отговорност и грижа и ще си ги гледаме.
С баткото забременях веднага след като спряхме да се пазим. Но тогава ни беше толкова безгрижно и хубаво след сватбата. Не очаквах, че толкова бързо ще се случат нещата. Освен това и бременността ми беше прекрасна. Heart Винаги сме искали поне две деца. След 3 години забременях непланирано. Когато разбрах много се уплаших, че няма да се справя. Бяхме на море, имах вече 8 дни закъснение и мъжът ми просто отиде за тест. Когато видях двете чертички доста плаках от страх, но се взех в ръце. За съжаление не ни беше писано да се роди това бебче. Още на първата ФМ се видя проблем, но трябваше да изчакам и да отида на още няколко мнения. Направих после още няколко ФМ и хорионбиопсия и за съжаление трябваше да прекратя тази бременност в 17г.с., защото нямаше шансове за нея. Disappointed Беше ужасно емоционално преживяване и голяма болка ми беше, а и един от докторите изказа мнение (преди да се разбере, че трябва да прекъсна бременността), че е момче и аз през цялото време си живеех с тази мисъл, но когато получих хистологията пишеше, че е било момиченце. После се молех един ден да се върне при мен здраво момиченцето ми. Беше ми трудно да се събера психически и отново да се почувствам готова да мисля за бременност. Повече от година ми трябваше да се съвзема. Отново бързо забременях, но бременността се оказа биохимична. Пак сълзи и болка, че толкова искам още едно бебче, но явно не ни е писано. И тогава срещнах моя любим доктор! Начертахме план, пускахме изследвания и на втория месец бях бременна. След безброй изследвания, следене, пътуване, инжекции, два пъти ковид и притеснения днес си гушкам сладкото пухче. Heart А пък ако един ден е рекъл Господ може да си имаме и още едно. Когато поотраснат и можем малко да вдигнем глави, забравяме всичко преживяно и тогава идва моментът да си мечтаем отново да сме бременни и да гушкаме бебчета.

Деси,:heart:  все едно аз съм го писала това! Много е трудно, не очаквах да е чак толкова. Аз също опитвам да се фокусирам върху всичко хубаво, което се случва или ни предстои. Буквално всеки ден се чудя как да се разкъсам между двете деца, а пък нали и мъже имаме в крайна сметка. Имаме нужда и един от друг. Най-трудно ми е точно това, когато трябва да тръгваме по болници или имаме някаква работа и трябва да се мъкнем всички в комплект. Или пък на единия да му се спи, а другият да е гладен. Единият да иска да играем, но другият иска да се носим и разглежда наоколо. И още куп неща. Преди си мислех как ли ще мога да обичам друго бебе толкова много, както обичам голямото ми момченце. Но сега даже не ми минава през главата такава мисъл. Просто ги обичам и не мога да си представя животът без тях. Всяка една тяхна усмивка ме вдига и ми дава сили, лекува ме. Heart
Споделяме си тук, не се плашете, момичета. Hug Всички ще оцелеем. Всичко се забравя и остават само хубавите спомени иначе нямаше да се навиваме за още деца. На мен и двете раждания не ми бяха леки, но това не би ме отказало от още едно например. Винаги съм искала поне две деца и съм сигурна, че ако бяхме останали с едно щях да съжалявам цял живот, особено като се познавам. С две деца е трудно, но на мен и с едно не ми беше лесно. А някои може и с три да не им е трудно. Децата са любов, щастие и смисъл! Да са ни здрави! Heart

Мелинда, добре дошла в групата!

# 636
Чета ви, момичета, не мога да се включа, но съчувствам за трудните преживявания и ви се радвам на хубавите емоции. Какви истории, колко борба… пожелавам ви да ви се случи най-желаното, каквото и да е то! (По Маги)

Имам нужда да се оплача, от стандартните неща аз. Горе долу 2 седмици имахме перфектен режим през деня - то дремки, то ядене, всичко се случваше плюс-минус 5 минути разлика. Слагам да спи, заспива къде сам, къде ми държи ръката за 5 минути, прави хубави дълги дремки без моя намеса. От няколко дни страшен протест на последната дрямка, ама поне заспиваше. Вчера - тотален отказ! 1 час рева истерично! Каквото и да се опитам да направя, той реве. А 2рата му беше супер кратка, 30 минути, като 4 пъти ходих да “доприспивам” за тея 30 минути. Демек колко е спал не е ясно. След пълния отказ от 3та го сложих да спи нощен в 7. Борихме се 15 минути и накрая заспа. Направи 5 часа и нещо будуване и ако трябва да бъда честна, можеше да издържи и още. Днес изглежда деня ще е подобен - първа дрямка почти 40 мин със зор, 2ра сега я заспа след като го приспивах 30мин. Удължавам интервали ама хем му се спи, хем не иска да спи. Почне да се унася и след това почва рев, че се унася?! Накрая принудително ще му дръпна всички интервали с по 1 час от раз и ще го мина на 2 дремки.

Наскоро си мислех, че около 8ми месец има също толкова голяма и прословута регресия като тая в 4тия, ама се надявах да имаме още време до нея. Като знам как месец и нещо се борихме да мине от 4 на 3 дремки, не ми се мисли сега какво ще е, като повечето бебета имат трудност с прехода точно от 3 на 2. Пък той дали иска да минава на 2, или просто не иска да спи, кой знае 🤷♀

Също - май нещо го запекох. Вадеше няколко дни едни твърдо барабонки с повече напъване, малко малко ми се виждаше като количество ама… Днес цяла сутрин рев - събуди се, напъна се два пъти, почна да реве. Дадох мляко, напъна се два пъти, почна да реве. Памперсите все празни. Направих клизма, изглежда тя го успокои, макар и количеството да не беше голямо. От вчера е само на мляко, спрях всякаква твърда храна, че така виждам най-бърз ефект, надявам се да не си вкарам автогол. С разхлабващите храни нещо не се получи номера, та опрях до млякото.

Не знам за бебетата колко е важен режима и рутината, ама за мен е страшно много. Малко да излезе извън план и аз излизам от център. Много трудно се адаптирам и страшно много ме натоварва това. Знам, че с бебе няма как всичко да е под час, ама все пак се опитвам да има някакъв ред. Ама той разбива всичко на пух и прах.

# 637
И аз четох преди 2 дни за тази регресия в 8 ми месец и че реално края на 7-ми/8-ми месец се опитват да минат на две дремки. Режим е хубава дума, ама нещо все ми бяга, точно се бяха стабилизирали нещата с 3 дремки , къса-дълга, къса и от 1 седмица почна само 3 къси по 35-40 минути, как издържа това дете не знам. Тоест знам де, следобед почва да крещи по мен, ама защо  това нещо иначе лесно си заспива с интервалите, но преди нощния сън му се получава една пауза 3,5/4 часа и най-лошото е че си я изкарва, дори и да се пробвам да го сложа по-рано.

Гледам ги тези венци долу, подути и и червени, той всичко смуче/ естествено без гризалки.. главно ушите на играчките и етикети където намери/, но няма и помен от зъби,а  лигите се леят.

# 638
Момичета, най-накрая и аз да се похваля! Днес му излязоха изследванията за хранителни и инхалаторни алергии и всичко е отрицателно (направих ги защото племенницата ми е на 6м и ѝ излезе че е с АБКМ).

Аз сега след този тест мога ли по смело да въвеждам храните, след като знам, че няма да ми направи реакция?

Отделно 2 месеца нямаше една нормална нощ, в която да не стана  от 3 до 10 пъти на вечер, но откакто стана на 7м започна да спи. Та от 10 дни се наспиваме, само се събужда по 1 или 2 пъти да търси водичка и пак заспива. Няма го това люшкане и доприспивяне по 30 мин или 1 час, а след 20 мин пак да ми се събужда. Едвам на вечер ми се събираха по 2 часа сън.

Днес в 21ч му беше последното хранене, където пие сиропа (за хемангиома) и след него хапва бисквитка (превантивна мярка за да не ми направи хипоглекимичен гърч посред нощ) и си казах "Абе я да ползвам бисквитката и да си помогна да огледам венците". Бутна ли с пръсти и той все плези езика. Най-добрата ми идея, видях пробило зъбче 🥰 съвсем, съвсем в началото, но е пробило. Взех напръстника, който е безцветен и му дадох да дъвче и се вижда едно малко бяло зъбче. Побърках се от кеф. Взех да викам как малкия има зъбче 😅 Татко му веднага се ентосиазира да види къде е. Ох, много съм щастлива! Имах нужда от нещо положително да ми се случи, че от онзи следобед на прегледа само мисля как на 25.02 ще се разбере кога ще ми махнат поне половината щитовидна, защото е заета от възела (снимката, коята бях качила) Установи се, че и от дясно имам още един възел, но поне е 1см. Там било възможно да не го барат, но въпреки това, около него щитовидната не изглежда наред. Видя се и, че е имало кръвоизлив в жлезата. Имам една малка част от щитовидната, която е що- годе изглеждаща нормално.

Допълвам : Като бонус имам хемангиом в черния дроб, който е до кръвоносен съд (доктора каза, че няма работа там, но за сега само ще го следим)

Абе имах нужда от слънце да изгрее над тези облаци 🥰

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 23:20 от Лотос

# 639
Адашката го е и описала много добре. Хем каката ми е много добро дете, ама напоследък е решила да прави всичко наопаки каквото и се каже и е много трудна. Зори ни разказва играта, трудно бебе, нища общо с голямата. Отказа ми мераците за трето. Не признава баща си, не се вълнува много от кака си, само мен и това е. Знам, че трябва да се наслаждавам на хубавите моменти, но много съм нервна, много мрънкам и за съжаление децата попиват от мен. Не искам да съм такава, но не съм предполагала че недоспиването може толкова за ми бръкне в здравето. Другото лошо е че с ММ се караме всекидневно.

Напоследък любимото и е да ме катери по цял ден. В резултат имаме нови умения - вчера се изправи на колене, днес ми цъфна права в кошарата, после държейки и за мен се изправи. Защо ми бърза толкова, хич не ми трябва такъв бързак.
Мина на две дремки и то защото първата почна да я прави дълга, над час ( като се буди по 1629145 пъти на нощ, нормално да и се спи много сутрин) втората, която се стремя да е навън с количката също стана дълга и третата дойде много късна и трудна. Та сега се мъчи с две, малко от раз стана, ама се надявам и нощния да се подобри (ха ха ха...)
Бойкот на приспиването тази вечер, голям рев удари, чак и дадох нурофен, защото не си махаше пръстите от устата. Сега от един час се хилоти на баща си и го закача, не ѝ се спи. А иначе цял ден не иска да го погледна.

Хемоглобина ѝ беше по-нисък и нищо не са изписвали, нито се притесни педиатърката, каза щом желязото е в норма, всичко е ок, ще навакса.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 23:41 от deska90

# 640
Лотосче, честито зъбче.
Дано всичко мине добре с операцията.

Какви са тези тестове за алергии?

За желязото аз специално питах в лабораторията и ми казаха, че нвма никакъв смисъл от периферна кръв. Въпреки това майките често настоявали и те им пускали. В едната тема която намерих пишеше, че често плазмата от пръстчето дава грешно занижени резултати, тоест от вена евентуално може да са по-високи, което важи за хемоглобина

Та така. Йоан още е с нещо приличащо на екзема около устата, което ту утихва ту се появява, бледичко е, но все оак и на мен ми иде да си оскубя косите. Повлиява се от кремчета но ми прилича на АД. Другата седмица ще го заведа на лекар. Спирам с всякакви смели захранванки...дори да не е от това, няма как да не ме тормози мисълта и просто не си струва.Отсега нататък квото каже ЛЛ и пине ще знам че не съм си навредила на детето от собствени идеи

Иначе днес както го къпах във ваничката тръгна да ссдс и да де извива наобратно че и да иска дс се надига хванат за ръба и ме хвана ужас. Ерата на стойката отминава, следвщаия път ще клякаме явно.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 23:22 от magi g

# 641
  • София
Аз пак идвам с кофти новини, направо сме за курбан вече. Тъкмо се успокоих в понеделник, че обикновената урина излезе чиста и днес хоп стерилната излиза с Ешерехия Коли масово. Най-прекрасното е, че от 15 антибиотика тъпата бактерия е чувствителна само на три, от които два са само венозно и не съм сигурна, че дори ги има в Бг, а третия е Бисептол (към който аз имам алергия)! Направо ми се реве не, ами ми се крещи от безсилие. Обсъждахме с личната, каза няма какво да се прави Бисептол ще е. Няма да ви казвам,че е изчерпан и той по складовете и ме върнаха от поне 8 аптеки. Добре че сме в София, та аптеки бол. Няма и заместител тъпия антибиотик и цяла вечер обикалях. Накрая намерих една опаковка останала и ми идваше да го нацелувам това девойче, което продаваше, отчаяна бях вече. Личната каза утре сутринта да го дам, че ако има реакция да може да реагираме и сега сърцето ми се е свило на топка. Четох, че вероятността да се е предала алергията е 50%, не е много обнадеждаващо. При мен се е отразявало в ставане на червени петна цялата, направо не знам как ще го давам. Разбрала съм се с ММ сутринта той да даде първата доза, стискайте ни палци,........

# 642
  • Замък сред облаците
Добре де, Деси, не повтаряте ли стерилната за контрола? Нали при бебоците лесно се замърсяват пробите, защо директно с АБ без контрола?

# 643
Маги, онлайн проверих пакетите в лабораторията за алергиите, избрах си и директно отидох в лабораторията и си го заплатих.
Относно периферна кръв, кардиолога на малкия каза, че от периферна кръв за АСАТ и АЛАТ може да даде изкуствено завишение, затова го повтаряха от вена, след това още 2 пъти, но все са завишени. (Общо 3 пъти са повраряни и все са завишени...)

Между другото, щом детето има външен хемангиом, то трябвало да го отгледат и за вътрешни, а не го огледаха в София. Та сега ни пращат към Пловдив.

Деси, повторете я за всеки случай тази стерилна урина, тя поне излиза бързо. Аз бих пуснала в 2 лаборатории при такъв резултат. Дано скоро се оправи 🙏

# 644
  • София
Как бързо, в понеделник съм я пуснала и в петък на обяд излезе. Лабораторията умишлено не е Рамус, а е малка семейна и до сега не съм имала грешки при тях. На Алис урината преди две седмици не беше добре и имаше кръв и левкоцити за това се усъмних. Също няколко пъти от началото на годината вдига 37 и нещо -38 еднократно и сваля и това ме наведе на уроинфекция. Отделно сутрин има много лош мириз и някакви такива, едва ли има грешка просто. Акото и също е зелено и корем я боли напоследък, според мен и в червата има и прави проблем. Сутринта мъжа ми е дал първа доза от Бисептол и за сега няма реакция, само се моля да птодължава така.
П.С Няма как да съм замърсила пробата, защото директно пишка в контейнера и в понеделник обикновената урина от същата проба да е излязла пушка, а тази да съм замърсила. Но шанс просто. Като знам аз с какви болки отидох в окръжна преди години от бактерия в урината, за която не знех и направих пиелонефрит за една седмица, грам не ми се чака повече да повтарям проби. Тя е масово, кой знае от кога си седи.

Общи условия

Активация на акаунт