Отговори
# 315
Ние се сдобихме с Roborock s7, както споменах, е новата играчка на Дара, само там стои и пипа. Та, робота го пускаме по 2 пъти на ден, той е с моп. Отделно използвам парочистачката 2-3 пъти седмично, всичко е ламинат, не мисля, че ще се надуе толкова лесно. Откакто е на пода това дете, спрях да използвам препарати, повече ме е страх от тях и това да не успея да ги отмия добре, отколкото от бактериите.

Можете ли да препоръчате фирма за основно почистване на апартамент за София? /нямам време за тия прозорци просто/

# 316
Като сте заговорили за парочистачки, ще ми препоръчате ли такава? Аз роборок с7 ползвах две години и сега съм я прибрала, че с килимите не ми е удобна. Ама ми писна с кофата и мопа и искам за по-лесно парочистачка.

# 317
  • Замък сред облаците
Ние сме с Керхер SC2 easy fix. За всичко се ползва - под, баня, прозорци.

# 318
Със същата сме и ние, само дето я ползвам само за под и рядко за баня. Прозорците ги минавам много по-бързо с един парцал и спирт. А в банята много ми бръмчи, нещо плочките ни май не са сложени както трябва и става страшен шум! Но минавам и ламината в спалните с нея, нищо му няма вече няколко години. Замислям се и аз да сменим верния робот за такъв с моп, ама също се замислям и за акумулаторна прахосмукачка. Тея кабеляци всичките да ги извадя, разпъна, изчистя, пък после прибера… ми разкатават играта и убиват и малкото останало желание за чистене. А робота рядко се вихри в стаята на дребосъка, че пък там докато раздигам килими, играчки и чудесии…

За фирмата за почистване и аз ще следя, да дойдат да ми изчистят фугите 😂

# 319
Аз смених робота с вертикална прахосмукачка без кабел. Направо е супер с нея. А тази голямата от преди с кабеляците си стои прибрана някъде, не съм я ползвала не знам от кога. 😀
Със същата сме и ние, само дето я ползвам само за под и рядко за баня. Прозорците ги минавам много по-бързо с един парцал и спирт. А в банята много ми бръмчи, нещо плочките ни май не са сложени както трябва и става страшен шум! Но минавам и ламината в спалните с нея, нищо му няма вече няколко години. Замислям се и аз да сменим верния робот за такъв с моп, ама също се замислям и за акумулаторна прахосмукачка. Тея кабеляци всичките да ги извадя, разпъна, изчистя, пък после прибера… ми разкатават играта и убиват и малкото останало желание за чистене. А робота рядко се вихри в стаята на дребосъка, че пък там докато раздигам килими, играчки и чудесии…

За фирмата за почистване и аз ще следя, да дойдат да ми изчистят фугите 😂

# 320
каква е тази прахосмукачка като марка Grinning искам и аз нещо дето да не го мъкна и бебето да не скача върху маркуча

# 321
  • Замък сред облаците
Ние също сме с вертикална безжична, познайте - Керхер 😅 VC 4s cordless

Батерията не е най-най, за двустаен стига за едно читаво почистване, за второ няма да стигне батерията изцяло. Но и те самите не са за основно цялостно почистване като идея, а за обиране на ежедневните боклучки.

# 322
Да де, и аз такава искам - вертикална безжична. Не знам туй акумулаторна от де дойде и такива ли се водят също 😂 искам обаче и да може да става на малка ръчна. Туй малкото като почне скоро да разнася трохи, ще трябва да се бършат. Оня ден една червена леща яде, туй като засъхна по стола, като почна да се рони… за прахосмукачка си беше. Бях набелязала един филипс, дето даже може и с парцал да чисти ама иска да е в зарядно, а то да е закачено нависоко на стена.. ами не мисля 😀

# 323
добре изглежда керхера, то с това лазещото така или иначе постоянно трябва дс де обират боклучките, иначе ги налазва и се опитва да ги яде. Днес изчистихме хубаво, пуснахме го да се разхожда и след малко го гледам ч забил си носа в пода и го  ближе. Лошо ми стана. Всичко, коеъо не може да налапа вече го ближе с изваден език 😂

# 324
  • Замък сред облаците
Керхера е се зарежда с кабел и си има собствена стойка, икономична е откъм място и управление, определено. Никак не е и шумна. Преди бяхме с обикновена Ровента, много хубава сама по себе си, но тия кабели, маркучи, изваждане/вкарване в кашона, вдигане/сваляне от шкафа….

# 325
ROWENTA X-FORCE FLEX 8.60 RH9690WO 22.00 V
Всеки ден я ползвам, зареждам я на 2-3 дни.

# 326
Аз имам  от около година и половина/две Karcher Premium SC4   добре чисти, има много приставки.
При нас проблемът е,че ламинатът е релефен и съответно в тези  цепнатините,които имитират чвора на дървото се събира гадост,която с мопа не се чисти, иначе съм далече от стерилност  аз Grinning

Прахосмукачка без кабел Rowenta X-force Flex, супер удобна е, особено малката,с  нея обирам дивана, ъглите навсякъде.

След ремонта ползвахме Рефлекс- М, като цяло се справиха, имам естествено някои забележки, но ако е за прозорци би трябвало да е ок.

# 327
С парочистачка няма как да се надуе ламината, той изсъхва за секунди, а с моп му трябва доста повече време, поне вкъщи на моето мокро бърсане 😁 За фугите най-добре става с приставката и парочистачката, но отнема супер много време. Аз използвам Полирапид и върши работа. Момичета внимавайте с препаратите - когато навлизаше Ковид се бях побъркала и бършех по 2 пъти на ден с Доместос - докато каката не започна да се дави от кашлица и да се сетя, че е от него 😱 Тогава педиатъра ми препоръча един спрей за почистване на всякакви мебели и под подходящ за деца и алергии и минах на него + тогава се обзаведох с парочистачка. Сега си позволям Доместос единствено лятото, когато е навън и няма да се прибира скоро, за да може да се проветри хубаво.

# 328
Valena, а какъв е спреят? Сега с мопа ползвам препарата на Friendly Organic, според мен нищо не върши, ама пак си ми мирише силно, но се води уж безвреден за деца,

# 329
Ето този

Общи условия

Активация на акаунт