Дъра-бъра, два чадъра!

• 16 285
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Eй, момичета кокичета кажете кой ще идва с деца утре в Дон Домат? Питам ,за да знам, аз дали да взимам и двата броя или разделно да идваме Wink

Румка, и на моя му  е писнало ама няма избор просто Mr. Green,що не го вземеш и него и аз да взема моя поне да си правят компания  Crazy

# 121
Момичета, много съм доволна от срещата ни тази вечер.
Хем обсъдихме наистина важни неща за фондацията, хем пописахме (себе си визирам Laughing), хем се повеселихме и посмяхме! Hug

Мери, таксиметровият шофьор мина през една не дупка, ами направо яма и каза: "Уф, добре, че я няма бременната, че щеше да ме изсели." hahaha Каза, че видял, че си бременна чак, когато си слизала ... през останалото време си мислел, че го бъзикаме. Разказах му как така точно преди година си се гъбаркала с един балон ... и взело, че ти се случила случката. Joy И през целия път ме питаше дали парното ми понася. Разказа ми житие и страдание, много ясно. Laughing

# 122
  • sofia
Момичета, много съм доволна от срещата ни тази вечер.
Хем обсъдихме наистина важни неща за фондацията, хем пописахме (себе си визирам Laughing), хем се повеселихме и посмяхме! Hug

Мери, таксиметровият шофьор мина през една не дупка, ами направо яма и каза: "Уф, добре, че я няма бременната, че щеше да ме изсели." hahaha Каза, че видял, че си бременна чак, когато си слизала ... през останалото време си мислел, че го бъзикаме. Разказах му как така точно преди година си се гъбаркала с един балон ... и взело, че ти се случила случката. Joy И през целия път ме питаше дали парното ми понася. Разказа ми житие и страдание, много ясно. Laughing

[/quote

брей Joy,ве4ерта ви е завършила весело Mr. GreenМоя позната след такова влетяване в дупка роди Simple SmileДобре,4е Мери се е отървала Crazy

# 123
Аз не успях да дойда, въпреки  че така се бях зарекла, но имахме гости и щеше да бъде много нелюбезно да зарежа хора, които не бях виждала година. Моля някой да ме уведоми за по важните неща относно нещата, които сте обсъждали.

Вчера един познат се чудеше какво да прави един 14 '' монитор - crt. И аз нахалитет го поисках за нас. Той ми го даде, та казвайте, на кой би му свършил работа. Ако трябва да врънкам свъкъра да мислим и за нещо към него.  Ох знам, че на това не му е мястото тук, но така и така пиша. А и Тишо каза, че отнякъде щяли да му дадът чорапи, но като ми ги донесе, ще пиша какви са.

# 124
  • София
Аз също съм много доволна от срещата,
въпреки че не бях много много в кондиция  Embarassed
Добре си поговорихме и посмяхме.
Радвам се, че се запознах с матакосмата.
Само дето носех на Роси сешоар и си
го върнах у нас  ooooh!
Весело посрещане на Новата година
и до скоро  Hug

# 125
  • София
Надявам се, че не присъствалите не са отлъчени и ще споделите по-важното  Hug
Моля някой на лични да ми пише  bowuu Praynig

# 126
Надявам се, че не присъствалите не са отлъчени и ще споделите по-важното  Hug
Моля някой на лични да ми пише  bowuu Praynig
дишай спокойно-псах ти на лични Hug
имаш голоба оба4е-писах ти каква е-готви се Mr. Green

# 127
Момичета, весело изпращане на старата година и подобаващо посрещане на новата!!! Drunk  party006 newsm81  Sunglasses   cheers   cook lovekiss dancing sun    superuu  newsm19  Wine Glass    balloon      Kissing Heart     Gift   mrstraetz  cheers

Ще се видим, чуем и пишем до година, до амина! lalalala newsm10

bg bg bg

# 128
 santa2  madnoel

Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

Wine Glass Drunk Tada
момичета весело изкарване довечера Hug Heart Eyes

# 129
Момичета, весело посрещане на новата година и от мен!  Hug

И нека всяка следваща е по-добра!

# 130
Може да ви прозвучи лигаво, ама много ви обичам, последната година бе за мен уникална, защото ме напрвихте по - добър човек, дадохте ми шанс да даря малко обич и топлина на рибоците и ми показахте как се живее достойно.
Ако някого, по някакъв начин съм обидила, накарала да се чувства зле - много моля да ме извини, да не таи горчилка и тъга. Наистина не е било нарочно.
Желая ви здрава, спорна и успешна 2007 година, и нека тя ни направи по - силни, по-добри и още по успешна "Нежна Лавина" Hug

# 131
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Весело посрещане на Новата година и Европейския съюз!!! По - силни и по- успешни дни за всички ни! Обичам ви момичета. Hug

# 132
Пу, първа! newsm65
ЧНГ! Drunk

# 133
  • София
И ето тук е Новата година
и с нея аз реших да мина  Mr. Green
Да ви пожелая здраве, радост
и вечна младост!

И нека с топлина в сърцата
помагаме на децата!
За да знаят, че не са самички