Дъра-бъра, два чадъра!

• 16 279
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
честита нова 2007 година
 Hug да сте много здрави и щастливи момичета
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 136
  • sofia
Хайде и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЗДРАВЕ,РАДОСТ И УСПЕХИ HugнЕКА НОВАТА ГОДИНА Е ПО-РАЗЛИ4НА ОТ СТАРАТА-ПОВЕ4Е ЛюБОВ ,ТЪРПЕНИЕ И щАСТИЕ В ДЕТСКИТЕ О4И Heart Eyes
нОВА ГОДИНА-НОВИ НА4ИНАНИЯ Mr. Green

много ми е тежи4ко ,ама сега ще се усвестя Twisted Evil
как изкарахте,казвайте Hug
Ние разбивахме в Блек Лейбъл до 6.00ам,купон,танци-манци..........Бяхме свидетели на цялата еуфория по бул.Руски и около площада Crazy
ХУбава нощ беше, Hug

# 137
Честита Нова година и от мен! Нека има здраве навсякъде и за всички! Щастие да грее в очите! Любов да изпълва всички сърца! Повече доброта и добри дела по света и у нас! Да няма тъжни детски лица и мокри бебешки дупета!  Heart Eyes

# 138
Още съм снощна! Tired Легнах си към 5.30, че и май малко след това. Thinking Станах преди около 10 мин. и направо не знам къде се намирам. newsm78 Забравила съм да си махна грима - нещо напълно недопустимо за мен ... всъщност сега разбирам, че го правя не толкова заради принципа, колкото, за да не си причинявам този стрес рано сутрин, виждайки се в огледалото.  Mr. Green
Готина нощ и за мен беше. Към 3.30 исках да закарам един младеж до Ст. град, на дискотека, ама не ми дадоха кола. Crossing Arms Еми така е, всеки с болките си. Laughing
Дамаянти, тия красоти, дето ги постваш за всички празници ... сама ли ги измисляш?! След тях оставам безмълвна и не знам какво повече бих могла да ви напиша и пожелая! Heart Eyes
Бъдете все така готини! Party Party Party

# 139
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Желая ви много здраве и късмет и успехи във всички начинания!
Пожелавам ви и много, много щастливи детски усмивки, и грейнали от радост детски очи! Много мир и любов, през новата година!

# 140
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАШЕ СЕЛООООООООООООООООО

# 141
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА !!!

НЕКА НОВАТА ГОДИНА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ НИ

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ !!!

ДА НАПРАВИМ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДЕЦА ЩАСТЛИВИ !!!

ЛОШОТО ДА ОСТАНЕ В СТАРАТА ГОДИНА, А ХУБАВОТО ДА СЕ УТРОИ В НОВАТА !!!

# 142
Честита Нова година на всички! Много здраве,щастие и сбъднати мечти за вас и семействата ви! Дано да бъде още по-успешна от миналата ! Heart Eyes

# 143
  Добре де  newsm78лицето Весе няма ли имен ден днес и ако е така къде са бирите, студените, запотените?

# 144
  • sofia
болят ме два зъбаааааааааааа CloseСори,евро зъба Mr. Green

някой знае ли кога децата са на градина newsm78

# 145
  Добре де  newsm78лицето Весе няма ли имен ден днес и ако е така къде са бирите, студените, запотените?

Лицето Весе все още реанимира от вчера, за какви бири говориш в този ред на мисли!? Thinking
По принцип си празнувам на "Весели празници". Blush
По същество ... води ми се имен ден, но не го празнувам особено. Tired

Мога да ти препоръчам зъболекарка, която утре ще работи, че нали се води официално почивен ден. Crazy
Градините ... в най-добрия случай от 3.01., а в най-лошия случай от 8.01.! Mr. Green Миналата година не пита ли?! И що?! newsm78

# 146
  • sofia

Лицето Весе все още реанимира от вчера, за какви бири говориш в този ред на мисли!? Thinking
По принцип си празнувам на "Весели празници". Blush
По същество ... води ми се имен ден, но не го празнувам особено. Tired

Мога да ти препоръчам зъболекарка, която утре ще работи, че нали се води официално почивен ден. Crazy
Градините ... в най-добрия случай от 3.01., а в най-лошия случай от 8.01.! Mr. Green Миналата година не пита ли?! И що?! newsm78

ще търпя до 3ти,при непознати зъболекари,гинеколози и фризьори не ходя Twisted Evil

не питах щото Сашко беше болен и не ходи на градина,ина4е за у4ениците знам,4е са на 8ми Crazy

# 147
  Весето знае, защото тя самата е в трета група Joy

# 148
Роси, аз също. Затова ти казах, че ще ти я препоръчам. Много изпитана е, ама много. Хайде да не влизам в подробности. Laughing Но, ако не е нещо инцидентно ... иди си на 3-ти, при зъболекаря, който си те лекува. Peace

Аз за градината ти казвах ... за учениците знам покрай сестра ми. Peace

Ев, нещо все по-често започна да ме засичаш по възрастови въпроси. Mr. Green
К'во да те правя ... ще измисля, ей! Sunglasses

# 149
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Много здраве, любов и щастливи детски усмивки!
 Peace
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт