Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 353
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Аз направих поръчка в началото на месеца, май при същите условия. Всичко беше наред.

# 601
Сега пуснах поръчка и всичко е наред. 25% намаление е за определени артикули. Доставката е безплатна над 40лв.

# 602
Здравейте!

За първи път поръчах от сайта. 2 от 3те рокли искам да върна, но нямам за залепяне товарителница. Поръчах с Еконт, как мога да върна и безплатно ли ще е?

# 603
  • София
Здравейте!

За първи път поръчах от сайта. 2 от 3те рокли искам да върна, но нямам за залепяне товарителница. Поръчах с Еконт, как мога да върна и безплатно ли ще е?
В профила, в поръчката има бутон за връщане. Отбелязват се дрехите, причината за връщане и накрая излиза, че връщането е прието. След това чакате куриер, който ще дойде с плик и товарителница. От Спиди дойде 2-3 часа след заявката. Предполагам, че и от Еконт действат бързо. От 3-4 месеца не съм поръчвала и връщала. Преди това беше безплатно. Simple Smile

# 604
Благодаря!
Така и стана, бързо реагираха Еконт! Сега се чудя как възстановяват парите или по-точно къде да напиша банковата си сметка ? Simple Smile

# 605
  • София
Благодаря!
Така и стана, бързо реагираха Еконт! Сега се чудя как възстановяват парите или по-точно къде да напиша банковата си сметка ? Simple Smile
Възстановяват ги в портфейл в сайта. Когато се появят, а то става почти веднага след като одобрят връщането, ще решиш дали искаш да ги използваш в друга поръчка или да ги прехвърлиш в сметка. Това е в случай, че са били с наложен платеж. Ако е платено с карта, връщат направо в картата. Данните ѝ ги имат от поръчката.

# 606
  • София
Момичета, помагайте със съвет. Трябва да връщам цяла поръчка. Поръчано до офис на Еконт и платено с карта.  В плика имам само един лист, на който пише с дребен шрифт "Това е оригинална фактура"  тънко баркодче, адрес в Румъния, причини за връщане, после черта и под чертата "форма за връщане". 
Това е нещо като 3в1 ли е?

Правилно ли съм разбрала? Да отрежа баркодчето и да го предоставя на Еконт за залепване на плика. Попълнената форма вътре в плика с покупките ми. Правилно ли разсъждавам?

Очаквах да има сложен баркод стикер, отделно фактура и форма за връщане.

И кога ще разбера,че са получили и одобрили върнатото от мен, че да си следя картата да постъпления?

Само веднъж съм пазарувала и не се наложи връщане.

Благодаря предварително на отзовалите се!!!

# 607
Оформя се връщането през сайта. Там се попълва и причина. Листът се слага вътре с нещата, попълнен, а от Еконт виждат, ако е оформено за връщане, не трябва стикер.

# 608
  • София
Здравейте,
Ето някои неща, които според мен си заслужават:

# 609
Има хубави намалени неща.Пуснах бельо за госпожиците на доста прилични цени, както и зимни пижами и едни летни за догодина, че излизаха без пари.За мен нищо не си харесвам.То и аз не знам какво искам Simple Smile

# 610
Пуснали са днес БД и още някакво намаление, което се отразява в кошницата Wink

# 611
При плащане с карта удържат ли допълнителна сума както при наложен платеж?

# 612
  • София
Не, точно това е идеята - да те стимулират да плащаш с карта.

# 613
  • София-Младост
Кажете в кои молове останаха техни магазини? В The mall си го има, в Парадайс е затворен, дали пак ще отвори същия магазин? В Сердика има ли го, да знам да не се разкарвам напразно?

# 614
Кажете в кои молове останаха техни магазини? В The mall си го има, в Парадайс е затворен, дали пак ще отвори същия магазин? В Сердика има ли го, да знам да не се разкарвам напразно?

В Сердика снощи си работеше.

Общи условия

Активация на акаунт