The Last Of Us

• 34 690
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
И аз се чудя на това, че явно е в човешката природа да се убиваме един друг. Все пак човешката раса е застрашена от изчезване заради този вирус и вместо да се прави всичко, за се съхрани всеки един човек, все пак си намират поводи да се избиват един друг и да са лоши хора. Просто си има лоши хора.

# 676
Отмъщение като това е кауза за самотни хора, които нямат друг смисъл в живота си. И Аби, и Ели са такива.
Разбирам болката, яростта и стремежа им към отмъщение. Дали бих постъпила като тях - не съм в тяхната ситуация и не мога да преценя реално, но пред екрана е лесно да се говори какво не.

# 677
  • София
Аз харесвам такива истории за душата, както се казва, за отношения и решения... Така че ми дойде добре този епизод без зомбита. И все си мисля, как не стига, дето хората са на изчезване заради гъбите, ами и сами се избиват взаимно... Кофти черта.
Може би бях в такова настроение, но си поплаках в началото на епизода, напълно разбирах емоцията на Ели. С която явно взех да свиквам, колкото и да ме дразнеше досега, без да познавам играта.

И аз на няколко пъти се замислих върви ли още производство някъде - на патрони, на лекарства, на бира?? Grinning

# 678
Производството на лекарства и особено на патрони е интересен въпрос без отговор. За бирата обаче имам. Тя се прави и в домашни условия, гледах бутилките, от които пият - стъклени и се затварят с капачки за многократна употреба.

Скрит текст:

# 679
  • Somewhere far away
Да. За бира е изобщо почти всякакъв алкохол си има логично обяснение, домашни, те си ге правят.   Blush

# 680
Ами като на филм има всичко, което им е нужно Joy

В Уейуърд пайнс...

Скрит текст:
... бяха минали 5000 години от апокалипсиса и колите си работеха, имаха консумативи. За мен беше просто абсурдно. Няма как кола да оцелее 5000 години, че и да се ползва.

# 681
  • Бургас
Уейуърд пайнс има ли край? Струва ли си да се гледа?

# 682
Зарязах го след средата на първи сезон. Нещо не ми харесваше като замисъл.....

# 683
Уейуърд пайнс има ли край? Струва ли си да се гледа?

За мен си струва. Има финал. Отворен финал.
Просто не го продължиха. Само два сезона.

# 684
Струва си първи сезон, втория не ми хареса. Като цяло почва супер яко, държи в напрежение и аз лично като разбрах какво се случва, бях много разочарована. 50/50 съм.

# 685
  • София
Епизод 4

Мхм, не мога да разбера защо ги дават тези лесбийски изпълнения? 🤢🤮
По принцип винаги съм против секс сцените във филми и сериали, с изключение на по-специфични трилъри и драми. Но в НФ, фентъзи, хоръри и подобни жанрове е толкова, толкова излишно. Визирам и хетеро изпълненията също.
Защо??? Някой може ли да ми отговори всичкото това нещо с какво допринася за историята? Каква добавена стойност дава? Според мен това е нарочно вкарано само и единствено с една цел - пропаганда на уок културата. Абсолютно нищо друго няма. Ели щял да става баща. Бллляяяяяяяяяккккккк 😳🥶
И после реват, че не получавали признание от широката маса зрители. И зрителите били тесногръди. Не, вие сте идиоти.
И как да коментирам каквото и да било друго, като направи ми бодат очите.
Не си взеха поука от сезон 1 и продължават да настояват, но все така ще си разбиват главите в бетонната стена. И не стената ще пострада, а главите им.

Иначе,
Изненадаха ме приятно, че са вкарали Джефри Райт в сериала. Култов герой от ''Западен свят'' (и не само).
Сега стана ясно кои са били тези избитите от предния епизод. Сектантите. ''Белезите'' или там както се наричаха.
И наистина са били избити от вълците, но си има причина. Кокошката или яйцето. Все тая. В свят в който е враждебен към хората, самите хора вместо да са единни все ще намерят начин да се избиват едни други.
Тъжно, но истина. 😐

Ели и Дина в момента са между чука и наковалнята. И кога по дяволите ще пристигнат и Томи и Джеси? 🤔🤨

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 07:11 от Diavolo

# 686
  • София
Много напрегнат епизод, бързо ни върнаха в играта. Едвам гледах сцената с белязания.
На мен по принцип не ми пречат лесбийските им сцени, нека се обичат хората, че в техния свят не се знае колко им остава 😀 На мен ми беше комично, как не искаха да се целуват, защото им мирише дъхът, обаче си правят секс без да са се къпали от седмици 😂
Тъпа ми беше и реакцията на Дина, когато ухапаха Ели, искаше да я убива на секундата без да си кажат нито дума, мълча през цялото време и беше супер мнителна, все едно Ели е някаква видна лъжкиня и манипулаторка и се чуди как да я излъже и да я изяде.

# 687
Този път епизода ми хареса, имаше действие, напрежение … но пак ме загубиха с тези лезбийски сцени, които с нищо не допринасят за развитието на плота.

# 688
  • София
Вие все едно не знаете че даже и в играта са двойка двете и сте изненадани... То пък един секс... Ще кажеш че беше половината епизод... Ако ще ви пречи това по добре да не гледате сериала.

И мен ми хареса епизода, надявам се да има повече истории от миналото и от скарфейсите . Интересен ми е култа

# 689
Знам я двойката … не ми хареса демонстрацията !

Общи условия

Активация на акаунт