Сватба - Булките на 2023 |Тема 11|

• 67 011
  • 912
  •   1
Отговори
# 165
Ходи до адрес, точно затова се включих. Simple Smile

# 166
Ходи до адрес, но цената става малко прекалена 😕

# 167
Здравейте. Почнах да правя поканите за сватбата, но все още имам колебания за програмата. Вие как подредихте нещата? Чудя се welcome drink  дали да е преди или след изнесения ритуал.

# 168
Според мен програмата ти е топ. Уелкъмът е добре да е преди ритуала, за да може гостите да се съберат, а не закъсняващите тепърва да идват, докато вие вече се подписвате примерно.

# 169
Благодаря и според мен така е добре, но все пак имах колебания.
Също събирам идеи за подобен тип картички, вместо книга за пожелания. Ако сте правили, може ли снимки? Или пък дайте идея за още такива забавни въпроси. Обмислям да ги раздадем на гостите към 21ч, когато вече ще са пийнали и ще напишат по-забавни неща 😁

# 170
  • Wonderland
Благодаря и според мен така е добре, но все пак имах колебания.
Също събирам идеи за подобен тип картички, вместо книга за пожелания. Ако сте правили, може ли снимки? Или пък дайте идея за още такива забавни въпроси. Обмислям да ги раздадем на гостите към 21ч, когато вече ще са пийнали и ще напишат по-забавни неща 😁

Ние направихме тези картички под формата на книга Grinning
Планът ни не беше такъв, но така се получи, че книгата тръгна по масите след 21:30 ч. - да, отговорите са готини, защото хората са били в настроение, но по същата причина половината са драскали пълни глупости, защото дори не са могли да разберат какво питаме Smile много пък изобщо не са попълвали, защото са били във вихъра на купона.
Не знам колко е сполучливо, но може да пробвате.

# 171
Много е готина идеята с картите за попълване, но аз лично изпитвам някакъв ужас да съчинявам неща на място 😂 и на сватбата пропуснахме книгите и подобни анкети.

# 172
Здравей, разгледай в carriewedding.com
Здравейте, може ли да кажете откъде сте си поръчали роклите и оринтировачни цени? също и къде могат да се намерят по-големи размери?
Благодаря

# 173
И на мен много ми хареса идеята за картичките с въпроси и пожелания и тъй като не съм срещала такива искам да попитам откъде са или си ги поръчвате да ги напечатат?

# 174
Момичета, присъединявам се с въпрос. Аз съм от жените, които не са се представяли в бяла рокля, сватбата за мен не е важна, даже не държа да имам. Само с подпис пак бих била щастлива, без него също.
Но моята половинка държи и след 10 години заедно, доста изпитания в личен план и т.н. ми предложи, аз разбира се приех.
Плануваме малка сватба- ритуал и ресторант.
Моля да ми предложите, светло и хубаво място в София за 50 души някъде, което да е уютно и да може да се танцува.
Аз разбира се също ще направя проучване, но друго е, ако някой има впечатления или мнение. Simple Smile
Бъдете здрави!

# 175
Здравейте, дами! Аз също се включвам с въпрос. Получих предложение в началото на този месец и искаме малка и скромна сватба в началото на септември. Обмислям да бъде подписване, църква и събиране с най-близките. Разглеждах за малки зали и ресторанти, но все пак реших да попитам и вас. Трябва ми място за около 40 души, в София и по възможност уединено. Ако имате предложения, ще съм много благодарна.

# 176
Скрит текст:
Здравейте, дами! Аз също се включвам с въпрос. Получих предложение в началото на този месец и искаме малка и скромна сватба в началото на септември. Обмислям да бъде подписване, църква и събиране с най-близките. Разглеждах за малки зали и ресторанти, но все пак реших да попитам и вас. Трябва ми място за около 40 души, в София и по възможност уединено. Ако имате предложения, ще съм много благодарна.
Честитоо!! Relaxed
Тук преди време имаше тема за малка сватба в София. Оставям линка, има бая предложения дадени
https://bg-mam.ma/t/1525768

# 177
Момичета, сега избираме бутониери за сватбата. Бихте ли ми дали съвет каква е разликата в бутониерите за младоженеца, кумовете, родителите, шаферите и останалите гости? Също така гривнички за кого се избират- четох, че само за майките на младоженците,но дали е така? И последно булката носи ли гривничка тип бутониера? Малко са много въпросите, но ще съм благодарна, ако ми разясните, че се пообърках малко с избора Simple Smile

# 178
Момичета, сега избираме бутониери за сватбата. Бихте ли ми дали съвет каква е разликата в бутониерите за младоженеца, кумовете, родителите, шаферите и останалите гости? Също така гривнички за кого се избират- четох, че само за майките на младоженците,но дали е така? И последно булката носи ли гривничка тип бутониера? Малко са много въпросите, но ще съм благодарна, ако ми разясните, че се пообърках малко с избора Simple Smile
Здравей, бутониерите които  аз поръчах за младоженеца и по-близките мъже (свекър, кум, баща, вуйчо, дядо) са еднакви, а гривните са за кумата, майка, свекърва, вуйна, баба, като и аз ще бъда с такава гривна.

# 179
Здравейте отново. Готова съм с дизайна на покани, картички и номера за маси. Въпроса ми е, вие дали сте ползвали гилотина да си ги изрежете сами и лесно ли става? Защото горе долу ще ми вземат допълнително около 50лв за рязане в печатницата, а в интернет гледам че има гилотини и по 20лв.
Също ще помоля за малко помощ и с текста за поканата за брата на ММ ( родителите му са починали и иска за него да има отделна покана). За нашите успях да измисля, понеже има доста примерни в интернет, но грам ме няма в писането и нищо не мога да измисля за него. Доста са близки.
Аз бутониери и гривни ще направя за най-близките ( Майка ми и баща ми, брата на ММ, сестра ми, брат ми и кумовете)

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 15:20 от zwezdi4ka14

Общи условия

Активация на акаунт