Сватба - Булките на 2023 |Тема 11|

• 66 892
  • 912
  •   1
Отговори
# 135
Вижда ми св като по-удачен вариант. Щом ще бъдат на едно място може и да започнат с грима докато ти дооправят косата. Така ще изолираш стреса от закъсняване.

Добре ако изтегля прическата в 12 и грима в 13ч, ще имате ли достатъчно време? Като всичко ще се случва в хотела, няма да е вкъщи

# 136
Ще имате ли взимане на булка или с младоженеца ще се видите на мястото на фотосесията? От Акорд до Врана си е има-няма 30 минути с кола, вземи това предвид.

Мисля че няма да имаме взимане на булка, не си падам по тези неща. Мисля направо да се видим в градината на хотела, няколко снимки и да тръгнем за фотосесията.
Отворена съм к за други предложения за фотосесия, просто първо това ми дойде на ум.

# 137
Ние направихме first look и това беше едно прекрасно решение, снимките са прекрасни и много емоционални. Фотосесията ни беше в центъра на София - около ЦУМ, БНБ (много харесвам стълбите) и в градинките около тях. Обмислям да направим и следсватбена фотосесия в Балкана. Първоначално обмисляхме Врана, но имаха доста условия за часовете и това не ме удовлетворяваше.

# 138
  • София
Момичета мили, моля ви спешно за малко ПОМОЩ. Цял живот чакам да заженим брат ми и да наемем Бедрос за DJ , но ето, че денят настъпи, а той е зает за цялата година едва ли не Sad
Моля ви, споделете, ако имате реални мнения за някой, подобен на него dj в София.
С работата на Емил Андреев, Стоян Петров и Хорхе съм запозната, друг търся.
(Мернаха ми се някъде имената на дж Ивчо, дж Найден Найденов, дж Теодор Минчев, дж Алекси от Пловдив, но никъде не мога да намеря конкретно мнение относно работата им)

# 139
Здравейте момичета, бих искала да попитам Вие за декорация като ориентировъчен бюджет колко отделихте? Макар че е доста относително дали ще има изкуствени или естествени цветя, брой гости и т.н., но не знам каква сума е нормална и коя не.

# 140
Преди почти три години платихме около 1300 лева за булчински букет, 8 бутониери, 8 гривни, арка, младоженска маса (170 см аранжировка), 6 или 7 цветни аранжировки за маси за гости, 73 панделки за столове, масичка за подписване с украса, детска маса със зеленина и балони с хелий.
Това не включваше тейбъл картички, менюта, разпределително табло, драперия (ших я аз) и гръб за нашата маса, салфетки, номера за маси, свещници. Всичко без гърба, който беше от ресторанта, си го правих аз. Цветята бяха естествени - рози, мини рози, хортензии, онова, което имитира роза и все му забравям името Grinning, зеленина.

# 141
Здравейте момичета, бих искала да попитам Вие за декорация като ориентировъчен бюджет колко отделихте? Макар че е доста относително дали ще има изкуствени или естествени цветя, брой гости и т.н., но не знам каква сума е нормална и коя не.

Оферти за изкуствени цветя между 2000-3000 лв за София

# 142
  • Wonderland

Аз за да си отговоря на този въпрос си направих една Google Slides презентация с изброени неща, които искам и примерни снимки и я пратих до няколко агенции за оферта. Simple Smile Така е най-лесно, защото цените се променят постоянно.

# 143
Здравейте, дами Blush имам останали 27бр подаръци за гости от моята сватба, ако някой се интересува, искам да ги продам. Може да ми пишете на лично, за да ви изпратя още снимки 

# 144
Момичета мили, моля ви спешно за малко ПОМОЩ. Цял живот чакам да заженим брат ми и да наемем Бедрос за DJ , но ето, че денят настъпи, а той е зает за цялата година едва ли не Sad
Моля ви, споделете, ако имате реални мнения за някой, подобен на него dj в София.
(Мернаха ми се някъде имената на дж Ивчо, дж Найден Найденов, дж Теодор Минчев, дж Алекси от Пловдив, но никъде не мога да намеря конкретно мнение относно работата им)

Има ли вече дата? Гледам календара на Бедрос и се намират свободни, ако е верен. За Теодор Минчев аз лично съм чувала недобри отзиви, не съм била на сватбата, за да потвърдя от първо лице, но от различни гости, присъствали там, чух така. Успех!

# 145
  • София

Има ли вече дата? Гледам календара на Бедрос и се намират свободни, ако е верен. За Теодор Минчев аз лично съм чувала недобри отзиви, не съм била на сватбата, за да потвърдя от първо лице, но от различни гости, присъствали там, чух така. Успех!

Благодаря за включването 🤗
Да, има избрана дата и капариран ресторант, а с DJ-я направо я удрям на камък. С въпросния DJ Минчев размених няколко думи и ми се стори брутално надменен, така че е отписан. В момента се опитвам да намеря мнения за Цветомир Велинов.

# 146
Календара на Бедрос е верен. Ние запазихме дата при него за края на август някъде в началото на януари и вече беше доста ангажиран. Доста стриктно си следи събитията в календара. 

За дамата, която ме беше питала дали сме измислили нещо за гостите по време на дупката в програмата - не сме, а и май няма да мислим нищо.
Ние сме на мнение,  че този ден е за младоженците, а не да забавляваме гостите.
Някак си са ми странни всички неща като подаръци за гости, изненада за  гости, не знам си какво за гости.
Това си е нашият ден и искаме да го споделим с близките си, а не да организираме тиймбилдинг, игри и закачки, за всеки по нещо и всякви глупости, които някак си изместват истинската тема.

# 147
Благодаря за включването 🤗
Да, има избрана дата и капариран ресторант, а с DJ-я направо я удрям на камък. С въпросния DJ Минчев размених няколко думи и ми се стори брутално надменен, така че е отписан. В момента се опитвам да намеря мнения за Цветомир Велинов.
[/quote]

Мои познати запазиха дж Дани Ди. Сватбата предстои, но гледам добри отзиви в гугъл. Дж - ят си е много важна част от сватбата, желая ви успех и да намерите вашия човек! Не знам дали ще помогне да пишете по фб групите за булки. Доста вендори се рекламират и там.

Кой писа по-назад, че този ден е за младоженците, а не за гостите? Нашата сватба е в неделя, за мен това е денят за такова събитие. Чух от познати колко ще е неудобно за гостите, но гостите ни казаха, че им е толкова важно да са част от празника ни, че и в сряда да е сватбата, пак ще дойдат. Та така, съгласявам се и аз със съфорумката.

# 148
Цветенце, напълно подкрепям мнението ти- това е денят на младоженците! И нашата сватба ще бъде в неделя и имаше няколко коментара от типа на как трябвало да се съобразим и т.н.

# 149
  • Плевен
Здравейте, момичета!Честита Баба Марта!Да ви донесе много здраве,щастие и късмет.Ние днес пазарувахме малко.Имаме си вече халки и чаши.Купихме готови имаше налични размери от модела,няма да ги персонализираме.Мъжът ми е с доста масивни пръсти и не вярвах ,че ще успеем да намерим нещо готово.Исках модел бяло и жълто злато,той  искаше само жълто. Бях решила да се съобразя с неговото желание.Той обаче ме изненада приятно и избра модел с двата вида злато.Чашите ни са съвсем изчистени и позволяват и по-богата украса.С Кумата се разбрахме букетът и три аранжировки за маса ще са ни подарък от тях.На всички пожелавам спокойна подготовка и прекрасни сватби!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт