Сватба - Булките на 2023 |Тема 11|

• 66 940
  • 912
  •   1
Отговори
# 690
Това са допълнителните условия.

Скандално е.

# 691
То по - скъпо от най - вървежните места в София. JoyJoyJoy Разсмяха ме тези, много са си повярвали.

# 692
Наистина, то си е за смях.

# 693
  • Melmak
20 лв такса за всяка бутилка внесен алкохол??

# 694
Точно му разказвах на ММ за таксите и той вика, че това не е нормално.
Това си е чиста подигравка и съм сигурна, че все ще се намерят хора, които да си платят.

# 695
Подигравка е, наистина.

# 696
Падам просто, пропуснати ползи, викат. Ама да си работят като хотел и да не предлагат сватби, горките те, все едно услуга ви правят.

# 697
Точно - щом ще ти отстъпваме хотела за сватба, ще ни платиш, че ще си губим гости Grinning

# 698
  • Плевен
Bryanna, и аз не се омъжих с бяла рокля.Купих си плат и ми я ушиха.Излезе ми колкото готова вероятно избрах естествена коприна скъпа е ,но усещането е неповторимо.Не отхвърляй и такъв вариант, с добър шивач можеш да имаш уникален резултат.

# 699
Записвам се и аз при вас и следя темата. Търсих, търсих тема за булките на 2024-та и се чудех абе защо няма такава.. Simple Smile Проверихме оферти от десетки места в София, но бързо си познахме нашето място и сега тепърва започваме с организацията на всички останали детайли.

# 700
Преместване на шезлонги и чадъри - 700лв такса...Тия хора сериозни ли са?

# 701
Преместване на шезлонги и чадъри - 700лв такса...Тия хора сериозни ли са?
Сама ще си ги преместя и ще ги върна обратно, ако трябва 😂 наистина са полудели с тези цени...

# 702
Здравейте,
Ще правим сватба в тесен семеен кръг в София. Ще има граждански, църковен брак и ресторант. Сватбата ще е през седмицата и няма да е нищо особенно, просто искаме да зарадваме семействата си.Общо сме 15 човека. Търся ресторант с отделно помещение или малка зала за часно парти. С приятелят ми много държим да сме отделно от другите гости на ресторанта.
За сега съм намерила само vip залата на Щасливеца (Сан Стефано) и след два дни ще отида да попитам как стоят нещата.
Моля препоръчайте ми и друг подобен вариант Simple Smile
Благодаря предварително и успех на всички

# 703
Здравейте,
Ще правим сватба в тесен семеен кръг в София. Ще има граждански, църковен брак и ресторант. Сватбата ще е през седмицата и няма да е нищо особенно, просто искаме да зарадваме семействата си.Общо сме 15 човека. Търся ресторант с отделно помещение или малка зала за часно парти. С приятелят ми много държим да сме отделно от другите гости на ресторанта.
За сега съм намерила само vip залата на Щасливеца (Сан Стефано) и след два дни ще отида да попитам как стоят нещата.
Моля препоръчайте ми и друг подобен вариант Simple Smile
Благодаря предварително и успех на всички

Била съм във Вип залата на Бурата, ул. Шипка.
Масата е много широка и дълга, може би успешно би побрала и 30 души, ние бяхме 5 и пак беше яко😄
Интериорът е много приятен и не се чувстваш като част от иначе натоварения ресторант. Стаята си има прозорци и врата, която като затворите, сте си сами. Персоналът се отнася много любезно там така или иначе. Препоръчвам.

# 704
Момичета, аз имах среща с една агенция. Дадоха ми идея за Белите скали около Гоце Делчев. Наистина приказно място, а е и между Сандански и Златоград. Може би и там да сме.

Обаче ми разбира на пух и прах представите за бюджета. Май под 40-50К за това, което си представям, няма да паднем. Или другият вариант е агенциите да бутат вендори, които взимат по-високи цени. Например, каза ми за украса - 3-4К. За фото и видео 6К (общо).
Обаче пък има и разни малки детайли, които, ако взема сериозно да се занимавам, няма да изпусна, въпросът е, че заема ли се сама, си става голям работен проект, който ще ми отнеме цялото внимание. Агенцията спестява точно този стрес. Сигурна съм, че ако се заема сама, ще сваля бюджета, но ще си сваля и нервите. И не знам сега кое повече си заслужава. Може би да си взема помощник главната шаферка (сестра ми), но тя каквато е шматка...

Общи условия

Активация на акаунт