Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Ако имаш пик на НОИ/НАП или КЕП можеш да видиш на сайта на НОИ какво имат да ти плащат.
Нямам, ще отида да си изкарам, но ще е към средата на март, сега няма как. За това питам дали има някакъв общ принцип …

Може да си извадиш ПИК на НОИ и онлайн, става за минути. В сайта има изчерпателна информация относно стъпките за изваждане на ПИК по електронен път.

# 331
Ако имаш пик на НОИ/НАП или КЕП можеш да видиш на сайта на НОИ какво имат да ти плащат.
Нямам, ще отида да си изкарам, но ще е към средата на март, сега няма как. За това питам дали има някакъв общ принцип …

Може да си извадиш ПИК на НОИ и онлайн, става за минути. В сайта има изчерпателна информация относно стъпките за изваждане на ПИК по електронен път.
Много благодаря, ще пробвам!

# 332
  • София
Месец за месец се плащат .
Аз имах два превода. Сега ще видя как е с този и ще ви кажа.
Инапе аз платих 45 лв  за болничен с лкк.

Днес бях на ФМ в 17+3 г.с. (иначе в Надежда го изчислиха 17+6)  всичко е наред с бебето и вече сме 249 гр.

# 333

Много благодаря, ще пробвам!

Оналйн ще ви е най-лесно аз така си извадих пик на нои - работи си без проблем.

# 334
Здравейте, има ли някои от вас в болничен и каква сума заплатихте за ЛКК?
Аз работя на едно място,но към няколко фирми. Съответно при АГ заплатих 15лв, а при ЛКК по 10лв за всеки болничен.

# 335
Здравейте, аз съм към юнските мами, но понеже по мои сметки термина ми е първи юли и вашата тема следя. Хмм, аз плащам за болничен 60 лв. Месец назад се изплащат, с един превод. За да си изкараш по електронен път ПИК, ти трябва електронен подпис, ако нямаш на място, настина става много бързо.

# 336
На мястото на което ми издават болничните искат около 50лв, но само в случай,че няма електронно направление. И за да не ги плащам винаги звъня на личната да ми пусне такова.

# 337
Здравейте, аз съм към юнските мами, но понеже по мои сметки термина ми е първи юли и вашата тема следя. Хмм, аз плащам за болничен 60 лв. Месец назад се изплащат, с един превод. За да си изкараш по електронен път ПИК, ти трябва електронен подпис, ако нямаш на място, настина става много бързо.

Може да си инсталира приложение (Evrotrust) което служи за електронен подпис. Българските електрони услуги го използват за автентикация и мога да кажа, че работят супер прилично. Изкарвала съм си Пик на НОИ с него, подавала съм заявление за изкарване на нова лична карта и шофьорска книжка. Всичко без преоблем.

# 338
  • София
Направо ме хвърлихте в шах, от вторник се водя диспансеризирана за да ми издадат болничен до 45 дневния и не съм се сетила изобщо да питам какво ще ми струва ... Утре да ида с пари в брой значи , хмммм

# 339
Здравейте,
на последния преглед в началото на февруари лекарят ми измери кръвното и беше леко височко - 120/80.
Днес ми прилоша много, главата ме заболя и устата ми пресъхваше. Измерих си кръвното у дома и беше 80/60 (направих няколко измервания и на двете ръце).
Имам час за началото на март и ще споделя на лекаря си. Но искам да попитам как е кръвното при вас?

# 340
Леле.. и моят е 70лв.
Хммм...Явно навсякъде е различно, не знам защо така се получава.А моята ЛКК е към НЗОК (така пише) ...

# 341
Момичета в 5 месец съм а съм качила 6кг вие колко качвате не е ли много за 5 месеца 6кг.

# 342
Момичета в 5 месец съм а съм качила 6кг вие колко качвате не е ли много за 5 месеца 6кг.
Аз с първата си бременност качих много - 18 кг. Чак следяащата ми бременността лекарка ми направи забележка. Но пък започнах малко 52кг забременях - 70 кг отидох да раждам.

Зависи каква ви е отправната точка и колко сте започнали.

# 343
Аз с първата си бременност качих много - 18 кг. Чак следяащата ми бременността лекарка ми направи забележка. Но пък започнах малко 52кг забременях - 70 кг отидох да раждам.

И аз бях 52 когато забременях Simple Smile

# 344

И аз бях 52 когато забременях Simple Smile

Мисля че няма за какво да се притеснявате. Аз още с раждането свалих 8 кг. Т.е. след като ме изписаха вече бях 62. И много бързо след това се върнах на 58. Като се възстанових напълно от раждането и си върнах нормалното движение смъкнах до 54.

Е сега започнах 10кг отгоре - 63 до тук съм качила 2 кг.  Но този път се съобразявам изключително колко и какво ям, защото този път не мога да си позволя да кача толкова много. Ако стана 80 кг направо ще се търкалям. Joy

Общи условия

Активация на акаунт