Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Wonderland
Аз още не го усещам господина, утре по ПРМ влизам в 19 г.с., но вървя няколко дни назад, а и съм с предна плацента и не се притеснявам. Макар че още треперя преди всеки преглед Grinning

# 316
А дали важи правилото, че щом още ми се гади, значи всичко е наред…

# 317
Така знам и аз,няколко Аг питах никой не му се стори странно,че толкова повръщам,било добър симптом за развиваща се бременност 😄Аз вечер все още понякога повръщам ,а съм 18седм.

Момичетата с болките в слабините,писах в една друга тема и една дама ми препоръча да сменя магнезият с диаспорал-е с два приема болката ми намаля със 90 %,пробвайте, на мг една доза е 2500,аЗ пия по 2

# 318
Пак съм аз от септемврийските мами 😄 харесала съм ви много и си ви следя. В 9 седмица и 6 дни след няколко дни на адски повръщане - днес не ми се повръща. Нормално ли е. Аз още не съм казала на никого и нямам с кого да споделя... Дано не ме намразите Sad

# 319
Нормално е да има и такива дни,но най-вероятно ще си почне пак 😄

# 320
Аз съм 18 седмица +3 дни със задна плацента , но за жалост все още не съм усетила бебчето Sad Гледам да не се тревожа, все пак ми е първа бременност и съм чувала , че по-късно се случват нещата, но пак ми е малко тъжно и вече нямам никакво търпение.

svetlozara98, нормално е , ден с ден не си приличат и така или иначе се очаква скоро да почнат да отшумяват повечето симптоми. При мен 10 и 11 седмица бяха с много непостоянни симптоми.

# 321
Аз съм 20 г.с и от около две седмици усещам бебето, но не ритници, а по скоро като местене и побутване и предимно,когато аз съм в покой. Относно гаденето и аз си мислех, че при мен е приключило, тъй като дълго отсъстваше, но от скоро се завърна 😁 По-леко е и не е всеки ден,но го има.

# 322
  • София
Не искам да ви плаша, но предишната ми бременност беше до последно с отвратително гадене и повръщане, аз нямах никакъв апетит и се хранех абсолютно на сила та може и това да е причината, но до деня на раждане повръщах 😔

# 323
И аз усещам бебчето от скоро (19 г.с. съм, предна плацента), прави ми впечатление, че го усещам само, когато съм легнала по гръб и предимно вечер.

# 324
Здравейте, има ли някои от вас в болничен и каква сума заплатихте за ЛКК?

# 325
Не знам как стана, но пари не са ми вземали за ЛКК

# 326
Момичета, има ли такива, които са вече в болничен?
На веднъж ли се превежда целия, когато е за 30 дни?
Имам болничен от 05.02 до 06.03, за който имам превод днес, чудя се дали е пълен или за дните от март ще има още един превод….

# 327
Ако имаш пик на НОИ/НАП или КЕП можеш да видиш на сайта на НОИ какво имат да ти плащат.

# 328
Ако имаш пик на НОИ/НАП или КЕП можеш да видиш на сайта на НОИ какво имат да ти плащат.
Нямам, ще отида да си изкарам, но ще е към средата на март, сега няма как. За това питам дали има някакъв общ принцип …

# 329

Общи условия

Активация на акаунт