Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 635
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Привет, от тази седмица и аз ще приемам Магнерот 3 пъти по 1 и път на ден Алеракт. Някой пил ли е Алеракт преди? За няколко приема виждам, че бори умората донякъде и се чувствам по-добре.
Като цяло се оплаквах от болки ниско в корема и яйчниците, тежест също. Не съм усещала да ми е ставал супер твърд корема, но тежстта и болките бяха адски неприятни, предвид, че издържам доста. И те така.. аман от добавки.

# 301
  • София
Аз пия и Алеракт.
Т.е. пия 3х2 Магнерот и 2х1 Алеракт.
Алеракт пия от 8ма седмица. Не мога да кажа дали влияе на умората. Ама съм доволна, чувствам се добре. Нито съм била смазана, нито ми е било лошо( то това няма общо с Алеракт).

# 302
Здравейте момичета Simple Smile
 На някоя от вас изписан ли е витамин Д3 ? Кой вид? Аз пия течен на Smart hit.
Благодаря предварително и хубава седмица !

# 303
Аз пръскам на Better you в момента и си набавям от мултивитамините на Garden of Life Prenatal. Иначе съм пила и гел капсули с предишната бременност.

И аз пих Алеракт, умората не се подобри, но аз имам сериозни проблеми със съня и съм все по-смазана... днес съм при АГ и ще питам дали има съвет..

# 304
Аз пия капсули на now витамин Д.
За съня едвам от седмица мога да се наспивам и да не се будя. И ендокринолога ме закопа , че това е защото влизам в хипофункция на щитовидната жлеза Cry
Преди това като не можех да спя ми бяха изписали мента, глог и валериана. Но не ми помогнаха.

# 305
Здравейте,момичета,аз писах в групата,но да попитам и тук-дали освен магнезии и нош па  може да се изпише нещо за болките в слабините?Все едно са ми забили някаква мускулна инжекция отдолу в мускулите ли ,в сухожилията ли, не мога да преценя. Не мога са ходя направо,боли и като се обръщам в леглото или преобличам.От 2 дни си лежа ,защото уикенда се понатоварих ,АГ преди седмица,когато бях каза да увелича магнезии и нош па на 3по2,но не помага,а сега съм чак на 15ти на преглед.Дали защото от 6 до 17 седмица бях на легло ,дали просто матката не тежи или е възможно да се притиска някой нерв ,не знам..Може би да пробвам някакви упражнения,йога или пък не бива да се разтяга,как мислите?😊

# 306
Здравейте,момичета,аз писах в групата,но да попитам и тук-дали освен магнезии и нош па  може да се изпише нещо за болките в слабините?Все едно са ми забили някаква мускулна инжекция отдолу в мускулите ли ,в сухожилията ли, не мога да преценя. Не мога са ходя направо,боли и като се обръщам в леглото или преобличам.От 2 дни си лежа ,защото уикенда се понатоварих ,АГ преди седмица,когато бях каза да увелича магнезии и нош па на 3по2,но не помага,а сега съм чак на 15ти на преглед.Дали защото от 6 до 17 седмица бях на легло ,дали просто матката не тежи или е възможно да се притиска някой нерв ,не знам..Може би да пробвам някакви упражнения,йога или пък не бива да се разтяга,как мислите?😊

Аз усетих веднъж такава болка в слабините вечерата, след като през деня цял ден бях на разходки на ляво на дясно носих за кратко и една тежка раница. Та аз го отдавам на претоварване - 3 дена почивах активно след това и болката отшумя. Аз не бих правила упраженения, защото се притеснявам да не се влошат нещата. Но все пак е добре да си го обсъдиш с Аг-то на следващия преглед.

# 307
Момичета,минавам и аз да се похваля на края с пола - момче е! Ще си имам още едно юначе. Терапията с Фраксипарин ми се е отразила чудесно и всичко е наред с мен и бебчо. Върви даже напред 420гр пухче 💙

# 308
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile
 На някоя от вас изписан ли е витамин Д3 ? Кой вид? Аз пия течен на Smart hit.
Благодаря предварително и хубава седмица !

Аз пия Вигантол, а отскоро пия и комбинирани витамини, в които също го има.

# 309
Минавам на отчет, бебето расте добре, всичко му е супер, 420грама, върви няколко дни напред, но шийката е греда и ще
Слагаме серклаж другата седмица. Не се притеснявам, ама малко се уморих тази бременност от проблеми:( дано поне това е последното:(

# 310
Минавам на отчет, бебето расте добре, всичко му е супер, 420грама, върви няколко дни напред, но шийката е греда и ще
Слагаме серклаж другата седмица. Не се притеснявам, ама малко се уморих тази бременност от проблеми:( дано поне това е последното:(
Sun, дано наистина е последният проблем и всичко вече да е наред и с теб, и с бебчо 🍀 Шийката се е скъсила от контракции ли, последно помня, че ти беше добре, над 3…

# 311
Милата и аз съм със серклаж и мн се притеснявам вчера бях и на 4д и доктора каза че детенце е с увита пъпна връв дано всичко да е наред със серклаж и без повече притеснения при бременността Simple Smile

# 312
Момичета,
Вече съм в почти 20 седмица и от около 2 седмици усещам бебока. Но филма идва, когато цял ден не го усетя. Знам, че е нормално, но да споделя! 😃

# 313
Момичета,
Вече съм в почти 20 седмица и от около 2 седмици усещам бебока. Но филма идва, когато цял ден не го усетя. Знам, че е нормално, но да споделя! 😃

И аз съм по същия начин 😄
Усещам го от около 17 седмица и то всеки ден. С дъщеря ми бях с предна плацента и много по-късно и много по-леко усещах движения, сега съм със задна и наистина е много по-силно усещането, но и при мен вчера беше една идея по-слабо. И аз знам, че е нормално, все пак все още са малки и имат достатъчно място, хем пак се шашкам.

# 314
Лина, оказа се, че масово лекарите имат свой начин да мерят. И под какъв ъгъл и от къде до къде точно... И при единия е ок, при другия обаче се скъсява. И то е видимо, независимо колко точно е... Та при едни и същи условия и мерене, тя е по-къса от преди 3 седмици... Много мислихме с мъжът ми и решихме да сложим серклаж с идеята поне да е ... превенция. Няма как да навреди, дори да не е толкова лошо положението Sad Голяма тъпотия е. Аман от проблеми тази година... Днес пуснах изследвания и на 28.02 ме приемат, пък дано наистина това да е последната спънка...

Цвети, стискам палци всичко да е наред. И моят младеж се беше увил вчера, но то има време да се промени това. Късмет!

Момичета, като не усещате бебетата и се притеснявате, може или да разбутате корема легнали по гръб или да пиете нещо сладко и пак да легнете по гръб. Така правих с дъщеря ми и тя правеше салта. Сега този е голям инат, ама явно има вътрешни контракции, които не усещам и някой път му пречат да се мести.  А и наистина със задна плацента се усеща много по-лесно от предна.

Общи условия

Активация на акаунт