Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Вдигате ли си ръцете на високо да закачите нещо на стената.  На мен ми се наложи да закача картина на високо и сега прочетох, че не било хубаво.

# 391
Някой запознат ли е имам ли право ако искам да НЕ използвам 45-те дни болничен последния месец от бременността?

# 392
Здравейте! Вдигате ли си ръцете на високо да закачите нещо на стената.  На мен ми се наложи да закача картина на високо и сега прочетох, че не било хубаво.

Доколкото съм наясно ,не е препоръчително прекомерното разтягане/протягане.
Ако е било еднократно и не ви е заболяло нещо , не се тревожете Simple Smile

# 393
Vesivg Благодаря ви!

# 394
Някой запознат ли е имам ли право ако искам да НЕ използвам 45-те дни болничен последния месец от бременността?

Може да НЕ ги ползвате, няма проблем. Аз с миналата бременност ползвах към 35 само. Трябва да уведомите Аг-то, защото те си карат по стандарт. На мен АГ-то ми искаше служебна бележка от работата, че съм работила тези дни, но не мисля, че е задължителна по принцип.

# 395

Може да НЕ ги ползвате, няма проблем. Аз с миналата бременност ползвах към 35 само. Трябва да уведомите Аг-то, защото те си карат по стандарт. На мен АГ-то ми искаше служебна бележка от работата, че съм работила тези дни, но не мисля, че е задължителна по принцип.

Звучи добре - благодаря за информацията!

# 396
Здравейте! С ужасна кашлица съм пия сироп, но не помага. От тази кашлица може ли да навредя на бебето. Грипа е просто много гаден в момента.

# 397
На мен ми помогна чай от лайка с мед и лимон, но пиех поне по 2 литра на ден 😅
[/b]
Здравейте! С ужасна кашлица съм пия сироп, но не помага. От тази кашлица може ли да навредя на бебето. Грипа е просто много гаден в момента.

# 398
  • Ловеч

Здравейте, аз се оправих с Тапивек и Проспан, но и двете бяха консултирани с лекар.

# 399
 Моята лекарка  ми изписа мукоплант и ангал спрей ама не ми помагат.

# 400
Аз се мъча три дни с тайлол хот и виброцил, но съм с астма и тя толкова се изостри , че не можех да дишам три нищи . А от кашлицата корема почна да ме боли, страшна мъка. Вече съм по- добре, но ми изписаха инхалации.

# 401
А тази кашлица може ли да навреди на бебето. Аз се притеснявам повече за нея, защото нали се получават контракции от самата кашлица

# 402
  • София
Lilium Simple Smile , че дават ли ти тайлол хот. На мен док ми разреши само чист парацетамол и категорично забрани подобни прахчета.
Кашлицата едва ли ще навреди, стига да няма напъни.

# 403
Lilium Simple Smile , че дават ли ти тайлол хот. На мен док ми разреши само чист парацетамол и категорично забрани подобни прахчета.
Кашлицата едва ли ще навреди, стига да няма напъни.
[/quote]

Понякога имам напъни, защото кашлицата ми е суха и е просто отвратително като почна да кашлям. Особено вечерта е кошмар

# 404
  • София
По-добре кажи на доктора си, че не ти минава. Ще ти смени лекарствата. На мен ми казаха, ще мога да пия Стодал.

Общи условия

Активация на акаунт