Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
По-добре кажи на доктора си, че не ти минава. Ще ти смени лекарствата. На мен ми казаха, ще мога да пия Стодал.

Да утре ще си купя Стодал да пия дано поне утихне от този сироп

# 406
Жужа9 говори си с лекаря!

Не пий неща , които други хора пият. Не бива шега с лекарствата по време на бременност.

# 407
Жужа9 говори си с лекаря!

Не пий неща , които други хора пият. Не бива шега с лекарствата по време на бременност.

Аз говорих днес с АГ-то където ми следи бременността тя ми каза да си взема Стодал

# 408
Извинявай, не стана ясно от коментара ти.

# 409
Извинявай, не стана ясно от коментара ти.

Да грешката е моя. Аз се извинявам.

# 410
Лекувайте се, че тия кашлици… иначе гринтус също може. Той е подходящ и за бебета.

Аз от днес съм със серклаж, прясно прясно. Още боли. Дано бързо мине, всичко да е наред и да си ходя у дома.

# 411
Момичета! Имате ли проблем със запека? Напоследък все по невъзможна е мисията ,хапвам предимно супи пия течности и нищо не помага. Sad

# 412
Да, докторът ми каза да си взема тайлол хот. За разлика от другите прахчета той не съдържа аспирин,  само парацетамол.

# 413
Със запека сме си дружки от преди трансфера.
Ескалирах в тоя ред:
Много вода
Хуск (фибри)
Фрутилакс
Дуфалак (лактулоза)
Мелилакс ( EваQ)

# 414
Лекувайте се, че тия кашлици… иначе гринтус също може. Той е подходящ и за бебета.

Аз от днес съм със серклаж, прясно прясно. Още боли. Дано бързо мине, всичко да е наред и да си ходя у дома.
[/quot
Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 415
Аз съм обратно момичета,цял живот съм със ходене по голяма нужда 2-3 седмичо,и сега в началото на бремеността бях така,като го считах за нещо нормално за мен.В 20 г.с бях на фм и док ми изписа Магнерот 3×2 видя ми се много и пих 3×1 ейй скъса ме от болки в корема и разтройство,от тогава не съм пила повече

# 416
Мими, пробвай диаспорал. На мен той ми понася без странични ефекти.

# 417
Имам въпрос, вчера за първи път усетих бебето. В 19 г.с, първа бременност и с предна плацента. Днес нищо не усещам. Вие всеки ден ли ги усещате?

# 418
Имам въпрос, вчера за първи път усетих бебето. В 19 г.с, първа бременност и с предна плацента. Днес нищо не усещам. Вие всеки ден ли ги усещате?
[/quote
И аз съм в 19 седмица преди два дена я усетих след това спря до ден днешен не съм я усетила. И аз съм с предна плацента.

# 419
Момичета! Имате ли проблем със запека? Напоследък все по невъзможна е мисията ,хапвам предимно супи пия течности и нищо не помага. Sad

Аз имах проблем - реших го по следния начин - круши, сини сливи, киви, фасул по-честичко, предимно супички и салатки и си дойдоха нещата по реда си. Аз преди да забременея си ходих всяка сутрин по часовник. Сега 1 път на 2-3 дена ... за мен беше изключително необичайно. Но с подходящата диета всичко се нареди.

Общи условия

Активация на акаунт