Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Задържането на вода може да е от много неща. Хубаво е да изследвате протеин и да приемате при нужда. По-малко сол и въглехидрати, всякакви. Повече месо, яйца и салата.

# 646
Вече трета седмица не ходя на работа и така ще е до края, че покрай контракциите пак влязох в болницата. Бъдещият батко обаче и той си е вкъщи от 3 седмици, че му махахме 3та сливица и сега го пазим и грам нямам време да скучая. Започнах вече и с малки покупки, харесах и комплект шишета и тези дни ще отида да ги взема.

Може ли да споделиш малко повече подробности за махането на сливицата на баткото - какво го наложи, къде правихте операцията, колко време ви казаха да го пазите, бързо ли се възстанови детето и т.н. Може и на лично. Ще ми бъде полезно, понеже и на нас ни предстои 😬

# 647
Вече трета седмица не ходя на работа и така ще е до края, че покрай контракциите пак влязох в болницата. Бъдещият батко обаче и той си е вкъщи от 3 седмици, че му махахме 3та сливица и сега го пазим и грам нямам време да скучая. Започнах вече и с малки покупки, харесах и комплект шишета и тези дни ще отида да ги взема.

Може ли да споделиш малко повече подробности за махането на сливицата на баткото - какво го наложи, къде правихте операцията, колко време ви казаха да го пазите, бързо ли се възстанови детето и т.н. Може и на лично. Ще ми бъде полезно, понеже и на нас ни предстои 😬

Давай тук направо ако  е удобно, че и на щерката вече 3ти лекар иска да и маха 3тата сливица. А аз се надявам да се посвие от само себе си че вече е на 7 почти 8 г а уж нали тогава спирала да расте.

# 648
  • Варна
Ако мога да дам един непоискан съвет - пробвайте да изключите млечните преди да махате. Аз отървах операция така, на моя близка приятелка детенцето - също. Бях чела разни изследвания за корелацията между двете и си викам що пък да не пробвам. В последствие вече и с кръвни изследвания се доказа, че имам непоносимост, ама то буквално нямаше нужда от тях. Рязко спрях да боледувам или ако хвана нещо, минава леко за ден-два. А преди беше чудо, хора...Особено като дете веечно бях болна и на антибиотици, системи, инжекции, просто чудно детство. После станах и вечно боледуващ възрастен. Сега, да чукна на дърво, от 10г АБ не съм приближавала.

# 649
  • Wonderland
Рапунцел, аз съм с Харви, но премиума. Там кошницата е затворена. Ако това те притеснява можеш да погледнеш нея.

Благодаря ти, все пак поръчахме непремиум версията - честно казано цената ме изкушаваше, иначе никога не съм обмисляла този модел, бях сигурна, че ще взема Анекс. Grinning
Но виждам, че в официалния им сайт продават самостоятелна кошница с цип, ще си поръчаме през приятели. Animal Hatched Chick

# 650
  • София
Аз по-напред бях писала, че моята взех от чужбина, за половин цена...

# 651
  • Варна
А с easywalker-a какви портове за кола взимате? Аз май на Jane съм се спряла и мисля от официалния сайт да я взема.

# 652
  • Wonderland
Аз по-напред бях писала, че моята взех от чужбина, за половин цена...

Да, да, аз бях гледала сайта даже. Grinning И ние взехме с много голямо намаление комплект с дъждобран, комарник, стойка...
Имам приятелка с тази количка и е супер доволна, общо взето напълно ѝ се доверявам.

# 653
Вие колко често ходите на прегледи при АГ?

# 654
  • София
Didi_Bidi, за кошница/стол ли питаш?
Аз взех кошница Maxi Cosi Cabriofix

# 655
Днес в един магазин видях едно майче със шаси Easywalker и кошницата на Cybex Cloud. Изглеждаха супер заедно. Simple Smile

# 656
Вие колко често ходите на прегледи при АГ?
От 12 г.с. до момента (26 г.с.) на 4седмици.

# 657
Аз ходя на 14-18дни, но аз съм с много рискова бременност и не се предоверявам.

# 658
  • София
Аз още се чудя дали да купувам твърдия кош за новородени или да карам лятото с кошницата за кола и после направо с летен кош .
Все още не съм се спряла и на количка, честно казано, с голямата ползвах Макларън от 2я месец и да си призная тайно завиждах на всички майки с големите колички и големите кошове .
Ходя на доктор веднъж в месеца, иначе почнах да пия 3х2 но шпа защото почти постоянно имам болки в цялата област, но и не се спирам изобщо, почти по цял ден съм на крак и вече ми дотяга, изветрявам все повече и не съм на себе си, хем не си върша качествено работата, хем не мога да не ходя, защото няма кой (семеен бизнес-ужасно) .
Надявам се докато родя да сме намерили поне още един нормален човек, че иначе бебето ще израстне в магазина като баща си ... А аз ще видя майчинство през крив макарон. Чисто оплакване си е това от моя, извинете ме ! Поне котката ми се закрепи, та с нея не търча вече, но не знам какво ще я правя като се роди бебето, тя самата ме е възприела като майка и ревнува и от детето, с бебето не ми се мисли Bowtie

# 659
  • Варна
И аз днес се ядосах на себе си, че едни неща на работа съм ги недовидяла и почнах да се чудя дали да не спирам вече. Явно това недоспиване постоянното ми се отразява на работата. От друга страна, ако трябва да продължавам с лежането, ще изкукам ако не работя (хоум офис съм и работя полулегнала с лаптопа) и не знам и аз как да постъпя.

Общи условия

Активация на акаунт