Тема 6 - за любителите на китайски и корейски филми и сериали :)

• 36 023
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • пак на Рив Гош
На мен ми хареса, но ми трябваше няколко епизода време за да "вляза" в сериала. Много герои, много паралелни истории, та малко се губеше нишката.
С Моарейн ти улеснихме избора, както гледам Joy

# 706
Благодаря Ви. То и в "Гоблин" има елементи на броманс, но ми беше толкова смешно и така ги бяха представили, че и грам възмущение не ми предизвика. Не че имам нещо против. Хайде да не Ви се обяснявам късно вечер. Разбрахте ме...Лека нощ!

# 707
  • пак на Рив Гош
Гоблина и Жътваря ми бяха любимата двойка от всичките Joy
В The Untamed бромансът си остава броманс, макар че на моменти си е почти романс... ама все пак е само леко загатнато и няма физическа близост. Ако не знаех, че в романа нещата отиват по-далеч, даже нямаше и да ми направи впечатление.

# 708
  • при най-добрия мъж...
Аз съм пас за The Untamed. По принцип нямам нищо против бромансите, ама парцален, при това за бойни изкуства и 99 земни и неземни клана ми идва малко в повече. Иначе каста е чук, но не съм чак толкова голяма фенка на Сяо Джан и на И Бо, за да си го причиня. По същата причина не гледах и онзи невероятен хит от миналата година с Гун Дзюн и Джан Джъ Хан - Word of honour.

# 709
Нищо лошо няма в бромансите, стига да няма подтекст.
Естествено, тогава също няма лошо, ако човек си пада по такива неща. Но на мен не са ми в кръга на интереси.

# 710
  • гр. София
Напълно споделям мнението на ppqqq, добро приятелство и съперничество е едно, а любовна връзка друго. Аз също не гледам сериали тип bl, но и те си имат своята публика и тя не е никак малка, за мен това е необяснимо и логиката, че не искат да има други жени около хубави мъже ми издиша.

# 711
  • пустинен пъпеш
Гледах,,Scarlet hearts"(2011) -китайската версия и въпреки гологлавите прически на актьорите,е интересен,а герои са император Канси и възкачващия се на престола негов син Ючжен,както и другите императорски синове и са реални личности,живеещи  около 1700 г.
Оказа се,че има и втора част,в която действието с някои от предишните образи се пренася в 21 век.А гг-ня и гг са двойка и в живота.
Има и корейска версия .

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 13:33 от rududu

# 712
  • вятърничава
Корейската версия в момента я повтарят в събота и неделя по бтв лейди под името "Алено сърце".
https://www.btv.bg/lady/series/aleno-sarce.html
Също е известен и като Лунни любовници (2016) с бг субтитри.
Доста сме я обсъждали в предишните теми,ако ти е интересно,може да поровиш.

# 713
Изгледах The promise of Chang'an  . Честно казано ми беше малко скучно. Когато даваха сцени за отношения и емоции ми ставаше интересно. И да си отбележа кои са сценарист, режисъор и т.н. щото голяма гавра с героите
Скрит текст:
- ни един нямаше хепи енд
Green Heart
Започнах When the Weather Is Fine (2020)/I'll Find You on a Beautiful Day с бг букви (малко да си почина от английските): засега учуващо не ми е скучно, до 5 еп съм, но предполагам че тепърва ще става скучно Simple Smile
Някой гледа ли The Good Bad Mother (2023), забавен ли е? Ще избера следващия сериал по това да има малко смях

# 714
  • България
Гледах,,Scarlet hearts"(2011) -китайската версия и въпреки гологлавите прически на актьорите,е интересен,а герои са император Канси и възкачващия се на престола негов син Ючжен,както и другите императорски синове и са реални личности,живеещи  около 1700 г.
Оказа се,че има и втора част,в която действието с някои от предишните образи се пренася в 21 век.А гг-ня и гг са двойка и в живота.
Има и корейска версия .
Първи сезон с голите глави не можах да изгледам, въпреки че историята явно е много по-реалистична от корейската.
Обаче втори сезон изгледах.
Към финала стана странна и леко безинтересна история, но като цяло ми хареса.
Едната песен към сериала е в списъка ми с любими.
Арабските субтитри не разбирам, но такъв клип намерих сега.

# 715
Харесвам дорами, в които мъжете са с дълги коси- бели или черни, но когато са с бръснати глави и нелепи плитки- не.  Някой друг смущава ли ги тази по-късна прическа?
Завършвам първи сезон на "Слава"- много награждаван. Малко тежък ми идва , но съм любопитна да видя втория сезон. Хубава вечер!

# 716
  • гр. София
Да, бръснатите глави и плитките не ми харесват.
Не съм гледала Scarlet hearts, а четох информация за него

Изгледах Circle of love - до сега 14 епизода. Да, в 13 епизод добре се раздават Joy
Indira, как излизат епизодите?

# 717
  • при най-добрия мъж...
Да, бръснатите глави и плитките не ми харесват.
Не съм гледала Scarlet hearts, а четох информация за него

Изгледах Circle of love - до сега 14 епизода. Да, в 13 епизод добре се раздават Joy
Indira, как излизат епизодите?
Честно казано и аз не знам. Аз ги чакам на час по лъжичка, по епизод на ден в Ю туб, за да им сваля субтитрите, защото го превеждам и него на бързо, между другото.

# 718
  • гр. София
Да, ще го изгледам пак с твоите субтитри. Аз го гледах с руски субтитри в дорама, в Ютюб показва, че не са качени всичките 14 серии.
Щях да се изкажа, че единствения нормален е сина на генерала, който е голям мазник, но нещо ме обхванаха съмнения, че  
Скрит текст:
 той и този, който залагаше капан на губернатора са един и същи човек?! Внушавам ли си ?
Скрит текст:
Погледнах кога са качени сериите в дорама. Би трябвало утре да качат 2 серии и така до 5 юни, когато е финала. Дано е добър Simple Smile

# 719
  • България
Харесвам дорами, в които мъжете са с дълги коси- бели или черни, но когато са с бръснати глави и нелепи плитки- не.  Някой друг смущава ли ги тази по-късна прическа?
И в реалността харесвам мъже с дълги коси, така че тези от историческите и фентъзитата са ми идеални.
Обаче голи глави или обръснати отгоре, а с плитки отзад никак не са ми любими.
Дотолкова, че не съм гледала нито един сериал с такова модно решение. Grin

Общи условия

Активация на акаунт