Пъзели 51

• 26 067
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
vox, приказка са макароните на снимката. Но, честно казано, предпочитам да редя шестхилядната Сикстинска капела на Весето пред това да ги правя. Та аз се изгубих още при четенето на рецептата Joy

# 586
Vox, макароните изглеждат супер професионално, Hushed, МММ.

И аз редя един красив, но нуждаещ се от светлина пъзел, та отнема време.

В събота ще взема Сикстинската капела, пък може и друго да редим за забавление.

Colorful London 500 Ravensburger

1.25 Sweat

# 587
Vox, браво за макароните. Аз не съм от търпеливите и завъртяни рецепти не подхващам 😁

Ето от мен един, който вървеше много приятно, но много работа и затова ми трябваха 2 дена:

Светлина няма никаква, но сте го виждали от Бухтичка:)

Следват пътуващите от 500 части, но може би не за време, че няма такова:)

# 588
Merida
1000 части
Ravensburger

Намираха се пак някакви дребни дефекти, но поне не беше толкова фрапантно. Дразнещо е обаче, че явно нито един от серията няма да излезе перфектен.

# 589
Бухтичка, Моне все едни такива ги е рисувал, а аз като истински пъзел маниак си го причинявам от време на време.  Ама този пъзел е страховит, права си. Smiley

# 590
  • Варна
Аз съм в застой. Внукът е при мен и не остава време за пъзелоредене.
Бухтичка, това не е "дребното", а малката прекрасница. И писъмцето е много  сладко.

# 591
Smiley*, ето снимка от фб - https://v5.airtableusercontent.com/v1/15/15/1675944000000/x83i3w … JPe8uu-gsoIeSF7h4
Но си я свали ако я искаш, че аз ще я изтрия, мястото ми свършва бързо.

# 592
  • Русе
Край,завърших го Animal Tropical Fish Yellow Heart
Поизмъчи ме накрая,когато oстанаха само синьо-зелени части.Не знам,явно съм изгубила тренинг от това мое рядко редене.Преди да го отворя ми изглеждаше средна трудност.Качеството е ясно-перфектно Simple Smile
Cobble hill-1000-''Koi Pond"

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 15:13 от Зори

# 593
  • Варна
На този много му се чудих, слагах го в Любими, махах го, слагах, махах... Сега като го  виждам, май пак ще го сложа и ще взема да го купя. Много е красив.

# 594
  • София
Castorland биха могли да правят малко по-големи парченца, според мен. Иначе, учудващо, нямам някакви забележки (сама съм си виновна, че си причиних тази чернотия; но пък беше занимателен). 

Бухтич, много яка бележка! Аз също много обичах да пиша на нашите едно време и години по-късно беше голям смях да си чета детските послания с мама, татко и кака Simple Smile
Vox, тя рецептата като някой супер сложен пъзел - и аз не бих се хванала с такова нещо Simple Smile Изумяваш ни ти!

# 595
  • София
Редя аз, със скоростта на охлюв. Пътуващите видри много ми харесват цветовете/нюансите, но си признавам, че това лъскаво вечер ме убива. Надявам се да свърши тези дни.
Събота, живи и здрави сме на линия. Ще видя с кой ще го съчетая, но имам желание да разнообразя Simple Smile

За Равенса от амазонките (новия пътуващ) е пристигнал в GGBG. Някой иска ли да го вземе и да започва своя път? Не държа да съм първа, единствената уловка е, че има доставка, която трябва да се плати (ще възстановя сумата)
Ще го добавя във файла Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 15:34 от Happy eyes

# 596
  • София
Хепи, аз съм до GGBG, мога да го взема и да ти го донеса в събота.

# 597
Момичета, някой има ли този пъзел?

Аз се боря с едни бонбони, които HighSpeed прати до мен за Евето, ама децата много ги харесаха и искаха да ги подредя. Леле, голям зор тези бонбони. Две вечери редя и съм на половината. Еве, дано ги свърша до събота, да ти ги донеса. Не искам да ги виждам повече Simple Smile

# 598
Cute dogs in the garden 500 Ravensburger

Много ми хареса. Благодаря.
Нареден за 1.18. Доволно.

В събота в колко да се съберем? 11, 12?

# 599
  • Русе
Йоана,този пъзел не съм го виждала в Озон.Най-вероятно е от новите и предстои да се появи

Аз пък търся този,ако някой го има и ще го продава

Общи условия

Активация на акаунт