Пъзели 51

• 26 077
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Йоана не е спешно, а този Еурографик го метнах във фейса и на мен ми хареса
Аз около 11-12 съм на линия за събота Simple Smile

# 601
Да, уговорих го вече, ще го взема тези дни Simple Smile Много ми хареса

# 602
  • София
Да, уговорих го вече, ще го взема тези дни Simple Smile Много ми хареса
После за мен Simple Smile

# 603
И успях. Явно е трябвало да се оплача, за да потръгне.

# 604
Закуската на Eurographics  беше обозначена като нов пъзел в каталога доколкото помня. Аз ще си чакам да дойде в Озон, хубав е.

Цветни еднорози
1000 части
Black Sea Puzzles

Супер бърз и лесен, даже и детето помогна малко. Вечерта заедно сортирахме по цветове и като го метнах той почти си стана, на сутринта беше останало малко и го довършихме. А обикновено през седмицата поне 3 вечери ми трябват за 1000 части, ако е много лесен може и 2. Сглобката е стегната, даже малко трудно го разделих.

# 605
И подправките са готови Simple Smile Най-много ме затрудниха зрънцата бахар. Забелязала съм, че срещам затруднения при реденето на кръгли форми. Остана само сладкия пъзел Simple Smile

# 606
Пуснали са най-сетне промоция на Енджой в немския сайт, но е до края на деня, може би аз чак днес я виждам - https://www.puzzle.de/selection-das-dritte-puzzle-fr-nur-5.u39.html
Аз все дебна на някаква по-изгодна цена да си взема, но пак не са супер евтини.
Промоцията е купуваш 2 на редовна цена и можеш да вземеш 3-ти (но май не се избира от абсолютно всички) за 5 евро. За да вземеш безплатна доставка обаче трябва да вземеш 6, които идват на цена 70 евро или до България по около 26 лв. на брой.
И май ще пропусна, че ме чакат доста разходи и наистина ми се иска да не купувам. Все се надявам, че ще пуснат и по-готина промоция в бъдеще, но знам ли.

# 607
  • Варна
Новият пътуващ "Горската къща" много ми харесва и искам да го наредя. Обаче още няма да се записвам, защото не зная дали ще имам възможност. Когато дойде във Варна, тогава ще преценя. Само отбелязвам...

# 608
  • София, България
Новият Пътуващ е прекрасен, благодаря ти, Happy!

Гледам сега файла и се чудя какво стана с Долината на виното? Имам чувството, че изчезна от месеци.

# 609
  • София
Майчице, дано не ги вкарат скоро тук тези на Enjoy, защото наистина голям, голям харч ще падне...

# 610
Ето го и моя красавец
Sundown poppies 1000 Heye

# 611
  • гр. София
Кой е този  пътуващ пъзел с Горската къща? Няма снимка във файла.

# 612
Вече има;)

# 613
https://msngr.com/qzqeshjfmlmt
Линк за утре в 12 часа да редим с Евето:

Тя дали ще си е у тях или на общото редене не разбрах, както дойде, но който няма да е там и иска да гледа може да заповяда Joy

# 614
  • София, България
Бухти, прекрасен пъзел сте избрали, точно моят стил!

Нямам търпение да ви видя днес, аз не съм редила от 10 дни сигурно.

Чакам да се събуди Джо и започвам да стягам багаж. Joy

Много ми е любопитно как ще потръгне шестхилядника и дано пъзела на Йоанка да няма липси. Пак да кажа, на живо пъзелът се оказа много по-хубав и ярък, отколкото на картинката на кутията.

Общи условия

Активация на акаунт