Пъзели 51

• 26 050
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Еее, перфектно! Пиши като си готова!

# 646
  • Варна
Ами готова съм Simple Smile Много приятен се оказа.

Кофти снимка ама на лампа толкоз. Утре ще пробвам на дневна светлина да го снимам, така че ще ти го пратя вторник.

# 647
  • София
Тъкмо и аз във вторник може да ходя към Еконт Wink

# 648
  • Варна
Оф, аз надникнах в ибей и си купих още един. Не ми излезе евтино, но тази марка отдавна исках да я пробвам Simple Smile

# 649
И другия от 500, който взех в събота. От типа - сам се редеше. Вече всичко чуждо съм наредила, почвам си моите Simple Smile
Ето с какво се сдобих последно

# 650
Ако после продаваш Гибсъна съм насреща Simple Smile

# 651
Ето го моя красавец на Равенсбургер. Учудващо леко вървеше, а политическата география е много забавна

# 652
Добро утро, имам много за писане, но не знам кога ще успея.
Днес се отчитам само с видео Laughing

Исках да го пробвам още веднъж този пъзел. Оказа се, че го редих точно на същия ден 5 месеца след първия път на пъзелмания. Първия път го наредих за 54 минути, сега успях за 48. Доволна съм като цяло, това ми е най-бързото редене изобщо и за първи път падам под 50 минути изобщо. Но този пъзел е адски лесен, а и формите на парчетата доста помагат.
Всъщност, основното, което смятам, че ми помогна беше увереност. След като го бях редила веднъж вече просто знаех, че е лесен, знаех, че ще стане, нямах притесненя и просто се съсредоточих върху скоростта. Не знам обаче за първо редене дали някога ще постигна подобен резултат.

# 653
Здравейте,

Най-накрая нареден, с отвратителна снимка, ама .....

Много лек и приятен за редене.
Бях писала, че го давам на някой, който си го е пожелал от тайния Дядо Коледа, но не го е получил. За съжаление списъка не мога да открия. Дайте знак

# 654
Ако после продаваш Гибсъна съм насреща Simple Smile
Записвам те

# 655
  • София
Пътуващите сезони. Само където ме изплашиха в началото, много приятен ми беше за редене.  Благодаря на Флорида.

Приказливка, ако дядо Коледа е задоволил всички желания и продаваш пъзела, съм кандидат.

# 656
Аз ще му се назландисвам още малко и ще го метна през терасата. Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes
[/quote]

Smiley*, покажи докъде си стигнала. Аз много харесвам Eurographics, точно заради нестандартните парченца. Този пъзел бих се опитала да сортирам на 4 - частичките под моста(всичко с бяло и кафяво), моста(той ще е с по-характерни части) и горната част, която можеш да отделиш на по-светла и по-тъмна част.
При пъзелите с нестандартни парчета, аз поне редя последователно, т.е. според мен ще е трудно да наредиш първо моста например. Труден е пъзела, но не невъзможен. Забелязала съм, че когато зацикля оставям да мине малко време и на следващото сядане от раз слагам по няколко парченца.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 13:17 от vox

# 657
  • София
Аз със сигурност първо бих наредила колкото мога от рамката (на Eurographics никога не мога да я заделя правилно от раз), после мостът, тревите вляво, кафявото прагче. И чак тогава тогава зелениите точно както казва vox, разделени първо на горе-долу и после според светло-тъмно. Проблем предполагам, че ще бъдат светлите треви точно под моста и светлото дърво горе вдясно. Ако беше Cobble hill щях да знам, че ще е трудно, но ще се отличават поне малко; при Eurographics предполагам, че ще са почти неотличими (дано греша). Такъв пъзел бих си взела на Cherry pazzi например, но след вълка на Eurographics тяхно предизвикателство нещо не ме блазни да си купя Simple Smile

# 658

Smiley*, покажи докъде си стигнала. Аз много харесвам Eurographics, точно заради нестандартните парченца. Този пъзел бих се опитала да сортирам на 4 - частичките под моста(всичко с бяло и кафяво), моста(той ще е с по-характерни части) и горната част, която можеш да отделиш на по-светла и по-тъмна част.
При пъзелите с нестандартни парчета, аз поне редя последователно, т.е. според мен ще е трудно да наредиш първо моста например. Труден е пъзела, но не невъзможен. Забелязала съм, че когато зацикля оставям да мине малко време и на следващото сядане от раз слагам по няколко парченца.

Стигнах до под кривата круша - разпределих парчетата - рамка, сортирах по цветове и го прибрах. Това чудо няма нареждане. Rolling EyesSmileySmiley

# 659
  • София, България
Аз представлявам непопулярното мнение, че реденето на пъзел трябва да ми носи удовоствие и евентуално градивно предизвикателство, ако е гърч и мизерия, по-добре да го прибирам.

Общи условия

Активация на акаунт