ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 928
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Аз се опитвам да си пробвам нервите и издържливосста до край Simple Smile
Спрях да пуша и реших, че ще отслабвам два кг ...

За пушенето ще видим до къде ще стигна.  Бях спряла да пуша за 11г и пак пропуших през пандемията. Вече 1,5г. Днес реших че пак ще ги спра.
От пътуване по работа съм +2кг, които също искам да сваля веднага.
Дано се справя. За сега деня ми не върви на глад само... ядох някакви гризини и 2 бисквити със шоколад...
Но дано се справя с двойната доза лишения.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 19:53 от Eli..........

# 346
Eli..., как успяхте след 11 години да запалите? Интересно ми е, защото аз от 2,5 години не пуша и адски ми се пуши, много, много, но не смея да запаля. Все ми се струва, че ще направя голяма грешка, но влечението ми е сериозно и то осъзнато!
За килограмите - не съм се качвала на кантара, но продължавам да не ям тестени изделия.

# 347
Не пуша от около 14 години, но никак не ме привлича. Даже ме е яд, че въобще съм пушила някога. За мен трудното беше виното. Щом него почти го отказах, с храната ми е по-лесно - честно. Виното отваря по-голям апетит - поне при мен със сигурност.

# 348
Не правете грешката да се връщате към този гаден навик-пушенето.Лично аз се провалям вече няколко пъти,последния беше след като 6г.не пуших и се подлъгах да пробвам айкос....и отиде всичко на вятъра.И за да е по темата успешно задържам кг.имам още малко за сваляне и си мисля тези дни да си направя един яйчен фаст,ако ми дойде много хард ще вкарам и салати.

# 349
Eli..., как успяхте след 11 години да запалите? Интересно ми е, защото аз от 2,5 години не пуша и адски ми се пуши, много, много, но не смея да запаля. Все ми се струва, че ще направя голяма грешка, но влечението ми е сериозно и то осъзнато!
За килограмите - не съм се качвала на кантара, но продължавам да не ям тестени изделия.

През годините не ми се е пушило.. много рядко на някое събитие, но не смеех да запаля. Колкото и да бях свикнала да не ми се пуши и да не се сещам, знаех че ако запаля ще започна пак.

През тежък личен период си позволих да запаля и наистина в същия момент знаех, че пак съм пропушила..  казах си ок, ако сега имаш нужда от това, давай, просто приеми, че пак ще трябва да ги спираш..
Имам познат, който не пуши от 40г и ми е казвал, че ако запали пак ще пропуши отново.

Стига се до момент в който ще се самоубедиш, че си се справила, но най-добре да не си вярваш много 😜

За килограмите, не съм качила, но не съм и свалила. Ядох повече от колко трябваше.

Малко да ми мине абстиненцията от никотина и ще се хвана по-сериозно да сваля тия кг.

# 350
Аз когато ги спрях, изобщо не ми се ядеше, даже отслабнах , противно на очакванията. Но после с кърменето всичко се промени. Горда съм от себе си, че устисках до 1.8 месеца да кърмя детето си. Сега с времето ще си възвърна килограмите, колкото и да е трудно.
Хубавото тепърва предстои!

# 351
Аз пък с кърменето отслабвах много и бързо Simple Smile
Каквото и да е ,ще се справим Simple Smile успех

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 09:05 от Eli..........

# 352
След цяла седмица на ябълки и вода, и от вчера малко солети и кашкавал съм свалила 3кг.
При опит да хапна друго все едно с киселина ми заливат хранопровода.
Ще видим докога ще е и плавно ще се захранвам,  та си надявам резултатът да остане.

# 353
Привет, дами Simple Smile
Минавам да се разпиша за сефте след провала преди м.Декември 😅
От свалените 9кг съм си върнала 4, което си е направо супер предвид, че от Декември до сега ям и пия главно забранени неща 🤣

От 01.03 съм решила пак да ставам стриктна!
Цел за 01.04 е да сваля тия +4кг, които до голяма степен ще са вода като си гледам подпухналото лице 😅

Крайна цел: -17кг

За менюта още няма да пиша. За сега се настройвам да махна колата, защото това е единствения кофеин, който приемам и направо ми се реве с натовареността на работа 😅

# 354
Престраших се, 77кг. Качих се на кантара. Крайна цел - 63кг. Бая зор ще си е. Но съм щастлива, миналата година бях 86 по това време.
Късмет, момичета!

# 355
съчувствия, Есеншъл, бързо оздравяване Hug

аз щастливо си живея между 63 и 65
през март ще се боря за 60

# 356
Хаха днес се качих на кантара...и след солетите и кашкавал вчера....половин кило отгоре.  Аз просто не трябва да ям.

# 357
  • France
Нормално е след период на голямо гладуване да си върнеш всичко. Дори и да си на лек плюс. За това не съм фен на екстремните диети. Само ти развалят баланса. Но спокойно, бързо ще си върнеш равновесието.

# 358
При мен не е било нарочно, просто не мога да ям друго в момента.

# 359
Essentiall,
Един кг винаги ще се върне. Ако не си яла нищо няколко дена, със сигурност тялото се е пообезводнило, храната която се обработва постоянно в тялото е на нула, солта е на нула, така че не се задържа вода... поне 1-2кг винаги се връщат, при такива обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт