Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 45 151
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Принципно винаги ще има доволни и недоволни. Въпросът е дали е Човек? Защото лекари всякакви... За това и питам. Иначе съм в Щерев, но ще се видя и с него, защото никога нямам 100% вяра на лекарите. Може и в мен да си е грешката.

# 166
Към нашият случай се отнесе много човечно, обран. Приемаше изследвания и терапии от други лекари. Пробвахме, изказа мнение. Имах неуспех и успех. Освен това лежах за спукана киста в надежда, щом дойде на работа и му казаха, че лежа там веднага дойде да ме прегледа и да ми следи състоянието. Аз съм доволна. Била съм и при други лекари, всеки има своя плюс и минус. Въпрос на усещане е дали е Вашият лекар или не. Ако ще е съпоставка съм била при Калчев, при него успехът дойде при 5ти опит. Сега съм бременна с второ, след по-малко от година при Цветков.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 20:51 от ^SunLight^

# 167
Привет! Имате ли мнение за д-р Цветков? Има ли момичета при него и с какви впечатления сте? Благодаря!

Здравейте! След като минах през две клиники (Селена и Щерев), в които ми казаха, че единствения ми шанс е донорска яйцеклеткасе запознах с д-р Цветков.
Лично мое мнение е, че е страхотен лекар и преди всичко Човек!
Накратко за мен - нямам естествен цикъл от 20 години,след аденом на хипофизата.
Хубавото при д-р Цветков е, че пробва различни неща. След като пих две добавки - DEA и FHPro for woman за три месеца, направихме плазма терапия на яйчниците и извадихме 19 яйцеклетки, от които се оплодиха 13, а на пети ден замразихме 7 перфектни бластоциста.
Мисля, че резултата ми говори достатъчно за д-р Цветков.

# 168
Аз пък се чудя с тези хубави впечатления от Цветков, колежката ми все ли не попада на лекар, към нея ли има определено отношение...
Тя направи 2 стимулации и 3 трансфера при него  без успех, но освен че нямаше резултат всеки път трябвало да му вади думите с ченгел или да се чуди как да го пита нещо... Супер не комуникативен, даже й беше казал тя да си избира какво да направят единия път..! Ама тя ли е лекаря или той? Та направо се чудя на страхотното отношение и подход,което описвате...

# 169
  • На изток от Ада
Ами то и оз мога това да кажа за Чапанова.  Не обеснява. Но от скоро ходя
Сега лекарства уж пия 1 оп без почивка 63 дни и чакам цикъл.  2 оп и 2 Мц и става май чак. То ми дойде не ппо предписанието ... Спря вече.
Момичета вие колко време давате на един док ? Сигурно глупав въпрос,  но все пак годините се въртят . Аз смятам 1 г да й дам на Чапанова,  но от една страна ми се струва малко . Ето сега май ще ходим.

# 170
Сега лекарства уж пия 1 оп без почивка 63 дни и чакам цикъл.  2 оп и 2 Мц и става май чак. То ми дойде не ппо предписанието ... Спря вече.
Момичета вие колко време давате на един док ? Сигурно глупав въпрос,  но все пак годините се въртят . Аз смятам 1 г да й дам на Чапанова,  но от една страна ми се струва малко . Ето сега май ще ходим.

Аз съм пациент на д-р Чапанова от повече от година и не мисля да я сменям.
Аз съм много доволна от нея като отношение и обяснение. За всяко нещо, което съм питала съм получила изчерпателен отговор. По скоро трябва да усещате, че това е вашият доктор.

# 171
Нещо, което може да е интересно за бъдещите мами тук. Аз нямам наченки за бременност в скоро време, но и никога не съм раждала, така че бих искала да знам какви условия се предлагат в различните болнични  азаведения.

https://www.instagram.com/p/CoT72DQNtHF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 172
Здравей знаете ли дали в неделя се правят пункции ?

# 173
  • София
правят се

# 174
Момичета, имам заповед от ЦАР .
Предстои ми преглед тази седмица на 2-ри ден от МЦ . Може ли да се стартира стимулация още този цикул или е необходимо да се направят някакви изследвания преди това? Ако ДА - какви ?

# 175
вземи заповедта с теб да я покажеш на регистратура, да те въведат, ако ти я вземат, си поискай ксерокопие да си имаш копие вкъщи

иначе дали ще стартирате на 2ри или 22 -ри ден - лекар ще ти каже
ще видите колко фоликула имаш, ако нямаш задържани мисля, че ще може да и да почнете веднага

ще те пратят сиурно да ти вземат кръв и следобеда ще е ясна терапията и ако стартирате ще трябва да си вземеш инжекциите

Момичета, имам заповед от ЦАР .
Предстои ми преглед тази седмица на 2-ри ден от МЦ . Може ли да се стартира стимулация още този цикул или е необходимо да се направят някакви изследвания преди това? Ако ДА - какви ?

# 176
Благодаря много за инфото.
А , ако имам задържани Ф изписват ли нещо или чакат да се махнат от самосебеси ?

# 177
Благодаря много за инфото.
А , ако имам задържани Ф изписват ли нещо или чакат да се махнат от самосебеси ?
На мен ми изписаха противозачатъчни, имах 3бр - 2 около 30мм и един над 50мм. Може би ако са по-малко и малки има шанс да се махнат сами, зависи от случая.

# 178
Обадиха се да ми кажат негодна яйцеклетка. За съжаление не ми поясниха какво йне негодното. Някой сблъсквал ли се е с това? Може ли малко повече разяснение?

# 179
  • На изток от Ада

Аз съм пациент на д-р Чапанова от повече от година и не мисля да я сменям.
Аз съм много доволна от нея като отношение и обяснение. За всяко нещо, което съм питала съм получила изчерпателен отговор. По скоро трябва да усещате, че това е вашият доктор.
Аз съм доволна като идем. Но както казах ходя от скоро.  То аз може би съм нетърпелива и разочарована от док. тук . От 7 г се опитваме за дете имам няколко аборта.

Общи условия

Активация на акаунт