Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 45 036
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Всеки различно плаща общо взето от 20 до 55
Първичен 120 и т.н
Но проблема са изследвания...всичко без пункция
Вече започнаха всеки месец да променят цените...
Увеличена ли е цената на прегледа? Преди няколко седмици платих 35лв за фоликуметри.Преди съм плащала  по 20лв

Плащам си по 35 лв. всеки път. Simple Smile

# 361
  • София
Първичен 120 и т.н
Увеличена ли е цената на прегледа? Преди няколко седмици платих 35лв за фоликуметри.Преди съм плащала  по 20лв

Не знам. Всеки има различен поглед върху нещата. Устройва ме, очаквах много повече да е всичко.

# 362
Първичен 120 и т.н

Не знам. Всеки има различен поглед върху нещата. Устройва ме, очаквах много повече да е всичко.

Дано не ви се налага да плащате имунологични, генетични изследвания, ПИД, вливки, биопсии, РВМС, обработка на еякулат преди оплождане,освен самата стимулация. Не при всички се получава в периода на платените опити, а и някои не могат да кандидатстват.

# 363
  • София
Първичен 120 и т.н
Увеличена ли е цената на прегледа? Преди няколко седмици платих 35лв за фоликуметри.Преди съм плащала  по 20лв

Дано не ви се налага да плащате имунологични, генетични изследвания, ПИД, вливки, биопсии, РВМС, обработка на еякулат преди оплождане,освен самата стимулация. Не при всички се получава в периода на платените опити, а и някои не могат да кандидатстват.

Ама това ми е пределно ясно и нямаше нужда ми изброявате. Simple Smile Поинтересувала съм се, подготвили сме се. Знаем, че ще ни струва не малко. А и до този момент какви суми са се пръснали за операции, прегледи и прочие, само ние си знаем с мъжа. Каквото се налага, това ще се плаща. Някой има ли избор? Simple Smile

ПС. Няма смисъл да влизам в обяснителен режим защо ми е такова мнението. Нека бъде спокойна вечер. Wink

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 17:33 от NadezhdaML

# 364
Първичен 120 и т.н
Увеличена ли е цената на прегледа? Преди няколко седмици платих 35лв за фоликуметри.Преди съм плащала  по 20лв

Ама това ми е пределно ясно и нямаше нужда ми изброявате. Simple Smile Поинтересувала съм се, подготвили сме се. Знаем, че ще ни струва не малко. А и до този момент какви суми са се пръснали за операции, прегледи и прочие, само ние си знаем с мъжа. Каквото се налага, това ще се плаща. Някой има ли избор? Simple Smile

ПС. Няма смисъл да влизам в обяснителен режим защо ми е такова мнението. Нека бъде спокойна вечер. Wink

Наистина прекаляват вече. За една година, над 6пъти вдигнаха цените. Аз вече се замислям да не раждам в Надежда,. И там са пипнали цените. Следя се и по ЗК и най вероятно ще се спестя 2000лв. Докато родя през юли ,ще ги вдигнат най малко още два пъти. За 7години десетки хиляди левове оставих в болницата.

# 365
Боже, дами... Коя от нас има избор Flushed
Цените са такива, това е положението, не мисля че със споделяне на мнение пред лекарите нещо ще се промени, тези хора дават достатъчно от времето си за нас, не бъдете лоши Innocent

# 366
  • На изток от Ада
Парите ясно тъй ще е . Но връзката да оправят . Не може да звъниш на кол. Център и да кажат ,че не могат да ти намерят док. Аз не я търся за да й кажа нещо маловажно . Също така да проверят как  пишат рецепти . Опаковка Регулон от общо 63 хапчета и 1 блестер 21 хапчета са коренно различни неща  .

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 00:15 от nasito8988

# 367
Нали сте наясно, че тук няма да се решат проблемите:confused:
Говорете с вашите лекари лице в лице, всички сме изнервени, това е ясно, но тук едва ли някой от болницата чете и взема под внимание мненията в темата... Аз съм наясно, че всеки се смята за най-важен, но на практика не е точно така... Аз когато звъня на кол центъра, винаги сме стигали до обратна връзка до края на деня, винаги се държа възпитано и ненападателно .. Не знам какъв е проблема при дамите с оплаквания, но помислите и от другата страна каква е ситуацията Heart
Успех и ревливи резултати ви желая 💐👣

# 368
  • На изток от Ада
Ще мисля ,дали да  й взема тел за Вайбър. То едно момиче от тук ми го даде , но за по -учтиво и културно .
То толкова набързо свършват прегледите  , че няма време за ума и дума. 
Аз не сэм като вас борбена и съм на кантар .

# 369
Ще мисля ,дали да  й взема тел за Вайбър. То едно момиче от тук ми го даде , но за по -учтиво и културно .
То толкова набързо свършват прегледите  , че няма време за ума и дума. 
Аз не сэм като вас борбена и съм на кантар .

Да прегледа минава от вратата за краката..Ако има да се пита нещо е докато се обличам.Доста често говори по телефона или гледа в комп…

# 370
  • На изток от Ада
Ще видим.  Може би ще се откажа от Надежда. Както казах висля около год или год и нещо да й дам .

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 21:38 от nasito8988

# 371
Момичета, да споделя и аз моето мнение. Бременна съм в 9 месец, правихме инвитро в Надежда, за парите няма да коментирам, изчерпали сте темата, но съотношението отношение - цена е под всякаква критика! Реших и там да следя бременността си. Заплатих първа част пакет, от който останаха неизползвани неща, висене пред кабинетите, изнервеност и преглед 5 минути за бременна жена. Това е срамота! Заплатих втората част, същата история и накрая се отказах сама. Мислех да раждам там, но реших, че за 3000 лв. мога да отида на екзотична почивка, а не да им плащам по 700 лв на денонощие и то за никакво отношение! Много съм разочарована от клиниката, въпреки че от трети инвитро опит ни се получиха нещата. Знам, че доста хора правят много повече опити и са на предела на силите си и затова се примиряват и с отношението и ценоразписа им, но според мен това не бива да продължава и наистина трябва да имат обратна връзка, че са се превърнали в банкомати, а не лечители!

# 372
Лелелел, страшни работи изчетох Flushed Дано да не се сблъскаме с подобни неща, за сега съм сигурна, че това е моята болница, но това е самото начало за нас, надявам се да  не се разочаровам.... През годините имам 2бр лапароскопия в Надежда и милион прегледи, не съм усетила подобно отношение

# 373
  • София
Винаги ще има доволни и недоволни. Аз съм първите поради доста причини. Около моите операции съм преживяла доста шокови ситуации. Няма да споменавам името на АГ и болницата (частна, скъпарска, с влизането си таксуван), но отивайки да ми свали конците след последната операция през 2019 г. и да ми обясни какво е Золадекс, как действа, започна с това, че черният ми дроб е видиш ли стеатозен и вероятно съм била алкохоличка, наркоманка или изкарала вид хепатит на крак. Не е нужно да казвам, че това не е вярно. Чак написал в епикризата "черен дроб: стеатозен". Препоръча ми въпросния лекар да си запиша час в същата болница при негов колега (той знаел много добър специалист), за да ми направят биопсия на черния дроб. Обаче имам роднини медицински лица и разбира се направих за свое успокоение изследвания. Абсолютно здрав черен дроб. След това "изненадващо" се оказа, че това е схема за пари като си осигуряват пациенти.
"Приятните" моменти не спират до тук. В деня, в който отидох да ми разясни за Золадекс и да свали конците, забравил част от конците на пъпа (беше лапароскопия). Още на следващия ден усетих, че нещо не е наред и се върнах в болницата да "досвалят", че си беше започнал възпалителен процес видимо!
Какво се оказа обаче? Разбрах от административно лице, което ми подготви документите за Золадекс, че този лекар всъщност е алкохолик, всъщност му е много зле положението и отказал да приеме жена с кървене. След това жената била приета по спешност в друга болница с вече тежък кръвоизлив.

А пък в "Щерев" искаха да ми направят излишна операция. Вие представяте ли си какво е да легнеш под ножа ей така?

Тук се чувствам спокойна, свързват се с мен с подробни инструкции, държат се много мило. Дори ме попитаха вчера дали съм разбрала добре какво следва. А на други места са ме мачкали жестоко.

# 374
Здравейте. Взимали ли сте болничен след пункция от Надежда и възможно ли е да напишат просто безплодие, а не пункция на фоликули? Какво мислите? Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт