Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 911
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
С пожелание следващия 8 март да бъде двоен празник за всички.Освен празник на жената да празнуваме и празника на мама!

# 526
  • На изток от Ада
Ходих в Надежда.. рязвина се офис.  Ще  слагам циеклогеест. Ще пускам хормони в петък.  Ще й звннем ,че може да пия пак Регулон и Летрозол  /фемара.
Иска да ми прави биопсия.  
Хроничен ендометрит  по -добре бил,  не знаела от абортите ли е или от аденомиоза
Иманулогична биопсия
.
Момичетакой хормони13 ден от Мц

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 14:04 от nasito8988

# 527
Здравейте, момичета !
Моля тези от вас , които са били по фонда и които вече са минали едно ин витро нека споделят какво е било заплащането за втори опит ? Как протичат нещата от отпусната сума от фонда ? При втори опит какво доплащахте ?

# 528
Здравейте, момичета !
Моля тези от вас , които са били по фонда и които вече са минали едно ин витро нека споделят какво е било заплащането за втори опит ? Как протичат нещата от отпусната сума от фонда ? При втори опит какво доплащахте ?

Аз имам до момента 3 опита, като само последния беше в Надежда, доплатих само за ЗЕТ, който беше 4 месеца след пункция, за него доплатих 120лв., които фонда не ми покри. Отделно си заплащах само допълнителните изследвания като биопсия, хистероскопия и кръвни след пункция. И ПКК заедно с вирусология.

# 529
  • На изток от Ада
Радлзпадна ми се офис хистероскопията,  писах на док да я питам това ли  ще е , кадах й че  съм притеснена иии дано не е офис хистероскопия,  гя ми каза ,че на място ще ми обестни, и аз цялата вечер не спах. Каза да не й пиша в общи линии .... И тъйхдок помислила че се отказвам от хистероскопия,  ама ав де да знам ,че може. Аз не чувам добре Мм не помни той да ми обестнявал.
За хормоните записай си ги е , LH, progesterone I още един

# 530
Радлзпадна ми се офис хистероскопията,  писах на док да я питам това ли  ще е , кадах й че  съм притеснена иии дано не е офис хистероскопия,  гя ми каза ,че на място ще ми обестни, и аз цялата вечер не спах. Каза да не й пиша в общи линии .... И тъйхдок помислила че се отказвам от хистероскопия,  ама ав де да знам ,че може. Аз не чувам добре Мм не помни той да ми обестнявал.
За хормоните записай си ги е , LH, progesterone I още един

Естрадиол?

# 531
Момичета, в кой кабинет се слагат лепила/PBMC? Мислех, че док ги поставя, но дочух в болницата че е другаде?

# 532
При влизане в болница има кабинет в дясно  при вендинг машината. Там се правят и инсеминациите.

# 533
Момичета,
Знаете ли дали Стаменов ще е в събота на работа?

# 534
  • На изток от Ада
Тук таме ,да точно!

# 535
Момичета, в кой кабинет се слагат лепила/PBMC? Мислех, че док ги поставя, но дочух в болницата че е другаде?
Кабинет номер 7
Като влезеш хващаш надясно от регистратурата. Първата врата...има диванче

# 536
Здравейте, имам няколко въпроса свързани с фонда и подготовка на документите от Надежда при втори опит. Моят първи опит приключи скоро, като минах стимулация + ЗЕТ и нямам никакви останали ембриони. С мъжки фактор кандидатствахме първия път. Ако някоя от вас има възможност да ми обобщи цялата процедура по кандидатстване втори път ще съм много благодарна, особено ако е подавала документи сама без да заплаща на болницата. Утре ми е прегледа след неуспех, ще пътуваме до София и искам да се възползвам, да пускам изследвания ако трябва и да пробвам да подготвя документите възможно най-бързо. За тази цел искам да попитам:

1. За втори опит отново ли трябва да кандидатствам към фонда с целия набор от документи?
2. Тъй като към днешна дата всичките ни документи са с изтекъл срок, ще трябва ли да ги вадя отново, включително две спермограми от две различни болници и амх?
3. Предният път оставих Надежда да подготвят всички документи и после малко съжалявах, защото реално без да ме предупредят, че ще струва толкова ми взеха 90лв за буквално 5 принтирани листа, които и сама можех да подготвя. Да обаче становището от андролог как мога да взема, ако реша да подготвям сама документите? Трябва ли да запиша час за преглед на ММ, съответно да платя преглед при андролога, което малко или много ще обезсмисли това да ги подготвям сама?

Благодаря предварително!

# 537
  • Бургас
Здравейте, имам няколко въпроса свързани с фонда и подготовка на документите от Надежда при втори опит. Моят първи опит приключи скоро, като минах стимулация + ЗЕТ и нямам никакви останали ембриони. С мъжки фактор кандидатствахме първия път. Ако някоя от вас има възможност да ми обобщи цялата процедура по кандидатстване втори път ще съм много благодарна, особено ако е подавала документи сама без да заплаща на болницата. Утре ми е прегледа след неуспех, ще пътуваме до София и искам да се възползвам, да пускам изследвания ако трябва и да пробвам да подготвя документите възможно най-бързо. За тази цел искам да попитам:

1. За втори опит отново ли трябва да кандидатствам към фонда с целия набор от документи?
2. Тъй като към днешна дата всичките ни документи са с изтекъл срок, ще трябва ли да ги вадя отново, включително две спермограми от две различни болници и амх?
3. Предният път оставих Надежда да подготвят всички документи и после малко съжалявах, защото реално без да ме предупредят, че ще струва толкова ми взеха 90лв за буквално 5 принтирани листа, които и сама можех да подготвя. Да обаче становището от андролог как мога да взема, ако реша да подготвям сама документите? Трябва ли да запиша час за преглед на ММ, съответно да платя преглед при андролога, което малко или много ще обезсмисли това да ги подготвям сама?

Благодаря предварително!
За документите не мога да ти кажа точно, но за становище от андролог на мъжа ми му взеха 70лв уж за преглед, но преглед нямаше само написаха бележка.

# 538
Благодаря много Таничка, точно този отговор всъщност ми трябваше. Ясно е че без становище не може да кандидатстваме, та дали те ще ми подготвят документи и ще вземат 90 лв. или ще записвам часове и ще се разкарвам допълнително за андролог и да му дам 70 лв. е все тая. И в двата случая очевидно не преглеждат, поне ако преглед имаше.

# 539
  • На изток от Ада
За имануогична биопсия пак трябва да се ходи след Овулация

Общи условия

Активация на акаунт