Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 069
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Ст Загора
Аз ми е гадно от Циклогеста. Мн съм изморена имам и болки ..  Син за лигавицата го слагам . Преди имунологична биопсия

# 631
Аз ми е гадно от Циклогеста. Мн съм изморена имам и болки ..  Син за лигавицата го слагам . Преди имунологична биопсия
Можеш да го слагаш ректално.

# 632
  • Ст Загора
Можеш да го слагаш ректално.
Аз вагинално го слагам.
Аз съм с тромбофилия. Дали от тук ми е тъй  . Но ще пробвам ректално.

# 633
Дами някоя от вас пила ли е от добавките на др.Стаменов за подобряване на качеството на яйцеклетките?Имат ли ефект?Колко време се пият и каква е цената?

# 634
Здравейте момичета,

Някоя успявала ли е да си сдобие с детайлен опис на процедурите- вид и количество на приложените препарати, ден по ден?
Епикризите не ми вършат работа, т.к. няма дози, а дори липсват някои допълнително приложени медикаменти. От регистратура не ми бяха полезни. Доктора ли трябва да моля да ми даде тази информация?

# 635
  • Бургас
Здравейте момичета,

Някоя успявала ли е да си сдобие с детайлен опис на процедурите- вид и количество на приложените препарати, ден по ден?
Епикризите не ми вършат работа, т.к. няма дози, а дори липсват някои допълнително приложени медикаменти. От регистратура не ми бяха полезни. Доктора ли трябва да моля да ми даде тази информация?
За съжаление не предоставят тази информация. Аз сама си водих записки, за да си ги имам.

Дами някоя от вас пила ли е от добавките на др.Стаменов за подобряване на качеството на яйцеклетките?Имат ли ефект?Колко време се пият и каква е цената?

Да, струват 340лв на месец за добавки рецепти 1 и 3, стигат за 1 месец. Пият се минимум 3 месеца. Аз лично не съм установила да има подобрение, възможно е да не го виждам и наистина да има, но не знам.

# 636
Абсурдна работа... И аз се усетих в някакъв момент и си водя записки за последните 6 процедури. Но първите 2 .... живяла съм с друга нагласа хахах
Благодаря, *Таничка* МГ 2/5.

# 637
  • Бургас
Абсурдна работа... И аз се усетих в някакъв момент и си водя записки за последните 6 процедури. Но първите 2 .... живяла съм с друга нагласа хахах
Благодаря, *Таничка* МГ 2/5.
Те амбулаторен лист не издават ако не си поискаш, не че като си поискаш пише много вътре де, лечението не го пише, само записват милиметрите на фоликулите, което е наполовина работа. Затова сами трябва да си водим записки....

Успех ти пожелавам.

# 638
Не дават информация, за да не се използва същата стимулация от други клиники.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 19:35 от iv22

# 639
  • Бургас
Не дават информация, за да не се използва същата стимулация от други клиники.
Е, нали си плащаш? Тя тази информация си е твоя. Реално целта е бебе в крайна сметка.

# 640
Разбирам ви,но след два месеца борба да си получа досието  от стимулацията ми,няма резултат. Аз ги исках,защото Янкова (която се занимава с ЦАР) ми начисли сума за доплащане от моя страна за стимулацията,защото съм надхвърлила 2100 лв.Въпреки,че половината инжекции съм ги заплатила отделно,защото този медикамент не се поема от фонда.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 08:28 от iv22

# 641
Момичета, знаете ли този уикенд д-р Цветков дали е на работа?

# 642
  • Ст Загора
Утре сме в Надежда за имунологична биопсия.  Какви изследвания се правят трябва в 9 ч да сме там за изследвания.

# 643
Утре сме в Надежда за имунологична биопсия.  Какви изследвания се правят трябва в 9 ч да сме там за изследвания.
Пускат ви прогестерон и естрадиол.Като са готови тогава ще ви приеме докторката.

# 644
  • Ст Загора
Пускат ви прогестерон и естрадиол.Като са готови тогава ще ви приеме докторката.
благодаря, а  с офис хистероскопия ще е взимането ?

Общи условия

Активация на акаунт