Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 039
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, искам да попитам много ли закъснения имат часовете при д-р Чапанова?

Зависи от деня, случвало ми се е да не чакам изобщо, но максимума, който към чакала около час, час и половина.

# 661
Hope, рвмс-на 2 ден след О. Първа кръв е в деня на 0, втора кръв след 2 дни и слагане на рвмс.
5 ден е ако се прави биопсия

Помага ли pвмс при лоша имунилогия?

# 662
  • Ст Загора
Капиотип колко лв е.  Може би това ще е

# 663
  • Бургас
Капиотип колко лв е.  Може би това ще е
Кариотип е по 250лв на човек, ако не са вдигнали цената

# 664
  • Ст Загора
Тя нне каза за какво на генетик. Нямаме кариотип.
А Имплантационен потенциал за какво ?
Аз имам болки от имунологична биопсия ли  вчера даже пих но шпа. Като пробождане е от време на време.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 20:28 от nasito8988

# 665
Здравейте, искам да попитам много ли закъснения имат часовете при д-р Чапанова?
Здравей , има дни в които съм чакала по 1 час, но има дни в които не се чака толкова . Най-дълго съм чакала на трансфер ,последния път от 12:30 до 14:30 с пълен пикучен мехур  и мисля ,че не е редно това забавяне .

# 666
Аз, когато съм чакала с пълен мехур и видя, че ще има забавяне, отивам в тоалетната и изпускам малко количество. Не искам да страдам, защото те са много заети.

# 667
Дами някоя от вас пила ли е от добавките на др.Стаменов за подобряване на качеството на яйцеклетките?Имат ли ефект?Колко време се пият и каква е цената?

Здравей, сега ги пия за ефект още незнам, аз пия  1,2 и 3 те са общи 370 лв

# 668
Здравейте. След неуспешен първи опит инвитро звъннах днес след като ми дойде и ми записаха час за 9 ден от цикъла. Какво следва сега и защо ме викат чак на девети ден? Имам един замразен ембрион.

# 669
Дами някоя от вас пила ли е от добавките на др.Стаменов за подобряване на качеството на яйцеклетките?Имат ли ефект?Колко време се пият и каква е цената?

Здравей, сега ги пия за ефект още незнам, аз пия  1,2 и 3 те са общи 370 лв
Колко време ще ги пиете?

# 670
  • София
Здравейте. След неуспешен първи опит инвитро звъннах днес след като ми дойде и ми записаха час за 9 ден от цикъла. Какво следва сега и защо ме викат чак на девети ден? Имам един замразен ембрион.
На мен ми дойде вчера, а сряда спрях лекарствата. Успяха да ми дадат час за този четвъртък, което ми е 6ти ден и няма да чакам края на месеца. Пълни са им програмите на някои от репродуктивните и вероятно затова се е случило да е 9ти ден.
Интересува ме понеже ми е време за цитонамазка, това може ли да се случи при моя репродуктивен или?

# 671
На мен ми дойде вчера, а сряда спрях лекарствата. Успяха да ми дадат час за този четвъртък, което ми е 6ти ден и няма да чакам края на месеца. Пълни са им програмите на някои от репродуктивните и вероятно затова се е случило да е 9ти ден.
Интересува ме понеже ми е време за цитонамазка, това може ли да се случи при моя репродуктивен или?

Да, разбира се. На мен ми пуснаха преди трансфера, но още не е готова

# 672
По принцип след неуспешен трансфер, следващият час е за коментар и не е обвързан с цикъла. Общо взето защо не са се получили нещата и как да се действа при следващия опит. Аз се обадих веднага за час след отрицателния резултат и прегледа ми беше някъде след 15-16 дни (първия свободен час), защото тези часове са предварително определени.

# 673
По принцип след неуспешен трансфер, следващият час е за коментар и не е обвързан с цикъла. Общо взето защо не са се получили нещата и как да се действа при следващия опит. Аз се обадих веднага за час след отрицателния резултат и прегледа ми беше някъде след 15-16 дни (първия свободен час), защото тези часове са предварително определени.

А не може ли да се направи ЗЕТ същия месец

# 674

А не може ли да се направи ЗЕТ същия месец
И аз бях с вашата нагласа, но за съжаление не ми се получи. Даже доктора поиска да направим микробиологична биопсия и опита се отложи с още един месец. Естествено, повдигнете въпроса и се пробвайте за зет още сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт